Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klara Wysocka wrote:Ew. fasolki akurat u mnie się nie doszukuję w tym, bo po przyjmowanych hormonach i diecie całkiem możliwe, że organizm się oczyszcza, no ale, serio, bez przesady.
A szkoda przynajmniej może łatwiej by było znieść to.. a tak musimy cierpieć.Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
Samsaramsa życzę Ci aby Ci się udało z tym prezentem, myślę, że duża część z nas ma taki niecny plan:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 13:24
Oluchna, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Dziewczynki, melduję że ja jestem po monitoringu, pecherzyk piekny 20mm, endometrium piekne 10,7mm (winko dziala!! w piatek endo bylo 6,8mm! a moze to dobre odzywianie i ruch...), sluz piekny!!
Dostalam zastrzyk z pregnylu o 8:30 i jutro o 18 inseminacja!! yuppi!!
Zmienia sie zatem moj termin nastepnej @ na 13.12. Agniechaaa, jakbys mogla mi zmienic
Oczywiscie bede szybciej testować, bo mysle, ze juz 11dpo, czyli 10.12. takze nie wiem ktora date wpisujemy - date testowania czy termin @?Klara Wysocka, Oluchna, Ewcia88, kaha, AnnaManna, Magoffi, suri2016 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha hip hip hura, cudowne wieści !!! Wszystko wygląda pięknie. Trzymam kciuki za owocną inseminację
A powiedz nasienie partnera pobierają tego samego dnia czy kilka dni wcześniej?bertha lubi tę wiadomość
Czekamy na córeczkę
-
Dzieki za wszystkie kciuki!!
Nasienie tego samego dnia, zaraz przed. Moj nie chce oddawac nasienia w gabinecie, wiec odda do pojemniczka w domu i w ciagu pol godziny mamy dowieźć w cieple (np trzymajac pojemnik pod pachą).
Dostarczamy, oni tam w laboratorium preparuja nasienie - filtruja, zeby zostali najlepsi pływacy, to jakos godzine trwa, i potem mi podają od razu.Klara Wysocka lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Dzieki za wszystkie kciuki!!
Nasienie tego samego dnia, zaraz przed. Moj nie chce oddawac nasienia w gabinecie, wiec odda do pojemniczka w domu i w ciagu pol godziny mamy dowieźć w cieple (np trzymajac pojemnik pod pachą).
Dostarczamy, oni tam w laboratorium preparuja nasienie - filtruja, zeby zostali najlepsi pływacy, to jakos godzine trwa, i potem mi podają od razu.
O no to super:) chyba nie wszystkie kliniki zgadzają się na takie rozwiązanie z tego co słyszałam. Na pewno dla faceta jest to bardziej "przyjemne" niż w laboratorium a macie na tyle blisko z domu, że zdążycie?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyJa chce zrobic prezent mikolajkowy albo imieninowy 7.12 :p hihihi
Berth trzymam kciuki!!! Cudowne wiesci. Wpisuje termin testowania
Moj M oddawal w klinice nasienie i przed iseminacja tez bedzie oddawal tam. Opowisdal mi, ze pokoik jest czerwony hihi ma laptopa do kozystania oraz mnostwo nastrojowych gazetekOluchna, suri2016, bertha lubią tę wiadomość
-
Bertha i ja się bardzo cieszę Twoimi pozytywnymi wynikami!!! Super. Naprawdę trzymam kciuki.
Co do miejsca to chyba ja osobiście wolałabym w domu.. szkoda że my nie mamy takich możliwości by oszczędzić sobie pewnych rzeczy. Nic to.. myślę że bicie serca mojego dziecka wiele wynagrodzi. Kiedyś byłam z koleżanką na usg i był to dla mnie wzruszający moment a co dopiero jak będzie to moje własne.bertha lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ja chce zrobic prezent mikolajkowy albo imieninowy 7.12 :p hihihi
Berth trzymam kciuki!!! Cudowne wiesci. Wpisuje termin testowania
Moj M oddawal w klinice nasienie i przed iseminacja tez bedzie oddawal tam. Opowisdal mi, ze pokoik jest czerwony hihi ma laptopa do kozystania oraz mnostwo nastrojowych gazetek
Mój szczegółów nie chciał zdradzić, powiedział, że nie było to jednak przyjemne i podniecające doświadczenie...raczej czuł się tym zażenowany... ale wiem, że szybko mu poszło, bo wiem, o której wszedl i widziałam na wynikach badań godzinę przyjęcia nasienia w laboratorium, hihi:)bertha lubi tę wiadomość
Czekamy na córeczkę