Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahhh czytałam z dwie strony jednym tchem szukając pozytywnych testów oby jutro się pojawiły Powiem Wam dziewczęta, ze ja ostatnio stwierdziłam, że wpaść to jest jednak nie lada sztuka człowiek się stara miesiącami. latami a niektórzy mają złoty strzał... jednak dla mnie zajść w ciaże to harówka straszna
Morisek28, Kena1983, Lucy7, KonEfka lubią tę wiadomość
-
Fufka30 wrote:Ahhh czytałam z dwie strony jednym tchem szukając pozytywnych testów oby jutro się pojawiły Powiem Wam dziewczęta, ze ja ostatnio stwierdziłam, że wpaść to jest jednak nie lada sztuka człowiek się stara miesiącami. latami a niektórzy mają złoty strzał... jednak dla mnie zajść w ciaże to harówka straszna
Heh, moja sąsiadka - z "jednego roku" a nawet kiedyś z jednego domu...aktualnie brak stałego partnera....wcześniej 3 różnych i z każdym dziecko... (+ 1 aborcja...)to jest sprawiedliwość, nie?!
-
Morisek28 wrote:Bo to jest tak ze jak nie chcesz albo nie myslisz o tym to bach i wpadka a jak kurcze sprawdzasz temperaturę,molestujesz faceta w te dni ,lykasz witaminki itd to cisza
Właśnie dlatego wszyscy "doradzają" odpuść sobie....łatwo powiedzieć, trudniej zrobić...Lucy7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katada wrote:No właśnie. Ciekawe na ile Czarnobyl miał na wpływ.
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
ahhh szkoda gadać ja np. gadałam z moja przyjaciółką która w tym roku wychodzi za mąż żeby już sobie jakieś badania porobiłą żeby się później nie zdziwiła, że coś jest nie tak i czasu braknie na staranka bo 3o to już późno na dzieci ale co zrobić jak takie czasy
-
Specjalistą w zakresie anatomii i generalnie biologii nie jestem...ale większość tych chorób to jakieś problemy z hormonami, a te "wytwarzane" są przez organy, które reagują na różne "świństwa" dostarczane z zewnątrz...tak na chłopski rozum - ja to sobie tłumaczę..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny