Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Clo powoduje dojrzewanie większej ilości pęcherzyków. A na pęknięcie raczej nie ma wpływu. Wcześniej chyba z 3 razy dostawałam pregnyl na pęknięcie ale jak widać dupa. Trochę tak do bani, że wcześniej nie miałam monitoringu po podaniu pregnylu - czy faktycznie pęcherzyk pękł. Zdarzyło się, że pęcherzyk nie pękł i zrobiła sę torbiel czynnościowa. W tym cyklu jak byłam (niby 2 dni po owu) na USG były widoczne jeszcze 4 cosie (pęcherzyki?) gin tak mnie zakręcił, że nawet nie dopytałam o co chodzi, ale skoro wszystkie znaki na niebie wskazywały na owu to założyłam, że choć jeden wybuchł. Dostałam Duphaston 2x2 i jak widać dzień po skończeniu tempka w dół...Dziś zaczynam mieć wątpliwości już co do wszystkiego...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Babeczki szkoda ze u żadnej z Was nie zrobiło sie dzis zielono , ale tez dobrze ze nie czerwono u mnie dziś termin @ , na razie jej nie widac ale czuje że jest tuż tuż powstrzymuje sie zeby nie pójść do apteki po testa ... boję sie ze nic z tego
A tak liczyłam na ten cykl..... tak sie wszystko pięknie składało , magicznie..... ovu w Nowy Roczek, małpa w urodziny.... i fakt chyba @ mnie dzis oszczędzi ale jutro za to mnie zaleje bez litości , czuję ją -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja o pierwsze , chociaż kiedys jak miłam 22 lata to byłam w ciąży ale poroniłam w 6 tyg i tak patrząc z perspektywy czasu to Pan Bóg wiedził co robi zabierając fasolkę do siebie nie dała bym wtedy rady, facet gnój nieodpowiedzialny, zaraz potem ciężko zachorowała moja mama i wkrótce zmarła, została bym z maleństwem całkiem sama , samiusieńka ...
-
nick nieaktualny
-
ważka wrote:A co do lekarzy to trzeba walczyć o swoje bo niestety służba zdrowia u nas taka ze nic tylko zaorac
Nie mów nic...jeżdżąc do lekarzy w ramach NFZ straciłam kupę czasu i nerwów...teraz jeżdżę prywatnie i tracę trochę czasu, ale kupę kasy.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKena1983 wrote:Nie mów nic...jeżdżąc do lekarzy w ramach NFZ straciłam kupę czasu i nerwów...teraz jeżdżę prywatnie i tracę trochę czasu, ale kupę kasy....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny