X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
Odpowiedz

Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ta temperatura dzisiaj mnie załamała :-(

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    No ja też jezdze prywatnie ale mam 70km do mojej Pani Doktor, wiec na monitoring nie bylo sensu jezdzic tyle wiec poszlam do "lekarza" w moim rodzinnym mieście...

Morisek, ja mam 130 km...i na ogół wizyty 3 razy w miesiącu...przynajmniej nadrabiam w pociągu zaległości czytelnicze...;)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katada wrote:
    Z testowania nici - @ przyszla :( zaraz sie poryczę, zresztą nie pierwszy raz już w tym miesiącu. Niedługu stuknie mi 3 lata. Załamka :(

Katada, głowa do góry! Następny cykl przed Tobą! Przy takim "wsparciu" jakie nam się w ostatnich dniach zorganizowało musi być dobrze!

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Morisek ty jesteś przed @ tez masz biały śluz, u mnie jest dużo i mokro,czuje ze leci, mam wrażenie ze dostaje @, a to tylko ten sluz.

Ważka, ja mam tak prawie co cykl...wczoraj wieczorem też pojawił się biały śluz...ale u mnie to zwiastuje raczej małpę

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Dzisiaj masz 31dc? Ile dni zazwyczaj masz cykle?
    Średnio 29-30 dni, raz trwał 36.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:40

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj dziewczyny dlaczego u nas się nie zazieleniło straszny ten styczeń :(

Lucy7 lubi tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHA, Morisek, nie jesteś sama......:D

Morisek28, Lucy7 lubią tę wiadomość

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zawsze leze im wyżej nogi tym lepiej a nawet i kiedyś ręką przytrzymywałam, żeby nic nie wyleciało :P ale to nie wiele dało :P

Morisek28 lubi tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matkooo dobrze, ze nie tylko ja tak mam :P

Kena1983, Morisek28, Lucy7 lubią tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no może ale powiedzcie jak można się starać i nie chcieć?

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nogi były kiedyś, a teraz leżę ok 30 min. Wszystkiego trzeba spróbować

• kassandra Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Kadandra ja test mam w apteczne ale czekam z nim na dobry czas. Na urodziny od przyjaciółki dostałam niezbędnik na każdą okazję, a w nim min tescik. :-D
    ja jak bym miała , to już dawno bym z niego skorzystała, u mnie one leżeć nie mogą szczególnie w czasie po ovu bo odrazu na nie sikam ;p

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi coś w ty być im bardziej się chce tym bardziej nie wychodzi. Kiedy tu będzie czuć zielonoscia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    ja jak bym miała , to już dawno bym z niego skorzystała, u mnie one leżeć nie mogą szczególnie w czasie po ovu bo odrazu na nie sikam ;p
    Ja kiedyś też ale niepotrzebnie się stresowalam i nauczyłam się być cierpliwa, ale teraz coraz bardziej mnie ciągnie do apteczki.

• kassandra Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Proszę sie ze mnie nie śmiać bo zadam glupie pytanie, co robicie po serduszkowaniu? Mi lekarka kazala poleżeć spokojnie 30min , na innym forum przeczytalam ze to nie ma nic do tego. Ale ponoc ma pozycja w której najlepiej zajsc,czyli na pieska :-) macie jakieś Wasze sposoby? Ja juz próbowałam nawet zezec po z nogami na górze cos jakby świeca ale to przestalo być fajne i czuliśmy sie jak reproduktorzy
    Pozycja na pieska jest skuteczna i wskazana u kobiet które maja tyłozgięcie trzonu macicy , a u tych co mają przodozgięcie najlepsza jest klasyczna :) z tym lezeniem to nie wiem czy pomaga , ale na pewno nie zaszkodzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:58

• kassandra Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem juz straciłam nadzieje bo moja szyjka była nisko i twarda jak kamień , ale dzis troche nadzieja powróciła... szyja zmiękła i sie troche podniosła no i @ nadal nie ma ..... ale śluzu tez nie ma żadnego ...... juz sama nie wiem ... jak do jutra nie przyjdzie to z rana lece na bete

• kassandra Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany morisek , taką wielka torbiel miałaś ? współczuję strasznie :( no nic straconego ale juz warjuje na kazdym forum co innego piszą :(

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Nie wiem,chcialam zabłysnąć,wszędzie mówią ze jak sie za bardzo chce to sie nie udaje :-)

moze napić sie do nieprzytomnego i poprosic malzona/partnera o zapłodnienie? :-D

Ja ostatnio się nabijałam do lekarza, że a. lekarza zmieniłam, b. dietę zmieniłam c. leki też nowe....może czas na nowego męża ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Ważka na Twoim miejscu to ja bym już test zrobilar,ale ja to ja także wiesz ;-?
    Właśnie coraz bardziej się zastanawiam żeby jutro zrobic, tym bardziej ze moja przyjaciółka bierze jutro ślub.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    A no wychodowalam sobie takie cos :-) 15cm*14cm
    Masakra skąd takie dziadostwo :-(

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ