Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:No ja też jezdze prywatnie ale mam 70km do mojej Pani Doktor, wiec na monitoring nie bylo sensu jezdzic tyle wiec poszlam do "lekarza" w moim rodzinnym mieście...
Morisek, ja mam 130 km...i na ogół wizyty 3 razy w miesiącu...przynajmniej nadrabiam w pociągu zaległości czytelnicze... -
Katada wrote:Z testowania nici - @ przyszla zaraz sie poryczę, zresztą nie pierwszy raz już w tym miesiącu. Niedługu stuknie mi 3 lata. Załamka
Katada, głowa do góry! Następny cykl przed Tobą! Przy takim "wsparciu" jakie nam się w ostatnich dniach zorganizowało musi być dobrze! -
ważka wrote:Morisek ty jesteś przed @ tez masz biały śluz, u mnie jest dużo i mokro,czuje ze leci, mam wrażenie ze dostaje @, a to tylko ten sluz.
Ważka, ja mam tak prawie co cykl...wczoraj wieczorem też pojawił się biały śluz...ale u mnie to zwiastuje raczej małpę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Kadandra ja test mam w apteczne ale czekam z nim na dobry czas. Na urodziny od przyjaciółki dostałam niezbędnik na każdą okazję, a w nim min tescik.
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykassandra wrote:ja jak bym miała , to już dawno bym z niego skorzystała, u mnie one leżeć nie mogą szczególnie w czasie po ovu bo odrazu na nie sikam ;p
-
Morisek28 wrote:Proszę sie ze mnie nie śmiać bo zadam glupie pytanie, co robicie po serduszkowaniu? Mi lekarka kazala poleżeć spokojnie 30min , na innym forum przeczytalam ze to nie ma nic do tego. Ale ponoc ma pozycja w której najlepiej zajsc,czyli na pieska macie jakieś Wasze sposoby? Ja juz próbowałam nawet zezec po z nogami na górze cos jakby świeca ale to przestalo być fajne i czuliśmy sie jak reproduktorzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 09:58
-
Wczoraj wieczorem juz straciłam nadzieje bo moja szyjka była nisko i twarda jak kamień , ale dzis troche nadzieja powróciła... szyja zmiękła i sie troche podniosła no i @ nadal nie ma ..... ale śluzu tez nie ma żadnego ...... juz sama nie wiem ... jak do jutra nie przyjdzie to z rana lece na bete
-
Morisek28 wrote:Nie wiem,chcialam zabłysnąć,wszędzie mówią ze jak sie za bardzo chce to sie nie udaje
moze napić sie do nieprzytomnego i poprosic malzona/partnera o zapłodnienie?
Ja ostatnio się nabijałam do lekarza, że a. lekarza zmieniłam, b. dietę zmieniłam c. leki też nowe....może czas na nowego mężaMorisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny