X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
Odpowiedz

Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • kassandra Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hymmm plamienie zniknęło ..... nie ma ..... ja oszaleje !

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra a moze @ sie przestraszyla ciebie i jednak jej nie bedzie ? a w zamian fasolka? hmmm? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jakieś plamienie bardzo małe brązowe z "jakąś woda" ze tak opiszę :-(

• kassandra Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sadze żeby fasolka była , jak by miała byc to by test juz cos pokazał .... w którymś cyklu tak miałam ze tylko jak pogrzebałam to było takie brązowe przez dwa dni a potem mnie zalało :(

• kassandra Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie znowu wróciło , ech juz nie zaglądam bo podobno w pychiatryku juz na mnie czekają ;p

Morisek28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety u mnie się rozkręca, czekam na wątek lutowy :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może lutowe staraczki

Morisek28 lubi tę wiadomość

• kassandra Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem za !!!! :):):)

Lucy7 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to zakładam wątek lutowe staraczki :-D I tym sposobem luty będzie dla nas zielony

Lucy7 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest nowy wątek lutowe staraczki, przeskakujemy :-D

Lucy7 lubi tę wiadomość

• Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katada wrote:
    A skąd wiesz, że sie już na Ciebie @ zaczaiła? Bo mnie nachodzi od poludnia ale jak narazie cisza[/QUOTE
    Wczoraj miałam wszystkie objawy wskazujące na @ a dzis po południu przylazla @ ;( Cała nadzieja w Was dziewczynki, kciukam mocno !

16uddqk3x9bbni2d.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Też tak macie że Wam się śnią testy pozytywne po nocach? :D
    Mojemu meżowi śniło sie ze urodziłam córeczkę, niestety @ przyszła :(

16uddqk3x9bbni2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Dziewczyny Wy się starcie o pierwsze dziecko, czy kolejne
    ja o pierwsze:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Proszę sie ze mnie nie śmiać bo zadam glupie pytanie, co robicie po serduszkowaniu? Mi lekarka kazala poleżeć spokojnie 30min , na innym forum przeczytalam ze to nie ma nic do tego. Ale ponoc ma pozycja w której najlepiej zajsc,czyli na pieska :-) macie jakieś Wasze sposoby? Ja juz próbowałam nawet zezec po z nogami na górze cos jakby świeca ale to przestalo być fajne i czuliśmy sie jak reproduktorzy

Ja po serduszkowaniu zawsze świeca obowiązkowa! :) A co do pozycji to też o tym słyszałam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    U mnie jakieś plamienie bardzo małe brązowe z "jakąś woda" ze tak opiszę :-(
    Ja też mam takie od kilku dni:(

Nie pisałam dziś cały dzień dziewczyny, bo miałam kupe jeżdzenia po mieście. Ja jeszcze ciągle mam nadzieje, chociaż rano test był negatywny :(

• KonEfka Debiutantka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    ja o pierwsze:(
    Ja też o pierwsze. Dziewczyny ale poszłyście przez te dwa dni jak mnie nie było! :-) Ale przeczytałam wszystko. Ja też jestem rocznik Czarnobyla... coś w tym może być.

U mnie chwilowo wróciła nadzieja, owulacyjne wychodzą od kilku dni pozytywne, okres powinien być teoretycznie w czwartek, a dziś mam lekkie mdłości (no chyba że sobie wmawiam co też jest możliwe).
    Jutro rano testuję, 17dpo (w 15dpo test był ujemny). Trzymajcie kciuki!

alicja_ lubi tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KonEfka pewnie, że będziemy trzymały!!! Brakuje nam zielonego kropka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powinnam dostać okres najpóźniej w poniedziałek, mam nadzieje, że nie dostanę..;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KonEfka wrote:
    Ja też o pierwsze. Dziewczyny ale poszłyście przez te dwa dni jak mnie nie było! :-) Ale przeczytałam wszystko. Ja też jestem rocznik Czarnobyla... coś w tym może być.

U mnie chwilowo wróciła nadzieja, owulacyjne wychodzą od kilku dni pozytywne, okres powinien być teoretycznie w czwartek, a dziś mam lekkie mdłości (no chyba że sobie wmawiam co też jest możliwe).
    Jutro rano testuję, 17dpo (w 15dpo test był ujemny). Trzymajcie kciuki!

mi też owu wychodzą pozytywne! :) też jutro testuje ponownie! :) trzymam kciuki. Melduj jutro!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś będę spędzać wieczór tak: http://www.cda.pl/video/15723659/Jak-urodzic-i-nie-zwariowac---What-to-Expect-When-Youre-Expecting-2012-Lektor-Pl

Propablyme lubi tę wiadomość

‹‹ 17 18 19 20 21
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ