Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katada wrote:A skąd wiesz, że sie już na Ciebie @ zaczaiła? Bo mnie nachodzi od poludnia ale jak narazie cisza[/QUOTE
Wczoraj miałam wszystkie objawy wskazujące na @ a dzis po południu przylazla @ ;( Cała nadzieja w Was dziewczynki, kciukam mocno ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Proszę sie ze mnie nie śmiać bo zadam glupie pytanie, co robicie po serduszkowaniu? Mi lekarka kazala poleżeć spokojnie 30min , na innym forum przeczytalam ze to nie ma nic do tego. Ale ponoc ma pozycja w której najlepiej zajsc,czyli na pieska macie jakieś Wasze sposoby? Ja juz próbowałam nawet zezec po z nogami na górze cos jakby świeca ale to przestalo być fajne i czuliśmy sie jak reproduktorzy
Ja po serduszkowaniu zawsze świeca obowiązkowa! A co do pozycji to też o tym słyszałam! -
nick nieaktualnyważka wrote:U mnie jakieś plamienie bardzo małe brązowe z "jakąś woda" ze tak opiszę
Nie pisałam dziś cały dzień dziewczyny, bo miałam kupe jeżdzenia po mieście. Ja jeszcze ciągle mam nadzieje, chociaż rano test był negatywny
-
alicja_ wrote:ja o pierwsze:(
U mnie chwilowo wróciła nadzieja, owulacyjne wychodzą od kilku dni pozytywne, okres powinien być teoretycznie w czwartek, a dziś mam lekkie mdłości (no chyba że sobie wmawiam co też jest możliwe).
Jutro rano testuję, 17dpo (w 15dpo test był ujemny). Trzymajcie kciuki!alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonEfka wrote:Ja też o pierwsze. Dziewczyny ale poszłyście przez te dwa dni jak mnie nie było! Ale przeczytałam wszystko. Ja też jestem rocznik Czarnobyla... coś w tym może być.
U mnie chwilowo wróciła nadzieja, owulacyjne wychodzą od kilku dni pozytywne, okres powinien być teoretycznie w czwartek, a dziś mam lekkie mdłości (no chyba że sobie wmawiam co też jest możliwe).
Jutro rano testuję, 17dpo (w 15dpo test był ujemny). Trzymajcie kciuki!
mi też owu wychodzą pozytywne! też jutro testuje ponownie! trzymam kciuki. Melduj jutro!
-
nick nieaktualny