Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufka30 wrote:ahhh już się nie ludze... a co to ten potworniak? i gdzie go mzna mieć?
-
nick nieaktualnyDziewczynki troche się otrząsnęłam. Dziekuje Wam za dobre słowa. Serce mnie tak sciskalo, ze nie dałam rady nic napisać. Napisałam do mojego endokrynologa maila co dalej robic i zobaczymy co bedzie. Ostani miesiąc próby przede mną...
Morisek28 wow co za torbiel. Ja co prawda kiedys uhodowalam 5cm guza na watrobie i bolalo jak cholera ale o Kena1983 az boje sie pytac...
Kassandra w lutym posypią podwójne czerwone kreski:)Lucy7 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Jasna cholera no! faktycznie trzeba za niedlugo założyć nowy wątek i WSZYSTKIE stad pójdziemy tam. W kocnu juz poznajemy powoli swóje historie,@ mamy mniej wiecej w tym samym czasie, owulacje tez wiec w lutym musi byc zielono! Wlasnie musze zamówić testy owulacyjne, kupujecie te z allegro czy jakieś lepsze?
-
dobra ja uciekam, biore sie za sprztanie bo ostatnio nic nie robie tylko siedze przed kompem jak bym od tego siedzenia w ciaże miała zajść ;p nie ma co sie łamać trzeba sie brac za robote , i domowa i łóżkową ;p
Fufka30, Katada, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny