Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
klara_bella wrote:Ja mam dostać okres w weekend. Brzuch mnie pobolewa małpowato testu nie robię, bo nie mam, nie kupuję, bo pewnie i tak nic z tego.
Ja już nie wiem czemu się nie udajeklara_bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fufka30 wrote:Taką mam nadzieję zastanawiam się czy jutro nie testować
chociaż sobie obiecałam że będę testować dopiero po terminie @
Też mnie korci jutrzejszy poranek...i też sobie obiecałam...ale może niech będą obiecanki cacanki a nam głupim (niecierpliwym) radośćFufka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFufka30 wrote:Właśnie obudziłąm się po małej drzemce ale mnie scieło z nóg ale przynajmniej ból głowy trochę przeszedł mąż mi kupił dzisiaj test ahh chyba jutro na niego nasiusiam
Ja też wlasnie sie obudziłam hihi:) to dobry znak ta senność! a jaki test? jaka czułość?
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja też testuję w weekend. O ile oczywiście nie przyjdzie @.
Ja zrobiłam już do tej pory 3 testy i bardzo tego żałuję - pierwszy pozytywny a kolejne 2 negatywne... Ale może jeszcze coś z tego będzie...?
Trzymam kciuki za Was...Lucy7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyastoriaa wrote:Hej. Ja też testuję w weekend. O ile oczywiście nie przyjdzie @.
Ja zrobiłam już do tej pory 3 testy i bardzo tego żałuję - pierwszy pozytywny a kolejne 2 negatywne... Ale może jeszcze coś z tego będzie...?
Trzymam kciuki za Was...
Ja tez codziennie testuje i codziennie negatywnie. moze jeszcze jest nadzieja dziewczyny!