Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
astoriaa wrote:Hej. Ja też testuję w weekend. O ile oczywiście nie przyjdzie @.
Ja zrobiłam już do tej pory 3 testy i bardzo tego żałuję - pierwszy pozytywny a kolejne 2 negatywne... Ale może jeszcze coś z tego będzie...?
Trzymam kciuki za Was...
Mnie korci by zatestowac ale nie odbieram sobie nadziei i czekam do soboty bo wtedy ovu wyznaczyl @, a objawy typowe jak co miesiąc, ale zawsze jest to ,,a może...'' eh zwariować można..
Kciukam za Was kobietkiastoriaa, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam testy o czułości 10 na allegro - za 10 testów płytkowych z przesyłką zapłaciłam niecałe 20 zł. Właśnie dziś przyszły i oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam jeden - tyle że wieczorem, a nie rano. Oczywiście negatywny, okres teoretycznie powinien przyjść jutro, ale jeszcze nie tracę nadzei. Jak @ nie przyjdzie to spróbuję jeszcze w piątek/sobotę rano.
abovo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonEfka wrote:Ja kupiłam testy o czułości 10 na allegro - za 10 testów płytkowych z przesyłką zapłaciłam niecałe 20 zł. Właśnie dziś przyszły i oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam jeden - tyle że wieczorem, a nie rano. Oczywiście negatywny, okres teoretycznie powinien przyjść jutro, ale jeszcze nie tracę nadzei. Jak @ nie przyjdzie to spróbuję jeszcze w piątek/sobotę rano.
spróbuj jutro z porannego!
trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czyli tak jak u mnie Ten stan niepewności powoli zaczyna mnie wkurzać...ledwie zmierzę tempkę rano i już bym chciała wiedzieć jak będzie jutro ...spadnie...urośnie...od paru dniu podśpiewuję sobie "Plus i minus to jedyne co widzę...plus i minus to jedyne co słyszę...plus i minus to jedyne co czuję..." Kalibra 44 - tyle, że z końcówką "Boże na szczęście to był plus"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 08:49
Dagn lubi tę wiadomość