Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek, ja na zrosty i niby lepszą perystaltykę jajowodów (a raczej mojego jednego jajowodu)biorę Biostrepte. Drogie cholerstwo - nieźle ciągnie po kieszeni...ale według gina "naprostowało" trochę wnętrze...Tak właśnie przed chwilą uświadomiłam sobie, że pod koniec stycznia, a dokładnie 30 mija rok starań, pod opieką aktualnego doktorka.
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Część dziewczyny. Bardzo proszę Was o opinie co do mojego testu, to jest jakaś paranoja!
Zobaczcie co to się stało: http://zapodaj.net/b9848657cca8e.jpg.html
Czy któraś z Was tak miała?
Buziaki!:*
Dziwne... Jakby odbarwiony w miejscu gdzie powinna byx kreska... Zrob koniecznie drugi, bo to wyglada dziwnie....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek, ze spaślakiem to Ty nie przesadzaj Mam 2 cm więcej - ale i 2 kg więcej Uwierz mi, że mój ostatni rok cały tak wyglądał od owu do owu...- albo inaczej od wizyty u lekarza do wizyty...Tona leków, próba trzymania diety (do października się udawało - teraz jest lipa), codzienna pobudka o 6.00 na mierzenie tempki (weekendy też), męczenie drugiej połówki w odpowiednich dniach, później - odpychanie - co by może nie zaszkodzić...młyn totalny...
-
Widzę, że jest nas więcej "okrąglutkich" tez nie należe do mały i filigranowych kobiet 173cm i 90 kg boję się trochę co będzie w ciązy z kilogramami mój pierwszy lekarz powiedział, ze nie mogę więcej niż 3-4 kg przytyć... a obecny powiedział, ze nie prawda i mam nie myslec o tym ile przytuje każdy organizm jest inny i nie mizna glodzic się w ciąży żeby nie przytyć
-
e tam... przesadzacie...
Ja mam 165cm, ważę 60kg czyli nie tak znowu dużo, mam 24 lata, a mam MASĘ rozstępów. Na biuście, na biodrach, na pośladkach...
Burzliwe dojrzewanie miałam
Rozstępy i celulit ma każda kobieta, a faceci mają na to i tak wyrąbane
Ja tam kompletnie się nie przejmuję jak będę w ciąży wyglądać. Jedyne co mnie martwi - czy mi kolana i kręgosłup wytrzymająPropablyme lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Część dziewczyny. Bardzo proszę Was o opinie co do mojego testu, to jest jakaś paranoja!
Zobaczcie co to się stało: http://zapodaj.net/b9848657cca8e.jpg.html
Czy któraś z Was tak miała?
Buziaki!:*
Ale to o niczym jeszcze nie świadczy powtórz jutro rano a nuż! Ja też jeszcze będę powtarzać bo dopiero mam 10dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 19:39
-
nick nieaktualnyMaandragora wrote:Alicja dzisiaj rano miałam identyczną sytuację z tym samym testem (PINK) najpierw zrobił się cały różowy a potem dookoła różowo a pasek kontrolny biały i uznałam go za negatyw..;/
Ale to o niczym jeszcze nie świadczy powtórz jutro rano a nuż! Ja też jeszcze będę powtarzać bo dopiero mam 10dpo
Ja tez mam 10dpo! dawaj znac jutro!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, ja mam okres dostac 20... od paru dni pobolewa mnie brzuch i mam wyzsza temperature.
Boje sie nakrecac!!!
W glowie mam juz 1000 mysli i wizji siebie z brzuszkiem i dzieckiem pozniej... strasznie boje sie rozczarowania... a obiecalam sobie ze bede loca!!! -
nick nieaktualny
-
Mnie się ostał jeden test... wstrzymuję testowanie do soboty i obserwuję tempkę. Jak poleci w dół i w sobotę wyjdzie negatyw - piję wódkę - jeszcze nie wiem gdzie i z kim, ale piję...Mam ochotę napić się złotej tequili...zagryzając pomarańczem z cynamonem...
Morisek28 lubi tę wiadomość