Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
Odpowiedz

Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba wymyślić jakąś kurację szokową dla nieproszonych gości.

astoriaa, Morisek28 lubią tę wiadomość

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 29dc i nadal nie ma @. Oby tak dalej :)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez 29dc test z jedna kreską :( czekamy na @ ahhh może luty będzie lepszy :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 30 dc

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba robie test dzisiaj po poludniu. Powinno wyjsc wiarygodnie... Chce jutro wypic drina...

7470gov3xicgdrhg.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria, będę wredna - obyś się nie napiła (oczywiście z powodu wiadomego);P

astoriaa lubi tę wiadomość

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licze na to po cichu :)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no Morisek, nie uciekaj!Kwas foliowy łykasz? Ja poprosiłam lekarza o kwas na receptę - ciut większa dawka niż np. w foliku, a dodatkowo jeszcze dodaje 1 dziennie magnez,żelazo i acesan.

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny póki nie ma @ miejmy nadzieję :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś nadal piękna temperatura. Piersi przestały boleć. Brzuch nadal boli jak na okres. Więc nic z tego :(
    Mam cykle 25-26 dniowe. Dziś 23 dc.
    Niby są dziewczyny, które mają ból jak na okres a ciąża jest, ale jakoś u mnie w to nie wierzę.
    Gdybym nie miała żadnych objawów a taki piękny wykres jak mam to bym się mega nakręciła :)
    Przykro mi z powodu negatywów dziewczynki.
    Ja mam plan: w środę mąż badanie nasienia. Ja hormony i rezerwę jajnikową po okresie. I do kliniki z wynikami

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja dziś w akcie desperacji zrobiłam cyfrowy test clearblue. Po odczekaniu wyszedł napis "nicht schwanger" - czyli negatywny. Na opakowaniu napisane jest, że przed wyrzuceniem trzeba wyjąć baterię, więc musiałam go rozebrać, a przy okazji z ciekawości zobaczyłam jak działają takie testy elektroniczne. W środku znajdują się dwa paski (takie jak w zwykłych testach).
    Zobaczcie jak to wyglądało: Rozumiecie coś z tego? http://zapodaj.net/8a753680d7cfc.jpg.html
    W kolejnym akcie desperacji wykonałam z drugiego moczu test owulacyjny i wyszedł BARDZO pozytywny, bo kreska nawet ciemniejsza niż kontrolna! Zobaczcie: http://zapodaj.net/ca020f2d51a16.jpg.html

?!?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja- owulacyjny piękny !
    a ten rozebrany to jakby miał drugą kreseczkę, ale niestety nie wiem jak one działają i czy ta kreseczka blada zawsze wychodzi.
    Widocznie pozostaje Ci poczekać jeszcze kilka dni :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klara_bella wrote:
    alicja- owulacyjny piękny !
    a ten rozebrany to jakby miał drugą kreseczkę, ale niestety nie wiem jak one działają i czy ta kreseczka blada zawsze wychodzi.
    Widocznie pozostaje Ci poczekać jeszcze kilka dni :)

Kochana, tylko, że dziś jest mój 11 dpo i owulacyjny pozytywny?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No podobno owulacyjne mogą wykryć ciążę, bo hcg i lh mają podobny skład biochemiczny. Czy jakoś tak ;)
    Tylko skąd te plamienia w takim razie hmmm

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Kurcze Alicja to nam dalaś zadanie na miarę scherlocka. Ja myślę ze cos jest na rzeczy. Jakby mnie taka sytuacja spotkala juz bym stała w kolejce w aptece po dwa zwykle testy z różnych firm. Gnaj dziewczę drogie sikaj i zdawaj relacje ;-)

Ja już nie wiem jak sie nazywam przez to wszystko dziewczyny! Jak dobrze, że jesteście. Jak bym mówiła mojemu narzeczonemu codziennie o takich problemach to chyba by zwariował ze mną. On w ogóle nie rozumie o co chodzi z tymi testami.. :)

Czy tylko mnie przytrafiają się takie dziwne sytuacje? Chyba mam jakiegoś pecha… Wczoraj też robiłam pink test i zreszta wysyłałam Wam drugą "białą" kreskę na różowym tle..

Paranoja!
    Melduje z kolejnymi tropami! :) haha

Morisek28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klara_bella wrote:
    No podobno owulacyjne mogą wykryć ciążę, bo hcg i lh mają podobny skład biochemiczny. Czy jakoś tak ;)
    Tylko skąd te plamienia w takim razie hmmm

Na początku myślałam, że te plamienie to zagnieżdzenie… Ale juz trwają 5 dzien…. Ona są bardzo delikatne i brązowe. Nie ma krwi. Nie jest ich dużo i nie cały dzień.

• mała.mi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze alicja, nigdy nie robiłam tych cyfrowych więc nie wiem co Ci poradzić. Może leć na betę, powinna już coś wyjaśnić.
    U mnie dzisiaj wzrost temperatury więc również nadzieja rośnie :-)

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 12:10

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • kassandra Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, jutro termin @, modle sie żeby nie przyszła, dzis mi od rana jakies bańki w brzuchu skaczą tak sie cos przelewa, sutki swedzą brzuch przestał bolec i do pracy nie poszłam bo zmęczona jakas jestm , tempka mierzona pod pachą i po wstaniu nadal 37,2 , nie wiem czy to przeziębienie czy może jednak .....

alicja zasuwaj po test do apteki i nie trzymaj nas w napięciu ! :)

alicja_, Morisek28 lubią tę wiadomość

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • kassandra Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa wrote:
    Dziewczyny, przytrafiła wam się taka sytuacja: ból typowo @, dzień przed, a w dniu spodziewanej @ nic ? Bo temp mi lekko spada i nie wiem czy jest sens jutro test robić :/
    a9575576fe51cc55a66ece1d898d4d9e.png

ja bym na Twoim miejscu juz dzis robiła , ale ja to ja w goracej wodzie kompana ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:52

Morisek28, alicja_ lubią tę wiadomość

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ