Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dziś nadal piękna temperatura. Piersi przestały boleć. Brzuch nadal boli jak na okres. Więc nic z tego
Mam cykle 25-26 dniowe. Dziś 23 dc.
Niby są dziewczyny, które mają ból jak na okres a ciąża jest, ale jakoś u mnie w to nie wierzę.
Gdybym nie miała żadnych objawów a taki piękny wykres jak mam to bym się mega nakręciła
Przykro mi z powodu negatywów dziewczynki.
Ja mam plan: w środę mąż badanie nasienia. Ja hormony i rezerwę jajnikową po okresie. I do kliniki z wynikami -
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja dziś w akcie desperacji zrobiłam cyfrowy test clearblue. Po odczekaniu wyszedł napis "nicht schwanger" - czyli negatywny. Na opakowaniu napisane jest, że przed wyrzuceniem trzeba wyjąć baterię, więc musiałam go rozebrać, a przy okazji z ciekawości zobaczyłam jak działają takie testy elektroniczne. W środku znajdują się dwa paski (takie jak w zwykłych testach).
Zobaczcie jak to wyglądało: Rozumiecie coś z tego? http://zapodaj.net/8a753680d7cfc.jpg.html
W kolejnym akcie desperacji wykonałam z drugiego moczu test owulacyjny i wyszedł BARDZO pozytywny, bo kreska nawet ciemniejsza niż kontrolna! Zobaczcie: http://zapodaj.net/ca020f2d51a16.jpg.html
?!?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklara_bella wrote:alicja- owulacyjny piękny !
a ten rozebrany to jakby miał drugą kreseczkę, ale niestety nie wiem jak one działają i czy ta kreseczka blada zawsze wychodzi.
Widocznie pozostaje Ci poczekać jeszcze kilka dni
Kochana, tylko, że dziś jest mój 11 dpo i owulacyjny pozytywny?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Kurcze Alicja to nam dalaś zadanie na miarę scherlocka. Ja myślę ze cos jest na rzeczy. Jakby mnie taka sytuacja spotkala juz bym stała w kolejce w aptece po dwa zwykle testy z różnych firm. Gnaj dziewczę drogie sikaj i zdawaj relacje
Ja już nie wiem jak sie nazywam przez to wszystko dziewczyny! Jak dobrze, że jesteście. Jak bym mówiła mojemu narzeczonemu codziennie o takich problemach to chyba by zwariował ze mną. On w ogóle nie rozumie o co chodzi z tymi testami..
Czy tylko mnie przytrafiają się takie dziwne sytuacje? Chyba mam jakiegoś pecha… Wczoraj też robiłam pink test i zreszta wysyłałam Wam drugą "białą" kreskę na różowym tle..
Paranoja!
Melduje z kolejnymi tropami! haha
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklara_bella wrote:No podobno owulacyjne mogą wykryć ciążę, bo hcg i lh mają podobny skład biochemiczny. Czy jakoś tak
Tylko skąd te plamienia w takim razie hmmm
Na początku myślałam, że te plamienie to zagnieżdzenie… Ale juz trwają 5 dzien…. Ona są bardzo delikatne i brązowe. Nie ma krwi. Nie jest ich dużo i nie cały dzień. -
hej dziewczyny, jutro termin @, modle sie żeby nie przyszła, dzis mi od rana jakies bańki w brzuchu skaczą tak sie cos przelewa, sutki swedzą brzuch przestał bolec i do pracy nie poszłam bo zmęczona jakas jestm , tempka mierzona pod pachą i po wstaniu nadal 37,2 , nie wiem czy to przeziębienie czy może jednak .....
alicja zasuwaj po test do apteki i nie trzymaj nas w napięciu !alicja_, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
arturowa wrote:
ja bym na Twoim miejscu juz dzis robiła , ale ja to ja w goracej wodzie kompana ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:52
Morisek28, alicja_ lubią tę wiadomość