Testerki 16-19 stycznia,łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Chcialabym,przelecialam wykresy z zielonym finałem,wszystkie dziewczyny przed okresem czuły bóle piersi a ja nic. Wiec nadzieja prysła jak bańka mydlana. Ale za Was trzymam kciuki!
Też mnie to martwi, zazwyczaj króko po owulacji dostawałam nabrzmiałych i bolesnych piersi. Trwało to aż do @ - w tym cyklu nic, a to już 11 dpo. Z drugiej strony jeśli wcześniej nie wychodziło, to może teraz się uda skoro jest inaczej Podświadomie się chyba mocno nastawiłam, że będzie dobrze. Musimy być dobrej mysli! -
Morisek28 wrote:Ja robia tylko prolaktyne z tego co pamiętam to chyba w 7dc moje labo normę podaję do 25 a ja miałam 26,6 lekarka powiedziała że jest ok bo biorąc pod uwagę to ze badanie mialam o 6.30 a ponoć bada sie od 8 a dwa ze ja panikara jestem i boje sie pobierania krwi to byl stres i biegłam prawie bo byłam spóźniona na inne badanie. Wiec ufam mojej gin. Tarczyce tez mialam książkowa. Jak nie pękały pęcherzyki to nie dobór jakiego hormony jest?
A jeżeli chodzi o ból piersi to mam nadzieję,że to trochę za wcześnie i nie jest to wymagany objaw;) W sumie to nigdy nawet przed @ nie miałam problemów z jakąś wrażliwością... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny widzę, że nie tylko ja taka niecierpliwa jestem ale obiecałam sobie, że nie zrobie już testu przed terminem @ a dłuży mi się to starsznieeeee nawet nie mam w domu testu żeby nie kusił bo na pewno już by mnie głośno wołał z szafki
-
koniec 11 tygodnia nie mam problemów o tym mówić wręcz przeciwnie było mi łatwiej, że mogłam się wygadać na szczęście mam męża, który mi na to pozwalał i do tego dobrą teściową, która ze mną siedziała i gadała godzinami ona też poroniła
-
Ojj to przykro mieć w najbiższej rodzinie takie osoby współczuję Ci... ale zobaczysz w końcu nam się uda Babcia mojego męża też była nie miła jak poroniłam aż się popłakałąm mąż ją opierdzieliła strasznie - przyszłąm do pracy po dwóch tygoniach L4 a ona na mnie naryczała, że zostawiłąm ją z cała robotą samą i jeszcze parę innych rzeczy ahhh szkoda gadać skąd to się w ludziach bierze takie chamstwo i brak współczucia!
-
nick nieaktualnyHej ja jutro bede testowac bo widze ze hcg wykrywalny po 48h
cos mnie podkusilo wczoraj wieczorem i robilam owulacyjny głupia w 32dc i zaskoczenie dwie tluste krechy rano powtorka i to samo wiec lece po test i jutro robi,pierwszy raz plamienie mam tzn lekkie od soboty a dZisiaj ze sluzem i czerwone nitki -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Nie wiem ale to jest strasznie irytujące. Moja tesciowa (właściwie przyszla) jest okropna, plotkuje, nic jej nie mozna powiedzieć. Wymyśla jakieś dziwne rzeczy. Ciągle mnie komentuje, a to że przytyłam,a to ze jestem blada ,ze mam worki pod oczami, że mam rozstępy na brzuchu a ona po dwójce dzieci ma lepsza figurę ode mnie, ze jak mozna w ciąże nie zajść przecież to proste ( sama wpadka jak miala 18lat) ciągle sie mnie czepia. Jak widzi ze mam jej dość to mydli oczy ze jest dobra dla mnie a za chwile ze zdwojona silą uderza w czuły punkt. Czasem myślę ze jest toksyczna.
Morisek28, Propablyme lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny skupmy się na naszych przyszłych maluszkach a nie naludziach zatruwających życie będzie im żal dopiero jak nie będą mogły poznać tego małego cudu i to będzie dla nich największa kara!
Staraczka23, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny