X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie 2.12 i okolice :)
Odpowiedz

Testowanie 2.12 i okolice :)

Oceń ten wątek:
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze Misia1980- rzeczywiscie identyczne kreski masz:) gratuluje rowniez. A w ktorym dniu cyklu testowalas??

t60z7qg.png
  • niania Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Niestety nie będę miała prezentu na mikolajki:/to już 6cykl..po woli zaczynam się załamywać

Niania ..
  • Misia1980 Znajoma

Wysłany: 5 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi: pierwszy byl w 11 dc, a ten z widoczna kreska w 14 dc.

Niania: Przykro mi bardzo :( A to starania juz jakos po diagnostyce i wspomagane? Ile masz lat? Sciskam mocno :***

relgvcqgmg14fe9k.png
    ijpbcwa1uapps505.png
  • niania Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam w tym miesiącu monitoring,jak na razie nie miałam żadnych innych badań...rok temu we wrześniu urodziłam córeczkę udało się w pierwszym miesiącu staran..a teraz już tyle miesięcy i nic:'(

Niania ..
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia1980 gratuluje !!!!!! :)

• czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie negatyw ale czekam grzecznie dalej :)

dxomcwa16q3sloop.png
  • Misia1980 Znajoma

Wysłany: 6 grudnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niania: Ciąża nieźle wyplukuje organizm ze wszelkich zapasów sił witalnych.... Skoro zaczynalas starania jak Córcia miała 6 miesięcy to może Twój organizm nie był jeszcze gotowy i dopiero się rozkreca? Ja tez mam córeczkę, dwuletnią. Bardzo długo ją karmilam piersią i nie owulowalam, dopiero jak skończyła półtora roku to coś się ruszylo. Trzymam kciuki żeby Wam się udało jak najszybciej i żeby Corcia szybko tulila Braciszka lub Siostrzyczkę.

Blue00: Dzięki! To teraz kolejny etap zmartwień = 1szy trymestr......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 12:33

relgvcqgmg14fe9k.png
    ijpbcwa1uapps505.png
  • niania Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za słowa otuchy:-*w przyszłym tygodniu idę na monitoring zapytam czy już może czas na jakieś badania czy jeszcze cierpliwie czekać i się starać...

Niania ..
  • malutka1989571 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też nici z tego od wczoraj bóle miesiączkowe i czekam na wredną

udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem kiedy testować :/

‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ