Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie 2.12 i okolice :)
Odpowiedz

Testowanie 2.12 i okolice :)

Oceń ten wątek:
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze Misia1980- rzeczywiscie identyczne kreski masz:) gratuluje rowniez. A w ktorym dniu cyklu testowalas??

t60z7qg.png
  • niania Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Niestety nie będę miała prezentu na mikolajki:/to już 6cykl..po woli zaczynam się załamywać

Niania ..
  • Misia1980 Znajoma

Wysłany: 5 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi: pierwszy byl w 11 dc, a ten z widoczna kreska w 14 dc.

Niania: Przykro mi bardzo :( A to starania juz jakos po diagnostyce i wspomagane? Ile masz lat? Sciskam mocno :***

relgvcqgmg14fe9k.png
    ijpbcwa1uapps505.png
  • niania Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam w tym miesiącu monitoring,jak na razie nie miałam żadnych innych badań...rok temu we wrześniu urodziłam córeczkę udało się w pierwszym miesiącu staran..a teraz już tyle miesięcy i nic:'(

Niania ..
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia1980 gratuluje !!!!!! :)

• czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie negatyw ale czekam grzecznie dalej :)

dxomcwa16q3sloop.png
  • Misia1980 Znajoma

Wysłany: 6 grudnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niania: Ciąża nieźle wyplukuje organizm ze wszelkich zapasów sił witalnych.... Skoro zaczynalas starania jak Córcia miała 6 miesięcy to może Twój organizm nie był jeszcze gotowy i dopiero się rozkreca? Ja tez mam córeczkę, dwuletnią. Bardzo długo ją karmilam piersią i nie owulowalam, dopiero jak skończyła półtora roku to coś się ruszylo. Trzymam kciuki żeby Wam się udało jak najszybciej i żeby Corcia szybko tulila Braciszka lub Siostrzyczkę.

Blue00: Dzięki! To teraz kolejny etap zmartwień = 1szy trymestr......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 12:33

relgvcqgmg14fe9k.png
    ijpbcwa1uapps505.png
  • niania Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za słowa otuchy:-*w przyszłym tygodniu idę na monitoring zapytam czy już może czas na jakieś badania czy jeszcze cierpliwie czekać i się starać...

Niania ..
  • malutka1989571 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też nici z tego od wczoraj bóle miesiączkowe i czekam na wredną

udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem kiedy testować :/

‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ