Testowanie 2.12 i okolice :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Coccolina: Dzięki, ale wciąż jestem sceptyczna do tych moich bladych kresek. Dziś powtórzyłam i tak samo bladoblady, wcale się nie wzmocnil najlepiej to je widać dopiero po tych10 minutach... Wiec może to negatywy jednak. Ech, muszę zluzowac na parę dni i poczekać czy @ przyjdzie i wtedy iść na krew dopiero... Boje się ze się niepotrzebnie nakrecam
-
Odczekaj 2 dni i znowu zrób, i najlepiej o czułości 10. W oszołomach i teskach są testy pepino za ok. 5zł. Poza tym słyszałam taką radę na blade kreski - w dzień poprzedzający testowanie po godz. 18 już nic nie pić, wtedy stężenie moczu będzie silniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 01:09
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jestem tu od niedawna i też będę testować teraz tak w okolicach 4.12 chyba że nie wytrzymam i zrobię wcześniej bo już mnie roznosi.Jestem na skraju obłędu nigdy nie przypuszczałam że będę z taka niecierpliwości wyczekiwać dwóch kresek :)Może to głupie ale codziennie oglądam w galerii testy pozytywne i się pocieszam że też wkrótce zobaczę je na swoim teście. Trzymam kciuki za wszystkie testujące
-
Misia1980 - no ja też zawsze szklankę przy łóżku sobie stawiam
Trudno będzie wytrwać Dzisiaj robiłam teścik, ale uważam, że był negatywny, chociaż może jakiegoś cienia bym się na nim dopatrzyła, ale z racji tego, że to był czułość 10 to nawet nie próbowałam się niczego na nim dopatrzeć. Może jutro powtórka
-
Perelka: Nerwowosc bardzo zauwazalna, duzo fukalam na moja Corcie przez te pare dni, chociaz zazwyczaj mam anielska cierpliwość. Czestomocz tez, ale to przed @ tez mam. No i zarlocznosc tez te dwa dni jest dla mnie nietypowa. Chociaż maz uwaza ze sie po prostu przestalam kontrolowsc bo mialam w glowie wymowke ze może sie udalo . Czulam sie tak troche jak przed okresem ale bez bolow brzucha i dwa razy silniejsze wszelkie objawy.
-
Więc pewnie ciąża " bez objawów" to żadkość Znacie osobę która przechodziła ciąże całkowicie bez objawowo? Ja od wczoraj ( 4 dzien po owulacji) mam dziwne uczucie w jajniku prawym- tak jakbym była tam jakaś napompowana, pełna...Czytałam u nas na forum , że były dziewczyny która miały takie uczucie i oznaczało ciąże, ale pewnie się łudze znowu...
Misia, życzę Ci jak najmniej stresu w tym pierwszym trymestrze i następnych;) Na pewno się wszystko szczęśliwie zakończy:)PERELKA175 -
nick nieaktualny
-
Bardzo bardzo Ci gratuluje że się udało .Ja jestem nowa na forum o dziecko starm się już trzy lata mam stwerdzoną edometrioze 3 stopnia.Teraz mam 31 cylku a mięsiaczki nie widać ,ale biorę castagnus i teraz mysle że to on spowodował że cykl sie wydłużyl bo normalnie mam 28 dni zrobiłam s
dzis test ciążowy wynik negatywny:(Dziubek