testowanie - 5.09.2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie kochana rok po slubie ... udalo nam sie za pierwszym razem ....ale poronilam i od stycznia probujemy znowu
-
Hej dziewczyny. Dzis mój 28 dzien cyklu i nie dostałam @ niby powinna byc jutro . Robilam test 11 dzien po owulacji ale byl negatywny nie czuje żadnej podwyższonej temperatury i tez sobie nie mierzę. Mimo wszystko czuje sie jak na @ czy np dwa dni po @ test wykryłby mi ciąże jesli ostatnio tego nie zrobil?
-
Hej dziewczyny! Gratuluje tym, którym sie udało to takie optymistyczne, gdy jednym się udaje, jakos tak się wierzy, że i na mnie przyjdzie kolej. U nas niestety życie dało psztyczka w nos Moim okresem można bylo zegarki ustawiać, a w tym miesiącu.... spóźnił się dwa dni, pojawiło się plamienie, 2 testy pokazały jaśniuteńkie, ledwo widoczne, ale jednak, kreski... Aż wreszcie jak przyszedł okres, jak dowalił.... Aż człowiek nie miał wątpliwości, że to nie plamienie imprementacyjne Eh, ale przez te dwa dni jaka radość, aż na mnie w pracy dziwnie patrzyli Ale kolejny miesiać starań, do zobaczenia w kolejnym wątku testowania za miesiąc. A tym co testy wyszły jak należy oczywiście baaardzo gratuluję! trzymacjie za nas kciuki[/url]
-
Lady86 wrote:Hej dziewczyny! Gratuluje tym, którym sie udało to takie optymistyczne, gdy jednym się udaje, jakos tak się wierzy, że i na mnie przyjdzie kolej. U nas niestety życie dało psztyczka w nos Moim okresem można bylo zegarki ustawiać, a w tym miesiącu.... spóźnił się dwa dni, pojawiło się plamienie, 2 testy pokazały jaśniuteńkie, ledwo widoczne, ale jednak, kreski... Aż wreszcie jak przyszedł okres, jak dowalił.... Aż człowiek nie miał wątpliwości, że to nie plamienie imprementacyjne Eh, ale przez te dwa dni jaka radość, aż na mnie w pracy dziwnie patrzyli Ale kolejny miesiać starań, do zobaczenia w kolejnym wątku testowania za miesiąc. A tym co testy wyszły jak należy oczywiście baaardzo gratuluję! trzymacjie za nas kciuki
najpierw 2 dni radosci a potem prawie depesja mialam tak w tamtym cyklu.
a teraz to juz nie chce mowic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny