X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie testowanie - 5.09.2014
Odpowiedz

testowanie - 5.09.2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jak sadzicie?

http://zapodaj.net/0e26ee5c53494.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 20:06

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest bardzo slaba ale warto powtórzyć test , nigdy nie wiadomo :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tonący brzytwy się chwyta :D ale to daje nadzieję ;) jednak :)

Tylko nie wiem czy testowac juz jutro, czy moze poczekać do czwartku ? kupilam dwa pinki - najwyzej zostaną na kolejny cykl :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 20:45

Wysłany: 2 września 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie sama bym sie cieszyla gdybym miala taka bladziutka kreske :) jak dlugo starasz sie o bobaska? bo to jest dopiero moj pierwszy cykl i chciala bym byc ta szczesciara ktorej sie udalo za pierwszym razem :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moj 8 cykl troche tych negatywnych testow zobaczylam

Wysłany: 2 września 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znajac siebie na twoim miejscu zrobila bym juz jutro i powtórzyła w czwartek bo jestem bardzo niecierpliwa :) ale jak uda ci sie to poczekaj do czwartku :) ja jutro bede 10dpo i juz sie naczytalam ze test moze wykazac,ale twoim zdaniem czy jest sens? no może Tobie teraz sie udało trzymam kciuki :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za kciuki, napewno się przydadzą - ja starałam się odczekać do 12 dpo - bo jak sobie pooglądałam galerię testów - najczęściej właśnie wychodziły dziewczynom w 12 dpo ;)

• madleni Znajoma

Wysłany: 2 września 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby i u mnie przypadkiem @ nie przyszła, to testuję razem z Wami :)

• Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu trzymam kciuki, daj znać koniecznie! Jak znam siebie to ja jeszcze dziś bym zrobiła ze sto testów gdybym bladzioche miała :)

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dalej negatyw - bledzioch byl ale pod koniec dnia na tescie robionym rano, wiec wiadomo taki wynik mozna sobie w nos wsadzic :P

Dzie temp poleciala na leb na szyje

• dydka Koleżanka

Wysłany: 3 września 2014, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    No dalej negatyw - bledzioch byl ale pod koniec dnia na tescie robionym rano, wiec wiadomo taki wynik mozna sobie w nos wsadzic :P

Dzie temp poleciala na leb na szyje
    no
    Kochana przykro mi bardzo a kiedy powinnaś dostać ten okropny okres?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis a dalej plamie na jakos rozowo wiecej sluzu niz krwi ...

Ta sama sytuacja - wstalam o 4 testowalam po 5 min nie bylo nic po godzinie jednak juz byl cien - to chyba poprostu negatyw i nie ma co sie doszukiwac :) pewnie dzis sie rozkreci ten okres :( buuu

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu dlatego właśnie nie każą odczytywać testy po dłuższym czasie ponieważ odczynniki umieszczone na płytce mogą się utlenić i pojawia się wtedy błędny wynik.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achhh tak bardzo bym chciala :(

No nic ciekawe kiedy przyjdzie @ juz bym chciala zaczac nowy cykl

• dydka Koleżanka

Wysłany: 3 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierze opu ze bardzo chcesz ją Również!! Ale wierzę że napewno się wkacu uda trzeba tak myslec:-) chociaż wiem ze ciężkoml. Mi dzisiaj temperatura znowu powróciła na wyższy poziom może jest nadzieja? wczoraj o byle co pooryczalqm się cały czas tzn co jakiś czas jajnik mnie lewy zakuje sama nie wiem co myśleć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysl pozytywnie :)
    Ja tez mysle - uwazam ze poki okresu nie ma wszystko sie moze zdarzyc - rownie dobrze moga sie tez plamienia skonczyc a test wyjdzie za tydzien np.

• dydka Koleżanka

Wysłany: 3 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze tak ja też tak uważam póki nie ma okresu nic nie jest przesadzone. Różnie to bywa:-) ja myślę pozytywnie chociaż raz tak raz tak bo boje się rozczarować. Czym.bliżej tym Gorzej nic cholerka przyspieszyć nie można. To jest najgorsze. Jakby miała przyjść @ to niech przylazi czym szybciej :-)

• dydka Koleżanka

Wysłany: 3 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byle do piątku ale będę robiła pink testem a nie tym z allegro. Jak bym była to chyba już w 12 dniu pokazuje?

• dydka Koleżanka

Wysłany: 3 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak Wam ten cały detektor ciąży pokazuje w procentach?

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny ! Ja co prawda juz testowalam ,ale @ dalej brak ,a juz mam 34 dc .Maz kaze czekac do konca tygodnia ,ale czy wytrzymam? U mnie jesli okaze sie ,ze jestem w ciazy to bylby cud .

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ