testowanie - 5.09.2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja znajac siebie na twoim miejscu zrobila bym juz jutro i powtórzyła w czwartek bo jestem bardzo niecierpliwa ale jak uda ci sie to poczekaj do czwartku ja jutro bede 10dpo i juz sie naczytalam ze test moze wykazac,ale twoim zdaniem czy jest sens? no może Tobie teraz sie udało trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:No dalej negatyw - bledzioch byl ale pod koniec dnia na tescie robionym rano, wiec wiadomo taki wynik mozna sobie w nos wsadzic
Dzie temp poleciala na leb na szyje
Kochana przykro mi bardzo a kiedy powinnaś dostać ten okropny okres? -
nick nieaktualnyDzis a dalej plamie na jakos rozowo wiecej sluzu niz krwi ...
Ta sama sytuacja - wstalam o 4 testowalam po 5 min nie bylo nic po godzinie jednak juz byl cien - to chyba poprostu negatyw i nie ma co sie doszukiwac pewnie dzis sie rozkreci ten okres buuu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wierze opu ze bardzo chcesz ją Również!! Ale wierzę że napewno się wkacu uda trzeba tak myslec:-) chociaż wiem ze ciężkoml. Mi dzisiaj temperatura znowu powróciła na wyższy poziom może jest nadzieja? wczoraj o byle co pooryczalqm się cały czas tzn co jakiś czas jajnik mnie lewy zakuje sama nie wiem co myśleć.
-
nick nieaktualny
-
Pewnie ze tak ja też tak uważam póki nie ma okresu nic nie jest przesadzone. Różnie to bywa:-) ja myślę pozytywnie chociaż raz tak raz tak bo boje się rozczarować. Czym.bliżej tym Gorzej nic cholerka przyspieszyć nie można. To jest najgorsze. Jakby miała przyjść @ to niech przylazi czym szybciej
-
Czesc Dziewczyny ! Ja co prawda juz testowalam ,ale @ dalej brak ,a juz mam 34 dc .Maz kaze czekac do konca tygodnia ,ale czy wytrzymam? U mnie jesli okaze sie ,ze jestem w ciazy to bylby cud .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015