testowanie - 5.09.2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny! Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były w tym czasie od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09 testuję 13.10
-
nick nieaktualnydydka - to byly pepino:)moznakupic w tesco,ponoc tez w Kauflandzie i Carrefourze.
sury_cat - to plamienie moglo byc plamieniem implantacyjnym.Ponoc w ciazy czest podbrzusze boli jak na @ rozumiem ze z tym 13.10 to pomylka? gartuluje wytrwalosci;D -
nick nieaktualnyagika88 wrote:dydka - to byly pepino:)moznakupic w tesco,ponoc tez w Kauflandzie i Carrefourze.
sury_cat - to plamienie moglo byc plamieniem implantacyjnym.Ponoc w ciazy czest podbrzusze boli jak na @ rozumiem ze z tym 13.10 to pomylka? gartuluje wytrwalosci;D -
nick nieaktualny
-
Ja dziwczyny zatestuje moze kolo soboty to bedzie 29 dc nie wiem czy cos wyjdzie .... zawsze tydzien przed miesiaczka strasznie mnie piersi bolaly a teraz kompletnie nic... troche mnie jajniki pokuly prawie codziennie i od paru dni mam mdlosci i powiem wam szczerze ze strasznie sie boje robic tego testu...
-
Właśnie zakupiłam test o czułości 10 ale jakaś tam nie znana firma i juz sama niewiem tam napisane ze juz wykrywa w dniu spodziewanej miesiączki a mam płytkowy o czułości 25 i jest ze 6 dni od zapłodnienia wiec który lepszy? Ja jutro też testuje i również 3 kciuki za nas wszystkie:-) dajcie znać
-
Ja tez jutro testuje ale pewnie znowu lipa choc piersi i sutki bola a juz w dniu okresu nic nie bolalo jutro bedzie 15 dzien po 3 IUI. Ale dzisiaj od 20 mam skurcze macicy jak na @ wiec pewnie dupa... tylko dziwia mnie te piersi ale to i tak pewnie o niczym nie swiadczy..
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Cześć Dziewczyny!! ale miałam sny cała noc snily mi się testy ze robie masakra ale ja już po i wiecie co? Mam druga kreskę!!! Co prawda bardzo bladziutka widać nie trzeba aż się tak przyglądać chociaż w lepszym świetle lepiej było widać i to na dwóch różnych testach tak samo!!! Jestem jeszcze 2 dni przed @ wiec pewnie dlatego z córcia pamiętam w dniu @ miałam również slabiutenka. A Wy jak? Piszcie!
Kajtka, Cigaretta, Czarna_88, agika88, Rozgadana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie dziękuję żeby nie zapeszyc:-) pewnie ze za szybko ją zrobiłam wcześniej w 9 dniu bezsensu ale to nie można Wytrzymać. Teraz jeden najpierw i dopiero co.się zabarwialo a ja już ze kicha wiec drugi robie a tu patrze po minucie ze widać slabiutenka ale jest:-) wiec dobrze ze zrobiłam dwa to chociaż wiadomo ze nie jakaś pomyłka:-) 3 mam kciuki za Was wszystkie:-)
-
u mnie jedna kreska piersi mnie bola od wczoraj, jedyne dzis mialam wyzsza temp ale to pewnie po wczorajszym calym dniu na nogach
robilam 10mlu/ml, ale jakies no name'y ktore dostalam gratis do termometru.
Czekam na @ jak nie przyjdzie przez weekend to zrobie test w pon rano -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie dziwna sprawa.. wczoraj mialam te skurcze na @ i przez cala noc rano wstalam robić test to dużo przezroczystego sluzu z domieszka brazowego mowie i znowu sie nie udalo;/.. ale zrobilam i tak test odrazu pokazala sie blada kreseczka i jak wysechl tez tam byla ciut mocniejsza.. jak ciota sie nie rozkreci zrobie drugi.. i nie wiem o co chodzi bo jak robilam 5 dni przed @ byla jedna krecha nawet zadnego przebarwienia nie bylo a tu jest kreseczka ale jak zawsze los tylko pewnie splatal mi figla.. test o czulosci 25 z allegro wiec chyba nie ma co sie cieszyc.. a bety zrobic nie moge bo mieszkam w Holandii i tu niestety nie robia.
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022