testowanie - 5.09.2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCZESC DZIEWCZYNY! opu tak mi przykro niech przychodzi @ i starajcie sięmocno w nowym cyklu:* hmm teraz nie cofne o strone wczesniej ale ktoras z Was pisala ze bedzie robic pink-test.Uwazaj kochana poniewaz mnie juz 2 razy pokazal ciaze w ktorejnie bylam... masakra jakas:( ja tez przegladalam testy godzine,2,,3 pozniej ale wyleczylam sie z tego, jak nie pokaze do 10 min to niestety nic z tego:( mnie dzis przyjda testy z all, pierwszy raz znalazlam tampaskowe 10miu:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto ja o tym pinku pisałam. Mam te z allegro wlasnie 10 miu - ale czy mozna im ufac ? nie wiem sama - dziewczyny pisaly ze z ich czuloscia to tak srednio jest - jedna miala dwie krechy na aptecznym o czulosci 25 a na allegrowym ani cienia nawet ;P
-
Mi tez pierwszy test wyszedl pozytywny , kolejne trzy negatywne - a @ dalej brak. Co prawda to nie byl test pink-test.
Summa summarum testy wychodza jak chce i najlepiej zrobic badanie krwi.
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak w ogole to moj cykl jest strasznie poprany,moze mi pomozecie? mam bardzo dlugie cykle owulacja wystepowalakolo 50 dnia dopiero. Gin przepisalami duphaston po 1 tabletce 10 dni od 18 DO 27dnia cyklu,wiec bralam. gdzie nagle 30 dnia wyskoczyla mi ta owulacja(ktora teoretycznie powinna byc zablokowna?) dzisiajjest 10 dzien poodstawieniu a @ ani widu ani slychu..wczoraj bolalmnie brzuch jak na @ alenie przyszla dzis juz nic nie boli,i 2 dzienmam straszna zgage... powinnam juz dostac @ i skad ta owulacja..pomozecie?
-
A ja dzisiaj już powinnam dostać, czuję jakby szła ale nic... Testowałam wczoraj ale wieczorem i nic, jedna kreska. Jestem 11 dni po owu. Myslicie, że mogę być ale jeszcze nie widać na testach? Albo zrobiony wieczorem to guzik wart. Aha no i ta druga kreska to się bardzo często pojawia na testach po godzinie czy dwóch, sama ich już dużo widziałam bo kiedyś bardzoo panikowałam przed ślubem i sprawdzałam czy nie wpadłam I jaki był zawał jak znalazłam raz w koszu test robiony dwa dni wcześniej a na nim dwie kreski. Z workiem na smieci prawie do apteki pobiegłam po kolejny, żeby sprawdzić, że niby przeoczyłam[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagika88 wrote:oczywisce ze 10 szybciej pokaze ciaze:) Pelna nadziei testuj! zajrze rano i trzymamza Ciebie mocno kciuki:*
Lady86- oczywiscie ze 11 dnipo owulacji tomoze byc wczesnie:) do 12 dniamoze nastapic zagniezdzenie dlategomow sie by testowac po 14
10 najczęściej nie wychodzą. Lepiej poczekać 2 dni dłużej i zrobić 25. Temat wałkowany wielokrotnie. -
nick nieaktualny