X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie testowanie - 5.09.2014
Odpowiedz

testowanie - 5.09.2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten detektor to bez sensu jest :P zalezy co tam pozaznaczasz tyle masz punktow, a ze dwa dni po terminie pisze "juz mozesz testowac" w sensie nie pokaze ci procent :) jak nie dostane okresu moze mi jutro tak napisze albo pojutrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś detektor pokazuje 93% a w ciąży nie jestem w 100%. Punktów mam mało bo i objawów mam mało. Im bliżej @ tym więcej % bez względu czy mam dobrą temp i objawy. Nie ma się co sugerować tymi cyframi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZESC DZIEWCZYNY!:) opu tak mi przykro :( niech przychodzi @ i starajcie sięmocno w nowym cyklu:* hmm teraz nie cofne o strone wczesniej ale ktoras z Was pisala ze bedzie robic pink-test.Uwazaj kochana poniewaz mnie juz 2 razy pokazal ciaze w ktorejnie bylam... masakra jakas:( ja tez przegladalam testy godzine,2,,3 pozniej ale wyleczylam sie z tego, jak nie pokaze do 10 min to niestety nic z tego:( mnie dzis przyjda testy z all, pierwszy raz znalazlam tampaskowe 10miu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i oczywiscie zycze wszystki wrzesniowych brzuszkow:*

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test planowalam robic w piatek to akurat byloby 12dpo ale ja nie wiem czy wytrzymam , chyba zrobie jutro . Juz nie wytrzymuje tej nie pewności :/ale czy to ma sen...?

bl9cdf9hc1bxboyf.png

Wysłany: 3 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu Jestem pewna ze wkoncu ci sie uda. Poza tym sa przypadki kiedy bardzo dlugo na testach ciazy nie wykazuje :) takze nigdy nie wiadomo :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna nadziei - kochana ja jutro dostane te testy i tez bede testowala:) w pt jeslimasz troche testowto co ci szkodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja o tym pinku pisałam. Mam te z allegro wlasnie 10 miu - ale czy mozna im ufac ? nie wiem sama - dziewczyny pisaly ze z ich czuloscia to tak srednio jest - jedna miala dwie krechy na aptecznym o czulosci 25 a na allegrowym ani cienia nawet ;P

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez pierwszy test wyszedl pozytywny , kolejne trzy negatywne - a @ dalej brak. Co prawda to nie byl test pink-test.
    Summa summarum testy wychodza jak chce i najlepiej zrobic badanie krwi.

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no skoromasz to probuj wpierw robic te:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogole to moj cykl jest strasznie poprany,moze mi pomozecie?:) mam bardzo dlugie cykle owulacja wystepowalakolo 50 dnia dopiero. Gin przepisalami duphaston po 1 tabletce 10 dni od 18 DO 27dnia cyklu,wiec bralam. gdzie nagle 30 dnia wyskoczyla mi ta owulacja(ktora teoretycznie powinna byc zablokowna?) dzisiajjest 10 dzien poodstawieniu a @ ani widu ani slychu..wczoraj bolalmnie brzuch jak na @ alenie przyszla dzis juz nic nie boli,i 2 dzienmam straszna zgage... powinnam juz dostac @ i skad ta owulacja..pomozecie?

• dydka Koleżanka

Wysłany: 3 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny to które testy są lepsze? Z czułością 25 czy 10 bo ja ich nie odrozniam :-) ja Te pisałam o pink tescie i go będę robiła byle do piątku bo Zwariuje. Pokaże mi miarodajny wynik w 12 dniu?

Wysłany: 3 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 mam tylko jeden test, ale chyba zaryzykuje i zrobie jutro nie wytrzymam najwyzej powtorze po spodziewanej @ jesli nie przyjdzie :) dydka ten o czulosci 10 w dniu 12 powinien pokazac miarodajny wynik tak uwazam :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • Lady86 Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj już powinnam dostać, czuję jakby szła ale nic... Testowałam wczoraj ale wieczorem i nic, jedna kreska. Jestem 11 dni po owu. Myslicie, że mogę być ale jeszcze nie widać na testach? Albo zrobiony wieczorem to guzik wart. Aha no i ta druga kreska to się bardzo często pojawia na testach po godzinie czy dwóch, sama ich już dużo widziałam bo kiedyś bardzoo panikowałam przed ślubem i sprawdzałam czy nie wpadłam :P I jaki był zawał jak znalazłam raz w koszu test robiony dwa dni wcześniej a na nim dwie kreski. Z workiem na smieci prawie do apteki pobiegłam po kolejny, żeby sprawdzić, że niby przeoczyłam :P

16ud3e3k1licdwwn.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywisce ze 10 szybciej pokaze ciaze:) Pelna nadziei testuj! zajrze rano i trzymamza Ciebie mocno kciuki:*
    Lady86- oczywiscie ze 11 dnipo owulacji tomoze byc wczesnie:) do 12 dniamoze nastapic zagniezdzenie dlategomow sie by testowac po 14

• dydka Koleżanka

Wysłany: 4 września 2014, 04:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo za Odpowiedz:-) widzę E jest nas sporo które w tym samym czasie testują fajnie:-) to mówicie ze lepiej kupić ten test o czułości 10 a macie jakąś konkretną firmę sprawdzona?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    oczywisce ze 10 szybciej pokaze ciaze:) Pelna nadziei testuj! zajrze rano i trzymamza Ciebie mocno kciuki:*
    Lady86- oczywiscie ze 11 dnipo owulacji tomoze byc wczesnie:) do 12 dniamoze nastapic zagniezdzenie dlategomow sie by testowac po 14

10 najczęściej nie wychodzą. Lepiej poczekać 2 dni dłużej i zrobić 25. Temat wałkowany wielokrotnie.

• dydka Koleżanka

Wysłany: 4 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak czytałam po forach i co forum to inne opinie na temat tych testów :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no o tymto nie slyszalam, teoretycznie 10 powinna predzej cos pokazac,mojej kolezance 10 pokazala w 9 dpo:) no ale wiadomo zalezy od testu:)

• dydka Koleżanka

Wysłany: 4 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiesz może jakiej firmy test miała?

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ