TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się witam Co prawda termin spodziewanej @ mam jutro, tzn. w sumie już dziś, bo już po północy, ale to tak blisko tego dnia kobiet więc postanowiłam się przyłączyć
Testuję z rana - nie wiem jak dziś zasnę - jestem taka zniecierpliwiona, wręcz poddenerwowana. Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie.
Trzymam kciuki za Was!Eltasz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
topgear wrote:Dziewczęta, ja byłam wczoraj na badaniu krwi. To mój 4tc i 2 dni (licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki). Beta wyszła 58. Czy wszystko w porządku? Pani z laboratorium powiedziała, że wynik wskazuje na 3-4 tydzień.
respondeca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję że pytacie
Ale niestety wieści mam złe i smutno mi dziś - 1 kreska... a po @ an śladu, nawet podbrzusze mnie nie boli...pewnie przez ten stres w związku z testowaniem. No nic - mam nadzieję, że @ przyjdzie jak najszybciej, żebym mogła rozpocząć kolejny cykl starań.
Topgear - serdecznie Ci gratuluję wspaniale, że się udało!
A za dziewczyny jeszcze przed testowaniem trzymam mocno kciuki!
-
nick nieaktualny
-
Gabi, nie chcę robić nadziei, ale u mnie też nic nie zapowiadało ciąży... Tak jak pisałam - myślałam, że spiszę cykl na straty, a tu niespodzianka. Nie miałam i nie mam dosłownie żadnych objawów, a zanim zobaczyłam drugą kreskę, to widziałam chyba z 5 pojedynczych ;P
Dziś niestety idę do gina, bo mam bóle podbrzusza i mnie gin nastraszył, że to może być ciąża pozamaciczna
Sylwiaśta159 - ja miałam bardzo dużo rozciągliwego śluzu -
nick nieaktualnyaaaahh no to widzicie dziewczyny, co baba to inny organizm ) czytałam, że śluz płodny oznacza ze szyjka sie odczopowuje i idzie @ i za pare godzin ją dostałam,a ty topgear proszę , zakropkowana )) i spokojnie wszystko bedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 16:37
-
Natalia - nie wiem dokładnie ile dni po owulacji, bo w tym miesiącu próbowałam "starać się na luzie" W ostatnim cyklu w którym mierzyłam temp. i robiłam testy owulacyjne, owulacja wg OF wypadła 15 dc, więc może w tym cyklu było podobnie, bo zazwyczaj mam regularne cykle, więc dzisiaj byłby to 14 dpo...ale może była później. Od ok 1,5 miesiąca przyjmuję Euthyrox na niedoczynność tarczycy - być może to leczenie ma jakiś wpływ na cykl.
Boje się mieć nadzieję, ale równocześnie bardzo bym chciała żeby była jeszcze szansa.
Topgear - bardzo bym chciała, żeby było jak u Ciebie
Nie martw się - czytałam mnóstwo tematów o wczesnych objawach ciąży i ból podbrzusza był chyba najczęściej wymienianym i wszystko z tymi ciążami było dobrze. Z Twoją pewnie też jest;)
Ja z "objawów" mam jedynie ból piersi od około tygodnia, ale miałam już tak kilka razy przed @...
Na razie będę czekać, jak w weekend nie dostane @ to w pon. powtórzę test. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny