Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC
Odpowiedz

TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC

Oceń ten wątek:
  • PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) 8 marca mam termin @, wiec odganiam by nie przyszla;)

nataliano lubi tę wiadomość

• Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2015, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam :) Co prawda termin spodziewanej @ mam jutro, tzn. w sumie już dziś, bo już po północy, ale to tak blisko tego dnia kobiet więc postanowiłam się przyłączyć :D

Testuję z rana - nie wiem jak dziś zasnę - jestem taka zniecierpliwiona, wręcz poddenerwowana. Mam nadzieję, że @ nie przyjdzie.

Trzymam kciuki za Was! :)

Eltasz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia <3

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 02:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    To mój 33 Cs ...... termin @ wprawdzie na 9.03 czy będę testować 8 hmmm ... zastanawiam się, boję się tylko kolejnego rozczarowania. Testującym życzę powodzenia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 02:52

Eltasz
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 02:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja napisałam,ze testuje w dzien kobiet po czym dostałam plamien :D takie to moje szczescie zezowate.

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mnie też czuję że idzie @ ... szyjka się obniża i troche sluzu rozciagliwego widziałam wczoraj....... znów się chyba nie udało... :( a też mam 8testować

• topgear Znajoma

Wysłany: 5 marca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, ja byłam wczoraj na badaniu krwi. To mój 4tc i 2 dni (licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki). Beta wyszła 58. Czy wszystko w porządku? Pani z laboratorium powiedziała, że wynik wskazuje na 3-4 tydzień.

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topgear wrote:
    Dziewczęta, ja byłam wczoraj na badaniu krwi. To mój 4tc i 2 dni (licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki). Beta wyszła 58. Czy wszystko w porządku? Pani z laboratorium powiedziała, że wynik wskazuje na 3-4 tydzień.
    na pewno wszystko w porządku, zbadaj betę za 2 dni żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta

respondeca lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi., jak testowanie?

• topgear Znajoma

Wysłany: 5 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi - czekamy na wieści

• Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję że pytacie :)

Ale niestety wieści mam złe i smutno mi dziś - 1 kreska... a po @ an śladu, nawet podbrzusze mnie nie boli...pewnie przez ten stres w związku z testowaniem. No nic - mam nadzieję, że @ przyjdzie jak najszybciej, żebym mogła rozpocząć kolejny cykl starań.

Topgear - serdecznie Ci gratuluję :) wspaniale, że się udało!

A za dziewczyny jeszcze przed testowaniem trzymam mocno kciuki! :)

• Katarinka Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam, ja też będę testować 8 marca.

MW26, respondeca lubią tę wiadomość

IUI nr 1 08.01.16
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Gabi, szkoda :-( Ale skoro nie ma zwiastunów @, to może jest jeszcze jakiś cień szansy? Ile to dni po owulacji?

• topgear Znajoma

Wysłany: 5 marca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi, nie chcę robić nadziei, ale u mnie też nic nie zapowiadało ciąży... Tak jak pisałam - myślałam, że spiszę cykl na straty, a tu niespodzianka. Nie miałam i nie mam dosłownie żadnych objawów, a zanim zobaczyłam drugą kreskę, to widziałam chyba z 5 pojedynczych ;P

Dziś niestety idę do gina, bo mam bóle podbrzusza i mnie gin nastraszył, że to może być ciąża pozamaciczna :(

Sylwiaśta159 - ja miałam bardzo dużo rozciągliwego śluzu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaahh no to widzicie dziewczyny, co baba to inny organizm :)) czytałam, że śluz płodny oznacza ze szyjka sie odczopowuje i idzie @ i za pare godzin ją dostałam,a ty topgear proszę , zakropkowana :))) i spokojnie wszystko bedzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 16:37

• MW26 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za wszystkie testujące kciuki:-D

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia - nie wiem dokładnie ile dni po owulacji, bo w tym miesiącu próbowałam "starać się na luzie";) W ostatnim cyklu w którym mierzyłam temp. i robiłam testy owulacyjne, owulacja wg OF wypadła 15 dc, więc może w tym cyklu było podobnie, bo zazwyczaj mam regularne cykle, więc dzisiaj byłby to 14 dpo...ale może była później. Od ok 1,5 miesiąca przyjmuję Euthyrox na niedoczynność tarczycy - być może to leczenie ma jakiś wpływ na cykl.
    Boje się mieć nadzieję, ale równocześnie bardzo bym chciała żeby była jeszcze szansa.

Topgear - bardzo bym chciała, żeby było jak u Ciebie :)
    Nie martw się - czytałam mnóstwo tematów o wczesnych objawach ciąży i ból podbrzusza był chyba najczęściej wymienianym i wszystko z tymi ciążami było dobrze. Z Twoją pewnie też jest;)

Ja z "objawów" mam jedynie ból piersi od około tygodnia, ale miałam już tak kilka razy przed @...
    Na razie będę czekać, jak w weekend nie dostane @ to w pon. powtórzę test.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki :)

Gabi. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chce już 8 marca

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już tylko dwa dni ;)

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ