TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj mam termin @ i temp zamiast dalej spadac wzrosła, szyjka sie podniosla i prawie zamknieta ale delikatnie poplamiłam ;/
Mam takie lekkie klucia w podbrzuszu wiec pewnie @ka idzie do mnieNerVusek lubi tę wiadomość
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
U mnie dzisiaj w południe pojawiły się nitki jasno brązowego śluzu, a teraz znowu nic. Brzuch nie boli, ale jakoś dziś nie mam nadziei...myślę, że @ przyjdzie ze zdwojoną siłą na dniach... zobaczymy Jak nie będzie jej jeszcze w niedziele to chyba też zatestuję
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie staraczki Dzis testowalam i jestem rozczarowana , niby dzien przed badz tez dzien miesiaczki bo roznie bywa z cyklami u mnie srednio 29 ,30dni ...ale dzis znow tylko cien , ktory dopiero pol h pozniej zrobil sie naprawde widoczny i lekko niebieski , nie wiem czy sobie robic nadzieje . Cierpilwosc nie jest moja mocna strona
-
NerVusek wrote:Witam wszystkie staraczki Dzis testowalam i jestem rozczarowana , niby dzien przed badz tez dzien miesiaczki bo roznie bywa z cyklami u mnie srednio 29 ,30dni ...ale dzis znow tylko cien , ktory dopiero pol h pozniej zrobil sie naprawde widoczny i lekko niebieski , nie wiem czy sobie robic nadzieje . Cierpilwosc nie jest moja mocna strona
Kochana też tak miałam ledwo widoczną kreske i ejszcze pod swiatło trzeba było patrzeć i to w 14 dpo
test taki ze fajnie było widoczne wyszedł dopiero 21dpo
ale 15 zrobiłam bete i wyszła coś koło 211 )
także nic straconego
i powodzenia !: ))NerVusek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobiłam test, 11 dpo . Jestem w szoku, zesztywniałam !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b43da4e60486.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:31
sylwiaśta159, Eltasz, karolazka, NerVusek, Izik, patkakrk, Manieczka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny