X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC
Odpowiedz

TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC

Oceń ten wątek:
  • karolazka Debiutantka

Wysłany: 9 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal negatywne testy. @ na razie nie ma a temperatura wysoko więc ciągle mam nadzieje że się udało. Gratulacje dziewczyny:)

4a49d7e1bac689fea964918b31758844.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje jeszcze raz <3
    Ja jutro testuję ponownie... A jutro Dzień Mężczyzn, ale byłby piękny prezent!!

• NerVusek Debiutantka

Wysłany: 9 marca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki , zrobilam test i niestety negatywny a po poludniu pojawila sie obfita miesiaczka . Wlasnie leze pod kocykiem i w sumie bardzo silny bol miesiaczkowy uwiezil mnie w domu .Z cyklu na cykl coraz bardziej boli , czyzby hormony ... w kazdym badz razie czekam na nastepny cykl , co ma byc to bedzie , to dopiero 1 miesiac powaznych staran wiec ... nic straconego :)

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymam kciuki za teścior. Mnie w sobotę i w niedzielę tez pojawiły się blade kreski po "parunastu minutach" Póki co nie biorę ich pod uwagę po przecież są po terminie minutowym. Dziś powinnam dostać @ póki co rano znowu plamiłam i nic, nie rozkręciła się jeszcze. Czekam do nocy.... albo jutro mnie dopadnie franca ;-)

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję:) Udało mi się zdobyć test o czułości 10, myślę że powinien jutro być w miarę wiarygodny =P

• karolazka Debiutantka

Wysłany: 9 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i niestety czekam kolejny cykl:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolazka, taka ładna temperaturka i nic? :-(
    Powodzenia w nowym cyklu <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Ja dzisiaj wieczorem serduszkowałam z małżem :) i po stosunku plamienie... Nie raz już tak miałam, że kilka dni przed @ seks spowodował plamienia/ szybszą @, zatem spodziewam się wyniku jutrzejszego testu... :-(

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mnie @ sobie nie zapomniała, kolejny miesiąc nowe nadzieje. Testowane przesuwam na kwiecień :-]

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak jak się spodziewałam - negatyw. I to test o czułości 10.

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki to test o czułości 10?proszę podaj nazwę

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Life, są dostępne w aptekach SuperPharm

• *EwelkA* Znajoma

Wysłany: 10 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety tempka w dół a na dokładkę test potwierdził przypuszczenia....
    Czekam na @ a testowanie przekładam na kwiecień.

http://ovufriend.pl/graph/02699afad885890ce4da8654c13d12c3
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny, powiem wam, że nie wiem czemu zatestowałam dzisiaj - test facelle z rossmana , jakos dziwnie mnie kłuje w jajnikach na zmiane , cos nowego dla mnie wiec zatestowałam ot tak , bo przeciez jak widzicie nawet owu nie miałam w tym cyklu i wyszła mi rano blada kreska od razu , nie wiem co to moze byc. Testował juz ktos tymi testami?
    142048e0e62ce4298d553c2f50c8bcb7.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatestuj jeszcze raz:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud, ja dzisiaj zatestowałam testem z Rossmana i nie mam nawet cienia, więc chyba Twój wynik jest wiarygodny:-)

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 11 marca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze może być to torbiel :(
    dzisiaj kreseczka taka sama - cieniowa, że tak powiem ale mam lekkie plamienie sluz hm ogromnie gęsty duzzzo i momentami różowawy-brązowawy :(

• karolazka Debiutantka

Wysłany: 11 marca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura nadal wysoka niestety tylko z przeziębienia. Następne testowanie wypada na 6 kwietnia ale zapewne tak długo nie wytrzymam. W sumie to nawet wolę te dwa tygodnie oczekiwania na owulację niż na testowanie a wy ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud, wybierz się na betę:-)

Ja dostałam właśnie okres, zaczynam nowy cykl. Mam postanowienie bardziej się postarać w tym miesiącu, może uda się zrobić prezent urodzinowy mężowi (1.04) oraz mamie (09.04), a calej rodzinie wielkanocny... :) trzymajcie kciuki, ja życzę powodzenia wszystkim staraczkom w nowym cyklu <3

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 11 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znów wolę czas testowania :)

bedę musiała wybrac się na bete i trzymam kciuki za was , ja też marze o takim małym "zajączku" ;)

natalia__ lubi tę wiadomość

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ