TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki , zrobilam test i niestety negatywny a po poludniu pojawila sie obfita miesiaczka . Wlasnie leze pod kocykiem i w sumie bardzo silny bol miesiaczkowy uwiezil mnie w domu .Z cyklu na cykl coraz bardziej boli , czyzby hormony ... w kazdym badz razie czekam na nastepny cykl , co ma byc to bedzie , to dopiero 1 miesiac powaznych staran wiec ... nic straconego
-
Natalia trzymam kciuki za teścior. Mnie w sobotę i w niedzielę tez pojawiły się blade kreski po "parunastu minutach" Póki co nie biorę ich pod uwagę po przecież są po terminie minutowym. Dziś powinnam dostać @ póki co rano znowu plamiłam i nic, nie rozkręciła się jeszcze. Czekam do nocy.... albo jutro mnie dopadnie francaEltasz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie dziewczyny, powiem wam, że nie wiem czemu zatestowałam dzisiaj - test facelle z rossmana , jakos dziwnie mnie kłuje w jajnikach na zmiane , cos nowego dla mnie wiec zatestowałam ot tak , bo przeciez jak widzicie nawet owu nie miałam w tym cyklu i wyszła mi rano blada kreska od razu , nie wiem co to moze byc. Testował juz ktos tymi testami?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatdud, wybierz się na betę
Ja dostałam właśnie okres, zaczynam nowy cykl. Mam postanowienie bardziej się postarać w tym miesiącu, może uda się zrobić prezent urodzinowy mężowi (1.04) oraz mamie (09.04), a calej rodzinie wielkanocny... trzymajcie kciuki, ja życzę powodzenia wszystkim staraczkom w nowym cyklu