X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC
Odpowiedz

TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC

Oceń ten wątek:
  • julita25 Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    respondeca wrote:
    Zrobiłam test, 11 dpo . Jestem w szoku, zesztywniałam !

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b43da4e60486.jpg

Gratulacje :-))))

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • topgear Znajoma

Wysłany: 8 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NerVusek wrote:
    Witam wszystkie staraczki :) Dzis testowalam i jestem rozczarowana , niby dzien przed badz tez dzien miesiaczki bo roznie bywa z cyklami u mnie srednio 29 ,30dni ...ale dzis znow tylko cien , ktory dopiero pol h pozniej zrobil sie naprawde widoczny i lekko niebieski , nie wiem czy sobie robic nadzieje . Cierpilwosc nie jest moja mocna strona :(

Miałam tak samo! Mąż mówił, że sobie wmawiam, że on nic nie widzi, a ja pod światło coś tam widziałam. Dwa dni później była już druga kreseczka wyraźna :)

NerVusek lubi tę wiadomość

• topgear Znajoma

Wysłany: 8 marca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Respondeca gratulacje!!! :) Rodzimy w tym samym terminie :-P

respondeca lubi tę wiadomość

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    respondeca wielkie gratulacje !!

A u mnie ... wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam testa, mąż miał urodziny i pomyślałam fajny byłby prezent ;-).Test ok 20 bo przyszłam z pracy, cóż jedna kreska. Przed 23 poszłam się kąpać i zerkam na test a tam drugi bladzioch..tak tak wiem nie bierze się pod uwagę testu po tak długim czasie .. Czekam do jutra na @

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,dziewczyny wszystkiego naj naj w naszym dniu :) Ja mam 7dzień po owulce i jeszcze za wcześniej na testowanie ale nie wiem czy w wtorek nie wybiore się na bete.. gdyż biore duphaston i dobrze wiedzieć czy przerwać i czekać na @ czy brać dalej.. Miłego dnia wam życze :)

respondeca-gratulacje :) Jakiej marki masz test? i gdzie kupiłaś?

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Respondeca gratulacje:) piękny prezent na Dzień Kobiet! Ciekawe kto jeszcze przekaże dziś dobre wieści? Testujcie dziewczynki. Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet:)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję !
    Zrobiłam test, w tym czasie w szlafroku wyszłam z psem na siku na 3 minuty, wracam a tu druga kreska. Bez dopatrzania się, widać gołym okiem ,że jest .
    Ale nie wierzę i chyba będę płakać <3 :)
    Oczywiście nie napalam się, w środę pójdę na betę :)

Elfik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Respondeca, ogromne gratulacje! Cudowna wiadomość, trzymam kciuki za piękną betę!

U mnie negatyw :( Ale to dopiero 9dpo, więc nie tracę nadziei :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, mam nadzieję, że to nie żadna pomyłka;) poczekaj jeszcze parę dni i powtórz :)

natalia__ lubi tę wiadomość

• Aga1983 Nowa

Wysłany: 8 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś robiłam test i okazało się, że są dwie kreski, ale bez euforii, pojechałam na bete hcg i mam oto taki wynik 1677,00 mIU/ml
    Chyba mogę zacząć się cieszyć ;)

respondeca, NerVusek, lawendowa, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• Aga1983 Nowa

Wysłany: 8 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na marginesie po 4 latach...

Elfik, BISCA, Anna82 lubią tę wiadomość

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobre wieści. Gratulacje ! :-)

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow! super ;) gratuluje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super!!!!! Czemu 4 lata? Na cos sie leczylas? Czy po prostu tyle trwalo trafienie:)

• NerVusek Debiutantka

Wysłany: 8 marca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje kobietka ktorym sie udalo , zazdroszcze :D i mam nadzieje ,ze pozostalym staraczka nastepny cykl przyniesie zamierzone owocne efekty :* A ja ...coz okresu nie mam dalej , ale testu nie zrobilam gdyz nocowalismy poza domem i go nie wzielam, wiec testowanie zostawiam na jutrzejszy poranek , coz zobaczymy do ktorej grupy z Was dolacze :)

• dniska Nowa

Wysłany: 8 marca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie przyszłe mamusie!!!
    ja znowu będę testować jutro lub pojutrze (na jutro mam wyznaczoną @)... miałam 2-dniową przerwę bo przez ostatnie dni nic innego nie robiłam tylko testowałam hihi także jeśli jutro nie przyjdzie @ to we wtorek o dzieła <3 pozdrawiam

hope
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, dziewczyny, a ja mam wrażenie, że na moim teście jest cień cienia cienia... Wiem doskonale o tym, że nie mam co na niego patrzeć jakiś czas po testowaniu itd., ale no nie mogę... Trochę już tych testów zrobiłam i wiem, jak wyglądają odbarwione "miejsca na kreskę testową", a teraz wygląda to inaczej... Albo ja chcę, żeby tak wyglądało, albo faktycznie coś tam jest...
    Obiecałam sobie, że w tym cyklu nie zatestuję dopóki @ nie przyjdzie, że nie kupię testu, ale... pech chciał :D że znalazłam podczas porządków w łazience jeden test :D... jutro kupię jeszcze jeden i we wtorek zatestuję, wtedy będzie 11dpo, zatem skoro teraz faktycznie jest jakiś cień cienia cienia :P to za dwa dni powinien być już wyraźniejszy... Trzymajcie kciuki <3

• Gabi. Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, Respondeca -super wieści! Gratulacje :)

U mnie wczoraj przyszła @ - okropnie boląca :/
    Czas na kolejny cykl staranek.

Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich Staraczek oraz zafasolkowanych Szczęściar ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam niepewna wczorajszego testu, więc zgłaszam się, że ponownie wyszedł pozytyw :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66e2f1cc7496.jpg

natalia__ lubi tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje!!:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ