Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC
Odpowiedz

TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC

Oceń ten wątek:
  • karolazka Debiutantka

Wysłany: 11 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniale katdud trzymam kciuki za wynik. Natalia fajnie że przypomniałaś o świętach. Faktycznie cudo by było takie wielkanocne Zajączki.

natalia__ lubi tę wiadomość

4a49d7e1bac689fea964918b31758844.png
  • karolazka Debiutantka

Wysłany: 12 marca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak ? Żadnych nowych wieści?

4a49d7e1bac689fea964918b31758844.png
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta ujemna:(((( nie wiem jakim cudem mam blade kreski na testach , pojawiają sie o własciwym czasie , masakra jakas

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i miałam miec ciąże a mam owulacje a dokladniej miałam - eh dziwne to wszystko zastanawiam sie co zafałszowało testy z moczu , wysoki progesteron np????? macie jakies pomysly?

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wydaje mi sie ze jedyne co moze tak zaklocic test to leki. szkoda ze tak wyszlo, dobrze tez ze to napisalas, takie ostrzezenie zeby za wczesnie sie nie cieszyc:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie , mam jeszcze głupią nadzieje że skoro ovu była to może jakies szanse są, najgorsze to to , że jak juz zobaczyłam bladą kreskę te 3 dni temu, to po prostu zaprzestałam współzycia żeby nie zaszkodzic ew ciazy a tu jak sie okazało był czas owulacji i z tego powodu mi najbardziej przykro , bo pewnie wczesniejszy seks był za wcześnie a wczorajszy za późno :(((

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ