Testowanie w Sylwestra :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka ja miałam progesteron kiedyś 10,12 i lekarz mi powiedział, że to świadczy o tym, że owulacja była, ale ciąży raczej nie ma. Mieścisz się w normie dla fl? Ja jutro idę na progesteron i mam przeczucie, że będzie lepszy niż ostatnio, bo pije inofolic i widzę zmianę w cyklu, polecam, wypróbuj, on pomaga w owulacji.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA dziewczyny?O co w ogóle z ta beta chodzi? Bo tak piszecie,ze trzeba od razu na ta betę lecieć,ale ja mysle żeby wszystko brac na spokojnie...Jak jiz na jednym teście jest cos widoczne,na drugim..na trzecim...to chyba fasolka sie rozwija,co nie? Bo wiem,ze beta jest potwierdzeniem,ale 5 pozytywnych testów to tez chyba w porządku,nie? nie no na betę pójdę,ale mysle,ze po nowym roku
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:A dziewczyny?O co w ogóle z ta beta chodzi? Bo tak piszecie,ze trzeba od razu na ta betę lecieć,ale ja mysle żeby wszystko brac na spokojnie...Jak jiz na jednym teście jest cos widoczne,na drugim..na trzecim...to chyba fasolka sie rozwija,co nie? Bo wiem,ze beta jest potwierdzeniem,ale 5 pozytywnych testów to tez chyba w porządku,nie? nie no na betę pójdę,ale mysle,ze po nowym roku
z BETĄ nie trzeba szaleć - raczej jest ona tylko aby potwierdzić ciążę, gdy testy wychodzą negatywnie a "coś jest na rzeczy" albo żeby potwierdzić po łyżeczkowaniu czy spada prawidłowo. Wszędzie piszą, żeby sprawdzać co dwa dni przyrosty jej ale to naprawdę bez sensu - bo jest mnóstwo przypadków że przy słabym przyrostach rodzą się zdrowe bobasy i niestety w drugą stronę - przy tych książkowych i tak czasem idzie coś nie tak. Jak robiłam przy ciąży którą straciłam BETE co dwa dni przez tydzień - wszystko idealnie a i tak ciąża obumarła, więc nie ma co panikować tylko spokojnie cieszyć się ciążą -
dddodiii hahaha tak brałaś na spokojnie a zrobiłaś tyle testów a betę warto sprawdzić jak przyrasta najlepiej po 48 godzinach i w tym samym labo
dddodiii, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toeradorek poczekaj do terminu @ moze nie wyjsc mi wyszlo dopiero po 13 dniach
Misi@ jutro po 18 dopiero wynik takze czekam mam jeszcze kilkanascie testow takze robie sobie co jakiś czas i az nie dowierzamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 20:51
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, Sylwestrowe Testerki, całkiem nowa Staraczka się kłania Gratuluję wszystkim, które już wypatrzyły tę 2. kreskę.
Ja też się przymierzam do testu 31.12, ale nie wiem, czy to w ogóle ma sens, bo okres powinien być koło 4-5.01 dopiero.
Dddodiii, jaki to ten "porządny test z apteki", co takie dobre wieści przynosi?
Bo ja mam jakiś taki zwykły drogeryjny, czułość chyba 25 mIU/ml HCG - no i właśnie pytanie: czy taki test jest w ogóle sens robić w 26 dniu cyklu (z 10 dni po owulacji?), na 4-5 dni przed spodziewaną miesiączką?
Pozdrawiam bardzo wieczorową porą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTen test uważam,ze byl porządniejszy,bo na tych z allegro bylo cienko widać,a na tym jak byk druga kreska,choc jeszcze nie tak super wyrazna...
może bym skoczyla dzis na ta betę,tylko za bardzo nie wiem gdzie...Może któraś z Was tez jest z Poznania? -
nick nieaktualny
-
Witajcie moje drogie ! Ja rowniez chetnie sie przylacze do waszego grona
Przewidywany termin @ mmm... trudno powiedziec . Czas ma ta wredota do 01.01
Ja jeszcze testow nie kupilam. Wykozystalam tylko wszystkie owulacyjne, ktore jak wiadomo ciazy nie wykryja.
Boje sie troche testowania i kolejnego rozczarowania.
Z drugiej strony czekam tez na @ ,bo zaczynam stymulacje do IUI .
W glebi duzy ludze sie marzeniami , ze stal sie CUD
Gratuluje zafasolkowanym zielonej trawki na wykresach !!!
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015