Testowanie w Sylwestra :-)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Czy ktoś ma zamiar testować w Sylwestra ? Może ten ostatni dzień w roku będzie Tym szczęśliwym  
- 
                        nick nieaktualny
- 

dddodiii to czy coś czujesz czy nie to na dwoje babka wróżyła ale życzę Ci aby to że nic nie czujesz było dobrym znakiem ale życzę Ci aby to że nic nie czujesz było dobrym znakiem planowo powinnam mieć 2 stycznia ale w Sylwestra to będzie 9dpt i mam zamiar iść na betę i mam nadzieję że ten ostatni dzień w tym roku okaże się jednak szczęśliwym planowo powinnam mieć 2 stycznia ale w Sylwestra to będzie 9dpt i mam zamiar iść na betę i mam nadzieję że ten ostatni dzień w tym roku okaże się jednak szczęśliwym  
- 
                        nick nieaktualnyHej Ja chyba też zatestuje... będe wówczas 11 dpo. @ ma przyjść 2.01 zobaczymy..jak na razie nic nadzwyczajnego się nie dzieje, typowy ból jak przed @ Więc trochę się boje i nie mam zbyt duzych nadzieji..Choć coś w  z tyłu głowy mówi mi, że może tym razem się uda Więc trochę się boje i nie mam zbyt duzych nadzieji..Choć coś w  z tyłu głowy mówi mi, że może tym razem się uda  
- 
                        nick nieaktualnyA penie,że się uda:)Czemu miałoby się nie udać? 
 A jak nie tym razem,to następnym:)
 Nie możemy ześwirować,bo im bardziej świrujemy,tym dalej od naszego maleństwa...
 Ściskam Was kochane moje:* Misi@, toreadorek, Tosia 1981, kasiuleks lubią tę wiadomość Misi@, toreadorek, Tosia 1981, kasiuleks lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

dddodii nie martw sie tym negatywem, ja tez jestem w 9dpo i tez zrobilam test , oczywiscie negatyw. Ale dalej mam nadzieje. Dziewczyny trzymam za nas wszytkie mocno kciuki Aby to bylo piekne zakonczenie roku Aby to bylo piekne zakonczenie roku  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Witam, jestem tutaj od 2 cykli..staramy sie z mezem 6 miesiac i mam oto pytanie..od ok 5 dni mam brazowe "plamienie" na poczatku byl to gesty brazowy sluz ale w malej ilosc, a teraz mam z 3, 4 wieksze krople na wkladce na caly dzien..okres powinnam dostac, dzis, jutro..najpierw mialam klucie jajnikow, teraz mam bol podbrzusza, co 2 dzien odczuwam lekki bol sutkow.. miał ktoś coś podobnego???..zamierzam testowac albo jutro, albo w sylwestra..bardzo sie stresuje..pomozcie...
- 
                        nick nieaktualnyMatko dziewczyny!!!!!!
 Zrobiłam z godz temu test...jakoś mnie tknęło...Mam takie zwykłe z Allegro...
 No więc zrobiłam...patrze za 5 minut,a tam taka bladziuchna druga kreseczka!!!!
 Lecę do mojego...pytam czy widzi choć cień kreski...patrzy...patrzy...i mówi,że "jakiś tam zarys jest..."
 A ja wniebowzięta...ale zaraz straciłam nadzieję,bo się głupot niedawno naczytałam na forach,że dziewczyny miały cień cienia,a tu d.. blada.
 Pół godz temu nie wytrzymałam i zrobiłam drugi test...patrzę,a tam znowu bladziuchna kreseczka!!!
 Jestem na pół szczęśliwa i na pół przestraszona i przerażona,bo co jeśli to wcale nie tak...
 Przecież powinno się robić z rana,a ja zrobiłam o 17 i 17.30...
 Wczoraj zrobiłam rano i nie było nawet cienia cienia,a dziś jest normalnie taka bladziutka...
 Boże tak bym chciała...
 A najgorsze,że strasznie się na okres czuję...Nie mam bólu jajników,ani nic-ja zawsze jak się @ zbliża,to czuję tak dziwnie od poniżej pasa az po same kostki...takie uczucie beznadziejne...i teraz tak też czuję  
- 
                        nick nieaktualny