Testowanie w Sylwestra :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy ktoś ma zamiar testować w Sylwestra ? Może ten ostatni dzień w roku będzie Tym szczęśliwym
-
nick nieaktualny
-
dddodiii to czy coś czujesz czy nie to na dwoje babka wróżyła ale życzę Ci aby to że nic nie czujesz było dobrym znakiem planowo powinnam mieć 2 stycznia ale w Sylwestra to będzie 9dpt i mam zamiar iść na betę i mam nadzieję że ten ostatni dzień w tym roku okaże się jednak szczęśliwym
-
nick nieaktualnyHej Ja chyba też zatestuje... będe wówczas 11 dpo. @ ma przyjść 2.01 zobaczymy..jak na razie nic nadzwyczajnego się nie dzieje, typowy ból jak przed @ Więc trochę się boje i nie mam zbyt duzych nadzieji..Choć coś w z tyłu głowy mówi mi, że może tym razem się uda
-
nick nieaktualnyA penie,że się uda:)Czemu miałoby się nie udać?
A jak nie tym razem,to następnym:)
Nie możemy ześwirować,bo im bardziej świrujemy,tym dalej od naszego maleństwa...
Ściskam Was kochane moje:*Misi@, toreadorek, Tosia 1981, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dddodii nie martw sie tym negatywem, ja tez jestem w 9dpo i tez zrobilam test , oczywiscie negatyw. Ale dalej mam nadzieje. Dziewczyny trzymam za nas wszytkie mocno kciuki Aby to bylo piekne zakonczenie roku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, jestem tutaj od 2 cykli..staramy sie z mezem 6 miesiac i mam oto pytanie..od ok 5 dni mam brazowe "plamienie" na poczatku byl to gesty brazowy sluz ale w malej ilosc, a teraz mam z 3, 4 wieksze krople na wkladce na caly dzien..okres powinnam dostac, dzis, jutro..najpierw mialam klucie jajnikow, teraz mam bol podbrzusza, co 2 dzien odczuwam lekki bol sutkow.. miał ktoś coś podobnego???..zamierzam testowac albo jutro, albo w sylwestra..bardzo sie stresuje..pomozcie...
-
nick nieaktualnyMatko dziewczyny!!!!!!
Zrobiłam z godz temu test...jakoś mnie tknęło...Mam takie zwykłe z Allegro...
No więc zrobiłam...patrze za 5 minut,a tam taka bladziuchna druga kreseczka!!!!
Lecę do mojego...pytam czy widzi choć cień kreski...patrzy...patrzy...i mówi,że "jakiś tam zarys jest..."
A ja wniebowzięta...ale zaraz straciłam nadzieję,bo się głupot niedawno naczytałam na forach,że dziewczyny miały cień cienia,a tu d.. blada.
Pół godz temu nie wytrzymałam i zrobiłam drugi test...patrzę,a tam znowu bladziuchna kreseczka!!!
Jestem na pół szczęśliwa i na pół przestraszona i przerażona,bo co jeśli to wcale nie tak...
Przecież powinno się robić z rana,a ja zrobiłam o 17 i 17.30...
Wczoraj zrobiłam rano i nie było nawet cienia cienia,a dziś jest normalnie taka bladziutka...
Boże tak bym chciała...
A najgorsze,że strasznie się na okres czuję...Nie mam bólu jajników,ani nic-ja zawsze jak się @ zbliża,to czuję tak dziwnie od poniżej pasa az po same kostki...takie uczucie beznadziejne...i teraz tak też czuję -
nick nieaktualny