Testowanie w Sylwestra :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiora hmm nie wiem co Ci poradzic, te plamienia moga rowniez oznazac ciaze ale rowniez zblizajaca sie @. Trzymam kciuki za jutrzejszy test oby byl pozytywny
-
nick nieaktualnyJejku dziewczyny...tak się boję,że ten test mnie oszukał...i jeden i drugi...
Najlepsze,że za kazdym razem doszukiwalam się tej chociaż bladziutkiej najmniejszej kreseczki i nigdy nic nie widziałam,a jak dziś to zobaczyłam,to się zmartwiłam,że coś z testami nie tak i w ogóle nie uwierzyłam,a jednocześnie się cieszyłam...chore jakieś to wszystko:)
A na betę,to mogę iść np po pracy?
Dużo to kosztuje?
Nigdy takiego badania nie robiłam,więc nic nie wiem na ten temat...
A w ogóle wyniki otrzymam tego samego dnia?Czy jak to dziewczyny wygląda?
A ja za Was trzymam kciuki.
Trzymajmy się razem i gitara będzie:D -
Hehe ja to samo 3 testy po 17 :p a moze sie pomylil to w zaleznosci w jakim labo
W niektorych w tym sam6m dniu w innych na nastepny dzien, ponoc te przy szpitalach sa najlepsze bo wynik tego samego dnia
15-30 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 19:32
-
nick nieaktualny
-
Tak dzisiaj tez 3 x test bladziutka kreska ledwo widoczna ale jest :p ja jestem podejrzliwa, także nie nastawiam się :p chociaż po cichu myślę że wkońcu hehe mieszane uczucia rano zrobie kolejny i zobaczymy
Ale myśle ze jak popoludniu wyszła blada to to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie to samo ledwo widoczne ale prosta linia blada ale jest a podejrzliwa bo raz miałam taka sytuacje ale ciąża biochem. I to bardzo szybko )
Także spokój bez stresa nerwa itp
Bete trzeba zrobić bo po tym będzie wiadomo na 100 procent
Wiem jaka bladziutka u ciebie wyszła ale one w rzeczywistości nie sa 10 mlu tylko 30 ..
Ciotka mi ulotke orginalna wysłała także tanie ale słabe
Myśle ze to będzie to
Nie martw sie tylko na bete jutro -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny