Testowanie w Sylwestra :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zrobiłam test wczoraj, wiem że za wcześnie ale nie mogłam się powstrzymać I rozbudziłam swoje nadzieje, bo jak się człowiek wystara to baaardzooo blada druga kreska jest. Nawet mój mąż ją zauważył. Na wykresie zaznaczyłam negatyw, ale następny test zrobię właśnie w sylwestra.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tez testuje w Sylwestra nie nastawiam sie bo staran mialo nie byc w tym miesiacu do momentu uregulowania tsh, ale akcja w owulacje jednak byla wiec chce to sprawdzic w Sylwestra bedzie 11 dpo ale chce wiedziec czy lampke szampana moge wypic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkabarka!!Gratuluję Ci kochana:)Cieszę się bardzo,że Ci się udało:)Teraz dbaj o siebie;)
Ja chyba na tą bete nie pójde,bo zrobiłam teraz test(a jest 4 rano) i myslalam,że bedzie widać bardziej,a widać mniej...trzeba naprawdę się przyjrzeć...Straciłam nadzieję
Mój mówi,że mam czekać do 31-1 i jak @ nie przylezie,to wtedy mam iść na bete i wtedy testy robić,a nie teraz...
Chyba go posłucham...Za bardzo się nakręcam,a jak z tego nic nie wyjdzie,to przepłaczę cały nowy rok:( A nie o to chodzi...Boję się
Dzisiaj temp miałam taka jak wczoraj,że aż w szoku byłam,ale termometr też do d... bo taki zwykły elektroniczny i za bardzo mu nie ufam...pod paszką mierzę,ale od nowego cyklu(oby go nie było) będę rtęciowym mierzyła...
Jestem jakaś taka zrezygnowana dzisiaj...
Naprawdę wierzyłam,że jak zrobię rano test,to będzie widać bardziej...
Spać przez to wszystko nie mogłam... -
nick nieaktualny
-
Skabarka to super :)jeszcze raz gratuluje
dddodiii tak jak mowia dziewczyny poczekaj jeszcze dzien lub dwa i powtorz test. Ja tez juz dzis nie testowalam , jutro powtorze chociaz juz nie mam nadzieji.
Trzymam caly czas kciuki za Was dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny