X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie w Sylwestra :-)
Odpowiedz

Testowanie w Sylwestra :-)

Oceń ten wątek:
  • ceska Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialam wlasnie twoj tescior :D ledwo ledwo widoczna :)) musze sie wybrac na bete ale stres niesamowity ...

skabarka lubi tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska no na szczęście wcześniej na forum widziałam kreski jeszcze słabsze więc to dało mi nadzieję że może faktycznie się udało :) beta jeszcze niziutka, ale termin @ jutro więc wysoka być nie może ;) zobaczymy co tam u Fasolki jutro, bo idę do gina :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zrobiłam test wczoraj, wiem że za wcześnie ale nie mogłam się powstrzymać :) I rozbudziłam swoje nadzieje, bo jak się człowiek wystara to baaardzooo blada druga kreska jest. Nawet mój mąż ją zauważył. :) Na wykresie zaznaczyłam negatyw, ale następny test zrobię właśnie w sylwestra. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym jutro rano powtórzyła :) i jeśli będzie widoczna bardziej to od razu na bete :)

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez testuje w Sylwestra ;) nie nastawiam sie bo staran mialo nie byc w tym miesiacu do momentu uregulowania tsh, ale akcja w owulacje jednak byla wiec chce to sprawdzic ;) w Sylwestra bedzie 11 dpo ale chce wiedziec czy lampke szampana moge wypic ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gąsko to może warto 31 na bete iść?? coś powinno już być, chociaż i test wyjdzie :) mi słaby ale wyszedł ;)

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chce sie nakrecac za bardzo ta beta, a poza tym musze zrobic poziom tsh jakos zaraz po nowym roku to mialam ewentualnie wtedy bete robic jakby cos na tescie wyszlo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 04:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka!!Gratuluję Ci kochana:)Cieszę się bardzo,że Ci się udało:)Teraz dbaj o siebie;)
    Ja chyba na tą bete nie pójde,bo zrobiłam teraz test(a jest 4 rano) i myslalam,że bedzie widać bardziej,a widać mniej...trzeba naprawdę się przyjrzeć...Straciłam nadzieję:(
    Mój mówi,że mam czekać do 31-1 i jak @ nie przylezie,to wtedy mam iść na bete i wtedy testy robić,a nie teraz...
    Chyba go posłucham...Za bardzo się nakręcam,a jak z tego nic nie wyjdzie,to przepłaczę cały nowy rok:( A nie o to chodzi...Boję się:(
    Dzisiaj temp miałam taka jak wczoraj,że aż w szoku byłam,ale termometr też do d... bo taki zwykły elektroniczny i za bardzo mu nie ufam...pod paszką mierzę,ale od nowego cyklu(oby go nie było) będę rtęciowym mierzyła...
    Jestem jakaś taka zrezygnowana dzisiaj...
    Naprawdę wierzyłam,że jak zrobię rano test,to będzie widać bardziej...:(
    Spać przez to wszystko nie mogłam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie dzisiaj już kreska elegancka wyszła rano :)

dddodiii może faktcznie jeszcze poczekaj z tymi testami :) zrób za dwa dni :) i wtedy porównuj :) będzie dobrze!

• kasiuleks Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka to super :)jeszcze raz gratuluje :)
    dddodiii tak jak mowia dziewczyny poczekaj jeszcze dzien lub dwa i powtorz test. Ja tez juz dzis nie testowalam , jutro powtorze chociaz juz nie mam nadzieji.

Trzymam caly czas kciuki za Was dziewczyny :)

h44e3e3kpp3ne81z.png
    03.08.11 - Aniolek 8tc cp
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dddodi testuj 31.12.
    Skarbka a moge zapytac czy mialas duzo bialego sluzu? Bo ja nic nie mam sucho :( a podobno powinien pojawic sie bialy sluz...czuje, ze znow sie nie udalo :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska bylas na becie? Daj prosze znac jaki wynik :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest taka sama blada jak wczoraj...Ze mnie ciągle cos leci normalnie...Ciagle mam biało i wilgotno..Kupie sobie inny test.Mam nadzieje,ze to jest to

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dddodi to moze to fasolina? Trzymam kciuki....ja umowilam sie na styczen do ginekologa bede dostawac wspomagacze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 12:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski!!!Laseczki moje!!!Kupiłam test porzadny test w aptece i...sa dwie kreski!!!To jest naprawde,czy ja śnie???

Misi@, skabarka, Tosia 1981, wistful, malgosiam, kasiuleks lubią tę wiadomość

• ceska Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii jedziemy na tym samym wózku :D na bete leć :D
    Ja dzisiaj po 18 ide :)

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę jutro...To napisz szybko jak bedziesz znała wynik:)

• ceska Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA DZISIAJ O 18 BETA JUTRO PO 18 WYNIK DOPIERO :) I TO W SZPITALU :D ALE WAZNE ZE PRZED SYLWESTREM

Misi@, Tosia 1981 lubią tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska i Dddodiii gratuluję wam dziewczyny serdecznie :D zarażajcie wiruskami!

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 18:20

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ