Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:No to co dziewczyny codziennie zapodajemy sobie trochę śmiechu zamiast się denerwować i stresować to prolaktyna na bank będzie w normie a progesteron będzie mógł sobie spokojnie w nas buszować ;p jakoś tak do testowania przepękamy ;p oczywiście w śmiechu
Morwa, tylko skąd tyle śmiesznych historii, miałaś aż tak śmieszne dzieciństwo?
Ja ze swojego pamiętam jeszcze jak brat mnie wkurzył i go ugryzłam, a on miał taki gruby wełniany sweter i wypadł mi ząb:D25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zawsze mojego brata jak był malutki ciągłam a że w tamtych czasach mama często musiała zostawiać nas pod okiem tylko 7 letniej siostry to wychodziliśmy z domu . Ja zawsze ubrana odpowiednio a mój braciak czy deszcz czy słońce cholewy rajtki i góra od piżamy pamiętam też na rodzinnym grillu jak dopadłam dżdżownicę położyłam na desce do krojenia i tak sobie nożykiem ją porcjowałam jak babcia to zobaczyła wpadła w panikę i "boże dziecko co ty robisz " a ja tylko jej odpowiedziałam że "mięsko przypełzło" czy ją jadłam nie wiem bo nikt nie widział za nim babcia zauważyła
martika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny