Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta wrote:a ja już oczywiście zaczynam wariować, najchętniej już bym testowała a to dopiero 22 dc
musze sobie znaleźć zajęcie, żeby o tym nie myśleć, muszę jeszcze tydzień się wstrzymać
Cigaretta wytrzymasz! Wszystkie wytrzymamy
U mnie to będzie 32dc. czyli 2, 3 lub 4 dni po terminie spodziewanej @...
Tak liczę bo cykle mam 28-30 dniowe...
Test robiłam w 26dc i niestety nie pokazał niczego co bym chciała zobaczyć
Ale to mogło być za wczeeeeeeeeeśnie! Tak sobie tłumaczęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:02
lauda lubi tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
Czesc dziewczyny mam do Was pytanie wczoraj podczas siusiania zauwazylam krew nie wiem ile dokladnie jej bylo ale nie duzo i od tamtej pory nic...wczoraj szyjka macicy wysoko twarda i zamknieta i temperatura z dnia na dzien coraz wyzsza do tego bolą mnie piersi jajniki i podbrzusze. Nigdy nie mialam bolacych @ tak naprwade nigdy nie czulam ze bede miala @... wedlug testow owulacyjnych owulka byla 18 dc i 19dc bylo ♥ i czekam dzis 33dc test ciazowy negatywny nie wiem juz co myslec...
Ktjk -
Kupiłam najdrozszy test na swiecie.... 80 zl .. przeliczajac na pl zł.
Ale jestem zadowoona ze go mam choc korci mnie by go odpalic ale za wczesnie jeszcze...
A moj test jest w j.norweskim i bedzie
Albo Ikke gravid albo gravid 1-2Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:59
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję wszystkim :* Ja też właśnie dzisiaj robiłam i też negatyw mimo że zostało mi tylko 4 dni do @ . Robiłam clearblue plus ... też mam ten digital ale czekam na 2 kreski Zobaczymy Ogólnie dzisiaj mam bardzo dobry humor pomimo zawodu testowego ... Życzę Wam Wspaniałego Dnia a ja się pewnie odezwę wieczorkiem . Lecimy z mężem do kina i restauracji :* :* :* :* BUZIAKI MOCNE :* :*
-
tak tez jest u mnie napisane ze 54% szans i to sie zwieksza z dnia na dzien . im blizej miesiaczki tym wiecej i to sie tez zgadza z tym wykresem co jest na ulotce Clearblue .
Ja za bardzo nie mialam wyjscia co do testow .. w norwegii maja tylko te albo takie ciutkie tansze mowie tu np. o roznicy 5 zl ...
Te sobie chwala to juz jak i tak mam wydac taka kase to kupie sobie z komputerkiem gorzej jak bedzie negatyv to zaciagne meza na tydzien do lozka i nie pozwole mu wyjsc... do poki nie zmajstruje mi dzidziusia !!!! -
nick nieaktualny
-
Zaczniemy razem nowy cykl, u mnie chyba jałowy, bo mąż w dni spodziewanego ovu w delegację jedzie ;(
Ale powiem Wam, że jak już pogodzilam się z nadchodzącą @ to całe napięcie ze mnie zeszło, nawet brzuch mnie przestał boleć. A czułam go od tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 15:51