Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martika miałam z jakies dwa miesiące temu te same dolegliwości bolalo nie milosiernie wyprostować sie nie umialam caly czas zgarbiona. Pojechałam na izbę przyjęć a lekarz nic nie widział czemu tak boli i dlaczego stwierdził żeby się położyć odpocząć. Jego przypuszczenia to zapalenie pęcherza, chociaż ja w to wątpiłam przeszło dopiero po ketonalu.
-
Ceska najlepiej 14 dpo, a najwcześniej moim zdaniem 12 dpo, ale wiadomo są dziewczyny, które wcześniej testują, czasem coś wychodzi.
Już mi przeszedł ten ból więc nie zastanawiam sie nad tym co to, zapominam idę dalej, jak się powtórzy to wtedy zgłoszę do swojemu ginowi:)
Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie i odpowiedzi:) -
martika wrote:Ceska najlepiej 14 dpo, a najwcześniej moim zdaniem 12 dpo, ale wiadomo są dziewczyny, które wcześniej testują, czasem coś wychodzi.
Już mi przeszedł ten ból więc nie zastanawiam sie nad tym co to, zapominam idę dalej, jak się powtórzy to wtedy zgłoszę do swojemu ginowi:)
Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie i odpowiedzi:)
Marika najprawdopodobiej przeżyłas zagnieżdzenie zarodka, jajeczko wszczepiając sie w sciane macicy robi ranki z ktorych wypływa krew i ta krew w zalezosci ile jej jest drazni otrzewna i sciany macicy i to własnie krew powoduje taki niemiłosierny ból, czasami jest jego tak duzo ze w dniu implantacji wystepuja plamienia- przypominaja okres ale trwaja krótko od kilku minut do kilku godzin. Dokładnie tak samo miałam w drugiej ciązy 10 dpo. I juz wiedziałam ze jestem w ciązy od tego mometu liczyłam ciąze. było to 19 listopada a synek urodził sie 19 sierpnia nastepnego roku.
-
iwa2014 wrote:Marika najprawdopodobiej przeżyłas zagnieżdzenie zarodka, jajeczko wszczepiając sie w sciane macicy robi ranki z ktorych wypływa krew i ta krew w zalezosci ile jej jest drazni otrzewna i sciany macicy i to własnie krew powoduje taki niemiłosierny ból, czasami jest jego tak duzo ze w dniu implantacji wystepuja plamienia- przypominaja okres ale trwaja krótko od kilku minut do kilku godzin. Dokładnie tak samo miałam w drugiej ciązy 10 dpo. I juz wiedziałam ze jestem w ciązy od tego mometu liczyłam ciąze. było to 19 listopada a synek urodził sie 19 sierpnia nastepnego roku.
Aż mnie ciary przeszły jak przeczytałam, to co napisałaś, ale boje się w to uwierzyć i od momentu tego bólu odpycham od siebie myśl, że mogło to być to:p ...ale jeśli jednak, to w piątek już powinien mi pokazać test nie?
Morwa napisz po teście jak wynik i czy reszta się nie obraziła, że ich nie osikałaś:pcati lubi tę wiadomość
-
martika wrote:Aż mnie ciary przeszły jak przeczytałam, to co napisałaś, ale boje się w to uwierzyć i od momentu tego bólu odpycham od siebie myśl, że mogło to być to:p ...ale jeśli jednak, to w piątek już powinien mi pokazać test nie?
Morwa napisz po teście jak wynik i czy reszta się nie obraziła, że ich nie osikałaś:p
Trzymam kciuki martika mnie tak bolalo dzis na spacerze , bo pogoda sie poprawila . to myslalam ze mnie z chodnika beda zciagac .. chodz tu wszedzie pod gore. -
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Dziewczyny ja też się czuje jak na @ . Ta temperatura daje mi nadzieję ale to jest pierwszy cykl mierzenia . Może zawsze tak to wygląda . . . Czekam już cierpliwie co przyniosą dni :-*
Trzymamy sie mocno razem wszystkie !!
ja postanowilam ze jutro zatestuje jak mi sie @ nie rozkreci bo poki co tylko podczas podcierania widze krew.. a na podpasce czystko.25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny