Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy 2-3 październik :-)
Odpowiedz

Testujemy 2-3 październik :-)

Oceń ten wątek:
  • Bergamota Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika - kiedyś babcia mi mówiła, że sny trzeba interpretować na opak ;)
    Z kolei jej mama czyli moja śp.Prababcia mawiała tak: "ciało w nocy odpoczywa, a dusza za pierdołami lata" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:42

25staraczka25 lubi tę wiadomość

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram przedmówczynię, sny zawsze na opak.

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja chyba odpadam. Dzisiaj w ciagu dnia bolala mnie macica i to strasznie a od godziny mam bol @ eh:-(

• martika Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja mam problem, bo chciałam zrobić test rano w piątek żeby powiedzieć o nim mężowi po jego pracy, ale dziś okazało się, że w piątek po pracy ma spotkanie integracyjne i wróci późno i zastanawiam się czy nie zrobić jutro rano, ale boje się, że nie wyjdzie jeśli zagnieżdżenie było wczoraj... Może się zdarzyć, że @ rozwieje moje wątpliwości dzisiaj w nocy, ale z tego wszystkiego nasikałam po południu na test rozrzedzonym moczem i oczywiście negatywny, to by było na tyle z mojej cierpliwości :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha martika :**** jestem tak smao cierpliwa jak Ty :D u mnie okresu nadal brak ale tempka okresowa jak nic ... wiec czekam na malpe

• Agaja Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati, kahaśka, jak nie tym razem, to w kolejnych cyklach, głowy do góry!!! :)
    Ja lada moment do Was dołączę ;)

Już dzisiaj miałąm nawet jednio lekkie plamienie, także prawdopodobnie w nocy @. Tempka na nic innego nie może wskazywać.

Martika, a Twój wykres piękny! Bardzo mocno kibicuję!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałam pokręcony wieczór ... Do 17 to jakoś tak normalnie ale potem to .... Pojechaliśmy z arkiem na zakupy w sklepie to nie wiem czy przez to że było tak strasznie dużo ludzi czy co ale o mało nie padłam na ziemie . W momencie czarne plamy przed oczami , przykucłam . Arek spanikował i wywlókł mnie przed sklep zaczęłam wymiotować . Ludzie patrzyli na mnie jak na pijaczkę (dosłownie) ... Zakupy kontynuował sam a ja czekałam w aucie przy klimie masakra. Nie wiem co to było, tak strasznie nie chcę się wkręcać . Testy negatywne objawy małpowe a tu taka sytuacja .Jeśli nam się udało , będę a raczej będziemy wniebowzięci . Wiem też , że jak się dużo myśli o ciązy to można też mieć takie objawy typowo ciążowe pomimo jej braku ;( . ja już świruje ... chcę żeby ten cykl się już skończył .... Dobrej nocy Kochane ja uciekam do łóżka , chyba że jak nie będę mogła usnąć to jeszcze do Was zaglądnę :* :* :* <3

• ceska Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też cierpliwości nie mam :D z moich wyliczeń dziś albo 8,9,10 dpo :p w zależności kiedy było ( 3 dni pozytyw test owu)
    Dzisiaj zrobiłam tescior ale negativ no cóż spodziewałam sie :D

JusWik lubi tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska ja też dziś robiłam o 15 i nawet cienia cienia. czekam na @ jak nie przyjdzie to zrobie może w piatek

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Eowena Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, kurczę coś w tym musi być :) kibicuję ci, żeby tak było! a testy wychodzą negatywne, bo co ty chciałaś uzyskać 10dpo? :)

Martika, wg mnie spróbuj się jednak wstrzymać, bo rzeczywiście jeżeli zagnieżdżenie było wczoraj to tylko możesz się niepotrzebnie rozczarować. Może w sobotę rano zatestuj? Wtedy będziecie mieć cały weekend na radość :)

A powiem wam, że u mnie dzisiaj też taki dzień, że już nic nie wiem... Cały dzień miałam mdłości, ale nie wymiotowałam, po prostu nic nie byłam w stanie zjeść przez cały dzień, tak mi było niedobrze. A że jestem trochę przeziębiona, to uznałam że to może taki dziwny objaw grypy. Ale wieczorem zdjęłam stanik, a piersi mi się z niego po prostu wylały! Są większe i pojawiły się na nich żyłki! Delikatne, ale jednak widoczne. Tak bardzo bym chciała, żeby to było to... Już teraz naprawdę zgłupiałam. Może żyłki miałam zawsze, a piersi urosły po prostu przed okresem? Wiem, że niektóre dziewczyny tak mają... Wam rosną?
    Moją tempką nie ma co się sugerować, bo brałam luteinę, która podnosi temperaturę, a poza tym jestem przeziębiona i to też ma wpływ.
    Chyba nie wytrzymam i jutro zatestuję gęstym moczem :D Och tak bym chciała!

8une43r8mbu2h8v4.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska, test owulacyjny może i przez tydzień wychodzić pozytywny, prawdopodobna owulacja następuje od 24-36 godzin po pierwszym pozytywnym (kreski muszą być takie same) teście.

Staraczka, no to ładne jazdy miałaś:D Oby coś było na rzeczy:)

Eowena, tylko jak tu wytrzymać do soboty :p Eh, nie planuje nic, zobaczę, bo może @ rozwieje moje wątpliwości.
    Jeżeli chodzi o piersi, to ja mam przynajmniej rozmiar jak nie dwa różnicy normalnie w cyklu, a przed miesiączką, rzyłki, ciężkość i zaciemnienie to u mnie też norma przed @, ale u niektórych to bywa objawem. Daj znać po teście!:)

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziewczyny macie akcje, ja to bym chyba 3 razy dziennie sikała na testy ;) i raz dziennie biegała na betę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:18

fAnusia lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• ceska Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta wiem to z ulotki :D ale wychodzily przez 2 dni typowo pozytywne 3 dzien juz troszke bladsze :D
    Ja to znowu jakaś senna jestem od 2 dni popoludniu po 4h :s wstaje ciemno czuje straszny głód zjem ide dalej spać :ss
    a humor mam taki o wlaśnie taki :| usiąść i płakać :p
    Aaa i ból piersi ale tylko jak stanik ściągne to czuje tak chodzby byly ciężkie w cholere :s

oar8skjod4lwslof.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juswik widze myślimy o tym samym też mowie a nóż widelec wyjdzie jakiś cień cienia :D a tu nic jedna gruba tłusta krecha :ppp
    A mam zapas testów na cały rok allegrowe a jak wyjdzie cień cienia to kupie jakiś aptekowy :D
    Mam nadzieje że 6 mc starań będzie ta szczesliwą szósteczką :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:41

oar8skjod4lwslof.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:18

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:18

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    tak bardzo wierzyłam w ten cud.. ale niestety @ przyszła jak w zegarku :/ czekam do 15.10 mam laparoskopie a później in vitro..
    Dziewczyny za wszystkie ściskam kciuki!!! xxx

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• Marse Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie dziewuszki:) czy moge do Was dołączyć?
    Ja dziś testowałam ale jak widać na moim wykresie negatywny :'(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 09:34

• martika Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marse, nie widać Twojego wykresu, musisz nam go udostępnić:)

Asia bardzo, bardzo mi przykro:(

Morwa i jak testowałaś? Ja się powstrzymałam;)

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ale jak to u Ciebie obiecująco wygląda. Musi być zielono!!!

BGRAp2.pngFBmcp2.png

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ