Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycati kahaśka mi też już przechodzi .... ciężko ale przechodzi ... Mąż mnie pocieszył ale w środku emocje toczą walkę ... to co spotykamy się w październikowych staraniach ... Lipcowe Mamusie muszą być nasze :* :* :* :* Dzięki dziewczyny za ten czas czekania na @ albo II kreski z wami zleciało milej i szybciej :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bergamota, jeśli dużo śluzu to dobrze! dziś 14dpo i trzymasz do soboty? Dawaj, testuj, my też chcemy wiedzieć
Staraczka, bardzo mi przykro a po tej akcji w sklepie już myślałam, że jednak będą dwie kreseczki... Ale trzymam kciuki za nowy cykl!
Gigsa, dziewczyny piszą, że w ciąży mają bóle menstruacyjne już niedługo po zapłodnieniu i to trwa długo. Jeżeli moja druga kresa się potwierdzi, to powiem ci, że mnie brzuch na @ bolał tylko jeden dzień - właśnie w dniu spodziewanej miesiączki. Wcześniej też niby jakieś bóle zaznaczałam w kalendarzu, ale to było tak delikatne, że teraz sama się zastanawiam, czy to rzeczywiście było realne czy urojone. Także póki nie ma @ to jeszcze nic straconego
No i Martika, u ciebie jest już właściwie pewniak Jak dla mnie to już nie musisz testować
A wszystkim nowym dziewczynom też życzę powodzenia! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny faktycznie jakoś smutno się zrobiło. Wiem, że ciężko, gdy @ przychodzi, a miało się taką nadzieję, wiele z nas dużo musi przejść w drodze do macierzyństwa, ale ja wierzę, że warto czekać, bo potem szczęście zrekompensuje nam każdy ból. Zapłodnienie graniczy z cudem i tak to trzeba traktować, nie przychodzi jak pstryknięcie palców, trzeba dać sobie czas, ale wiem, że jest trudno, przytulam Was wszystkie smutaski, czasami dobrze jest chwilę się wypłakać, ale potem trzeba iść do przodu z nową energią.
Dziewczyny ja boje się, że jutro temperatura spadnie, albo, że zobaczę jedną kreskę, dopiero od tego cyklu się leczę więc mam w sobie masę stresu, tym bardziej, że niestety jestem już po bardzo trudnych przeżyciach. Ten wykres nie ukrywam, zrobił mi duże nadzieje, ale w zeszłym miesiącu też był bardzo ładny, a na początku kompletnie podeszłam na luzie, że się nie uda, bo przecież mam złe wyniki...eh czas pokaże:) -
nick nieaktualny
-
No i ja plamię, ten "żółty" śluz zamienił mi się w brązowy.... brzuch boli, tylko patrzeć aż się @ rozkręci...
Dziwi mnie moja temp tylko... pewnie spadnie dopiero jak małpiszon się rozkręci na dobre
Nowy cykl nowe nadzieje dziewczyny!
SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualny