X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy 2-3 październik :-)
Odpowiedz

Testujemy 2-3 październik :-)

Oceń ten wątek:
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kahaśka mam nadzieję, że tak będzie, stresuje się jakoś trochę:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika, oglądałam Twój wykres. Musi być zielona kropka! Jaka Ty jesteś cierpliwa, podziwiam! Wierzę w Twoje dwie krechy! I do zobaczenia wśród czerwcowych mamuś.
    Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki! Ślę Wam fasolowe wirusy ***************

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, dziś testowałam i niestety negatyw ;-( jutro termin @, ale w sumie biorę luteinę więc pewnie się przesunie... ;-/

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jutro nie będzie @ to zrób betę. Będziesz wiedziała czy to luteina czy coś zielonego ;)

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dzisiaj czuje się fatalnie okropny ból krzyża i całego podbrzusza wiem że dostanę @ nawet nie kupuje testu . . . Czekam pozdrawiam was i życzę miłego dnia . Przykro mi bardzo tym którym się nie udało i mocno kibicuje tym które jeszcze nie testowały :-) buziaki :-* :-* <3

• Eowena Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, przykro mi :( ale trzymam kciuki za in vitro!
    Martika, a jednak wytrzymałaś, też podziwiam twoją cierpliwość, chociaż i tak jestem pewna, że jesteś zafasolkowana :)

A teraz "niusy" ode mnie - dzisiaj testowałam i mam bladziocha :D Bardzo bym chciała, żeby to było to, a nie jakiś okrutny żart producenta testu.
    Jutro powtórzę, ale na betę chciałam iść dopiero w poniedziałek, bo trzeba powtórzyć po 48hr, a jeśli zrobię jutro, to w niedzielę już nigdzie nie zrobię.
    A poza tym jeszcze nie powiedziałam mężowi, bo on już wyszedł do pracy zanim zrobiłam test. Wy jesteście pierwsze, dziewczyny :) Nie wiem teraz jak mu to powiedzieć :) Mogę oczywiście zadzwonić, ale nieee :) Może wrzucę test do szampana tak jak niektórzy wrzucają pierścionki zaręczynowe :D

25staraczka25, lauda, kahaśka, Werbenka, martika, Bloom, fAnusia lubią tę wiadomość

8une43r8mbu2h8v4.png
  • agniesia1152 Znajoma

Wysłany: 2 października 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczyny!Od jakiegoś czasu przyglądam się waszym wpisom i postanowiłam że się dołączę mam nadzieję że mnie przyjmiecie :) ja dziś mam dostać @ oczywiście nie wytrzymałam i już we wtorek zrobiłam test i był negatyw... zobaczymy co dziś będzie mam nadzieję że jednak nie przyjdzie ! ale wszystko wskazuje jednak na to że będzie... życzę wam dwóch kresek !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eowena, gratulacje! Będziesz zatem kolejną czerwcową mamusią!
    A swojemu mężowi dałam taki prezencik: http://zapodaj.net/5c710a5523ba8.jpg.html

Pozostałe dziewczyny, bardzo trzymam kciuki za nowy cykl i mam nadzieję, że to będzie ostatni ze staraniami i pierwszy w stanie błogosławionym :)

• gigsa Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś tempka w dół i czekam na @
    Tym, którym się nie udało, życzę powodzenia w nowym cyklu. A tym czekającym na testowanie, 2 kreseczek :)

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Marse Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) ale dałam ... no tak blondynka :D
    Powinien być dostępny już wykresik:D

• MiSia :) Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh... mi się spóźnia powinnam mieć wczoraj i oby nie przyszła @ :) jutro jak nie będzie dalej to testuje ! Trzymam kciuki za wszystkie :)

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • Eowena Ekspertka

Wysłany: 2 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam jednak mało oryginalna i po prostu poszłam do męża do pracy i mu dałam test. Powiedziałam, że się dziwię, że tak łatwo poszło, a on mówi "łatwo?! Przecież aż mnie jaja bolały!" :D
    Przesłałam też zdjęcie testu mamie i ona z typowym dla siebie czarnym poczuciem humoru odpisała "Ale jaja! A ta kreska taka blada bo chyba dziecko niedorobione"? :)
    Haha kurde, ja to jednak mam walniętą rodzinkę :)
    Mam tylko nadzieję, że nie narobiłam rabanu na darmo...

Werbenka, Bergamota, Marse, 25staraczka25, fAnusia, gigsa lubią tę wiadomość

8une43r8mbu2h8v4.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Podczytuję Was od pewnego czasu i postanowiłam dołączyć do grona testerek w pierwszych dniach października :)

U nas to dopiero drugi cykl starań, ale zaczyna mnie to już dołować. Dzisiaj zrobiłam sobie test i oczywiście znowu jedna kreska, ale tym razem jeszcze tydzień do planowanej @, ale tym razem nie wytrzymałam.

Poczekam jeszcze na dzień spodziewanej @ i jak nie przyjdzie, to będę testować po raz drugi.

Trzymam kciuki za nas wszystkie!

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eowena - fajnie mieć taką pozytywnie "walniętą" rodzinkę hihi ;) Gratuluję :D

Mi wczoraj tempka spadła o 0,2st, dzisiaj podskoczyła z 39,95 na 37,1.
    ALE martwi mnie mój taki, hmmmmmm, żółtawy śluz, mętny, raczej nie rozciągliwy. Przy korzystaniu z toalety jest go sporo... Dodam, że na 100% to nie infekcja...
    Jestem około 13-14dpo
    Czekam na testy bo zamówiłam z allegro, ale coś mi się wydaje, że się na nie do jutra nie doczekam :/ Może to i lepiej... nie będą mnie korcić :) Uzbroję się w cierpliwość do soboty :)

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem załamana :-( :-( leżę i płaczę wiem że się nie udało . Zrobiłam ten cholerny test :-( ból brzucha okropny zażyłam sobie ibuprom już nie wytrzymałam . . .

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Jestem załamana :-( :-( leżę i płaczę wiem że się nie udało . Zrobiłam ten cholerny test :-( ból brzucha okropny zażyłam sobie ibuprom już nie wytrzymałam . . .

Przytulam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamota! Ze mnie dzisiaj leje się śluz jak woda i tylko na wkładce widać, że ma zółty kolor, nigdy wcześniej takiego nie miałam.

Eowena, ależ wieści, gratuluję serdecznie! Rodzina rewelacja:D

Witam nowe dziewczyny:)

Staraczka, głowa do góry, jeszcze nie wiadomo!

Za testujące 3mam kciuki, jak @ nie przyjdzie, to chyba sama jutro walne testa:D

• Bloom Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 17:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie dostałam @ 3 dni przed terminem , wiedziałam że testy nie kłamią :-(

• gigsa Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ja właśnie dostałam @ 3 dni przed terminem , wiedziałam że testy nie kłamią :-(
    :(:(:(

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ