Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartika, oglądałam Twój wykres. Musi być zielona kropka! Jaka Ty jesteś cierpliwa, podziwiam! Wierzę w Twoje dwie krechy! I do zobaczenia wśród czerwcowych mamuś.
Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki! Ślę Wam fasolowe wirusy *************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja dzisiaj czuje się fatalnie okropny ból krzyża i całego podbrzusza wiem że dostanę @ nawet nie kupuje testu . . . Czekam pozdrawiam was i życzę miłego dnia . Przykro mi bardzo tym którym się nie udało i mocno kibicuje tym które jeszcze nie testowały buziaki :-* :-*
-
Asia, przykro mi ale trzymam kciuki za in vitro!
Martika, a jednak wytrzymałaś, też podziwiam twoją cierpliwość, chociaż i tak jestem pewna, że jesteś zafasolkowana
A teraz "niusy" ode mnie - dzisiaj testowałam i mam bladziocha Bardzo bym chciała, żeby to było to, a nie jakiś okrutny żart producenta testu.
Jutro powtórzę, ale na betę chciałam iść dopiero w poniedziałek, bo trzeba powtórzyć po 48hr, a jeśli zrobię jutro, to w niedzielę już nigdzie nie zrobię.
A poza tym jeszcze nie powiedziałam mężowi, bo on już wyszedł do pracy zanim zrobiłam test. Wy jesteście pierwsze, dziewczyny Nie wiem teraz jak mu to powiedzieć Mogę oczywiście zadzwonić, ale nieee Może wrzucę test do szampana tak jak niektórzy wrzucają pierścionki zaręczynowe
25staraczka25, lauda, kahaśka, Werbenka, martika, Bloom, fAnusia lubią tę wiadomość
-
witam was dziewczyny!Od jakiegoś czasu przyglądam się waszym wpisom i postanowiłam że się dołączę mam nadzieję że mnie przyjmiecie ja dziś mam dostać @ oczywiście nie wytrzymałam i już we wtorek zrobiłam test i był negatyw... zobaczymy co dziś będzie mam nadzieję że jednak nie przyjdzie ! ale wszystko wskazuje jednak na to że będzie... życzę wam dwóch kresek !!
-
nick nieaktualnyEowena, gratulacje! Będziesz zatem kolejną czerwcową mamusią!
A swojemu mężowi dałam taki prezencik: http://zapodaj.net/5c710a5523ba8.jpg.html
Pozostałe dziewczyny, bardzo trzymam kciuki za nowy cykl i mam nadzieję, że to będzie ostatni ze staraniami i pierwszy w stanie błogosławionym -
U mnie dziś tempka w dół i czekam na @
Tym, którym się nie udało, życzę powodzenia w nowym cyklu. A tym czekającym na testowanie, 2 kreseczek -
Ja byłam jednak mało oryginalna i po prostu poszłam do męża do pracy i mu dałam test. Powiedziałam, że się dziwię, że tak łatwo poszło, a on mówi "łatwo?! Przecież aż mnie jaja bolały!"
Przesłałam też zdjęcie testu mamie i ona z typowym dla siebie czarnym poczuciem humoru odpisała "Ale jaja! A ta kreska taka blada bo chyba dziecko niedorobione"?
Haha kurde, ja to jednak mam walniętą rodzinkę
Mam tylko nadzieję, że nie narobiłam rabanu na darmo...Werbenka, Bergamota, Marse, 25staraczka25, fAnusia, gigsa lubią tę wiadomość
-
Witajcie! Podczytuję Was od pewnego czasu i postanowiłam dołączyć do grona testerek w pierwszych dniach października
U nas to dopiero drugi cykl starań, ale zaczyna mnie to już dołować. Dzisiaj zrobiłam sobie test i oczywiście znowu jedna kreska, ale tym razem jeszcze tydzień do planowanej @, ale tym razem nie wytrzymałam.
Poczekam jeszcze na dzień spodziewanej @ i jak nie przyjdzie, to będę testować po raz drugi.
Trzymam kciuki za nas wszystkie! -
Eowena - fajnie mieć taką pozytywnie "walniętą" rodzinkę hihi Gratuluję
Mi wczoraj tempka spadła o 0,2st, dzisiaj podskoczyła z 39,95 na 37,1.
ALE martwi mnie mój taki, hmmmmmm, żółtawy śluz, mętny, raczej nie rozciągliwy. Przy korzystaniu z toalety jest go sporo... Dodam, że na 100% to nie infekcja...
Jestem około 13-14dpo
Czekam na testy bo zamówiłam z allegro, ale coś mi się wydaje, że się na nie do jutra nie doczekam Może to i lepiej... nie będą mnie korcić Uzbroję się w cierpliwość do sobotySYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualny
-
Bergamota! Ze mnie dzisiaj leje się śluz jak woda i tylko na wkładce widać, że ma zółty kolor, nigdy wcześniej takiego nie miałam.
Eowena, ależ wieści, gratuluję serdecznie! Rodzina rewelacja:D
Witam nowe dziewczyny:)
Staraczka, głowa do góry, jeszcze nie wiadomo!
Za testujące 3mam kciuki, jak @ nie przyjdzie, to chyba sama jutro walne testa:D -
nick nieaktualny