Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA bo ja taka już jestem czasem sugeruje się wykresami lub testami innych że oni wcześnie robili i wychodziło tyle że ja mam cykle 32-33 dniowe i generalnie najwcześniej powinnam robić 15dpo ale natura człowieka jest taka ciekawska i wszystko chciałabym wiedzieć już, teraz , natychmiast
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Bardzo trzymam za Was wszystkie kciuki, a zwłaszcza za dziewczyny, które poznałam w wątku z września. Oby fasolek przybyło jak najwięcej. Mam nadzieję, że będzie dużo podwójnych kreseczek wkrótce. Buziaczki i do zobaczenia w temacie dla czerwcowych mamuś! Koniecznie!
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba aż za bardzo okej. Schizuję, bo nie mam żadnych dolegliwości. Leżąc rano w łóżku po raz kolejny użalałam się troszkę nad sobą, że mam tak mało typowych objawów, kombinowałam nawet jakby tu wysikać koljny test, albo zrobić kolejną betę.
No i test wysikałam w pracy. Wyszedł modelowo
Ehhh ten lęk i obawy towarzyszy nam wszystkim. Najpier czy się udało, później czy wszystko okej, i tak dalej... Ale i tak mamy lepiej od facetów - oni nigdy nie poczują co to znaczy nosić w sobie takiego malutkiego człowieczka, którego kochamy od momentu zobaczenia dwóch kreseczekMorwa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylauda wrote:Chyba aż za bardzo okej. Schizuję, bo nie mam żadnych dolegliwości. Leżąc rano w łóżku po raz kolejny użalałam się troszkę nad sobą, że mam tak mało typowych objawów, kombinowałam nawet jakby tu wysikać koljny test, albo zrobić kolejną betę.
No i test wysikałam w pracy. Wyszedł modelowo
Ehhh ten lęk i obawy towarzyszy nam wszystkim. Najpier czy się udało, później czy wszystko okej, i tak dalej... Ale i tak mamy lepiej od facetów - oni nigdy nie poczują co to znaczy nosić w sobie takiego malutkiego człowieczka, którego kochamy od momentu zobaczenia dwóch kreseczek
Cieszę się i nie doszukuj się niczego na siłę :* :*
-
A ja się trochę przeziębiłam u dmuchając na zimne wysłałam męża do apteki po jakiś lek dla kobiet w ciąży. Ponoć pani aptekarka się strasznie przejęła, wyciągnęła pół apteki i ostatecznie sprzedała 3 różne specyfiki, w tym ziołowy syrop na wzmocnienie dla kobiet w ciąży na koniec życzyła szczęścia i zdrowego dziecka
Haha mąż powiedział, że jak nie pokażę się w tej aptece z brzuchem to już jesteśmy tam spaleni
Morwa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Pełna Nadziei - jutro przed testowaniem zmierz sobie tempkę, będziesz wiedziała jaką decyzję podjąć. Temp 36,9 nie jest jeszcze taką niską...
Mi się dzisiaj śniło, że dostałam @. Ciekawe czy to jakiś proroczy sen...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:23
SYNEK FLORIAN