Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Martika, koniecznie jedź na betę! A jaki test wysikałaś? 10 czy 25? Niektóre testy są do bani, szczególnie nie polecam kardioline - kreski zawsze wychodzą blade. Kurczę, tak strasznie Ci kibicuję!
Inne dziewczyny, do których @ nie przyszła, róbcie test, my też chcemy wiedzieć, trzymamy kciuki.
A pozostałe: udanego cyklu zakończonego zielonymi kropasami. -
Martika, u mnie 15dpo był ledwo widoczny cień. Myślę, że w 14dpo nic by mi nie pokazało. Tym bardziej, że mówisz, że jednak coś tam było. Za to dzisiaj 16dpo i krecha już wyraźna
Morwa, Bergamota, a wy dzisiaj nie powinnaś być już po teście?
A poza tym jestem chyba trochę przewrażliwiona i zaczynam się stresować swoim przeziębieniem... Dzisiaj już zostałam w domu i leżę w łóżku, ale wczoraj i w środę normalnie byłam w pracy, gdzie trochę wymarzłam. Napiszcie mi proszę, że jestem przewrażliwiona i że wszystko będzie ok Wiecie jaką temperaturę uznaje się za zbyt wysoką u kobiet w ciąży? Wczoraj miałam 37,3 mierzone pod językiem i nie wiem czy to normalne czy jednak stan podgorączkowy.
Dziewczyny testujcie! Bardzo chciałabym się z wami spotkać po fioletowej stronie -
nick nieaktualnyEowena, ja też przez dwa dni panikę siałam w domu, bo gardło mnie drapało. Robiłam sobie wywar z imbiru, miodu i soku malinowego, popijałam taki bardzo ciepły i drapanie przeszło. Domowe sposoby na podziębienie, siedzenie w ciepłym i przejdzie Ci, zobaczysz.
Eowena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystars2345 wrote:zgadza się dziewczyny, trzymam kciuki martika ! I za reszte tez
a jak myslicie co moze oznaczac bol miesiaczkowy 8 dni po inseminacji? to dobrze czy zle?
Stars, no może to oznaczać zagnieżdżenie... Więc spoko wodza, może fasolek sobie właśnie szuka miejsówki dobrejstars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:Coś mi chyba net nawalił, bo napisałąm, a posta nie ma. Robiłam test o czułości 20- Amil.
Jesteście cudowne, pojadę, to pewnie wieczorem będą wyniki. Ciekawe jak reszta testujących dziewczyn..
Marika amil jest bardzo czuły, mi pokazał ciąze 6 dni od ewentualnej owulacji. Cos mi sie wydaje ze powinnysmy ci juz gratulowac.
-
Rozgadana, rozłączyłam obudowę, bo to był płytkowy, ona jest na zatrzask.
Triss kreska była w tym miejscu co powinna, stwierdziłam, że negatywny, bo tylko jakiś cień widziałam, że jakby ciemniejsze miejsce na teście,a było jeszcze ciemnawo w sypialni, bo okno zasłonięte i dopiero jak rozwaliłam obudowę, to zobaczyłam kreskę, ale bardzo bladziutką.
Dobra lecę na bete, mam nadzieję, że się nie rozczaruję, bo już się nastawiłam...eh. Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie kciuki i słowa wsparcia, jak tylko będzie wynik, to dam znać. -
dziewczyny test ciązowy ma to do siebie ze jezeli ciązy nie ma nie pokaze dosłownie nic, jezeli jest ciąza to pokaze druga kreske niewazne czy ona jest blada ledwo widoczna, jasna mocna czy mocniejsza od kontrolnej. Skoro pokazała sie druga kreska niewazne jaka znaczy ze jest ciąza.
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:Rozgadana, rozłączyłam obudowę, bo to był płytkowy, ona jest na zatrzask.
Triss kreska była w tym miejscu co powinna, stwierdziłam, że negatywny, bo tylko jakiś cień widziałam, że jakby ciemniejsze miejsce na teście,a było jeszcze ciemnawo w sypialni, bo okno zasłonięte i dopiero jak rozwaliłam obudowę, to zobaczyłam kreskę, ale bardzo bladziutką.
Dobra lecę na bete, mam nadzieję, że się nie rozczaruję, bo już się nastawiłam...eh. Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie kciuki i słowa wsparcia, jak tylko będzie wynik, to dam znać.
to trzymam kciuki!!! jesli był cień cienia to bedzie dobrze !