Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwa2014 wrote:dziewczyny test ciązowy ma to do siebie ze jezeli ciązy nie ma nie pokaze dosłownie nic, jezeli jest ciąza to pokaze druga kreske niewazne czy ona jest blada ledwo widoczna, jasna mocna czy mocniejsza od kontrolnej. Skoro pokazała sie druga kreska niewazne jaka znaczy ze jest ciąza.
Iwa to nie prawda, bo niektóre testy pokazują "miejsce po kresce" i czasami dziewczyny mylą to z kreską.
Ja już wróciłam czekam na wyniki.
Za wszystkie październikowe staraczki bardzo bardzo mocno trzymam kciuki.
-
Kurczę, naprawdę mi przykro jak czytam wieści, że kolejnym dziewczynom powychodziły negatywne testy i dostały okres... Aż przez to czuję się zawstydzona moim szczęściem, przecież niektóre z was starają się dłużej... Naprawdę, bardzo bym chciała, żeby i wam się udało!
Wiecie co? Spróbujcie pić ziółka o.sroki. Ja pierwszy cykl piłam i od razu zaszłam Nie będę już drugi raz opisywać swojej historii, którą w skrócie opisałam tutaj: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ziola-ojca-sroki-nr-3,1008,8.html
Jeszcze trochę mi zostało, mogłabym je przesłać którejś z was, ale one są strasznie tanie na allegro. Je trzeba pić od pierwszego dnia cyklu, więc dla większości z was będzie już za późno na zakupy...
Pijcie i powodzenia!triss lubi tę wiadomość
-
martika wrote:Iwa to nie prawda, bo niektóre testy pokazują "miejsce po kresce" i czasami dziewczyny mylą to z kreską.
Ja już wróciłam czekam na wyniki.
Za wszystkie październikowe staraczki bardzo bardzo mocno trzymam kciuki.
Ja nie pisałam o wgłebieniu kreski testowej tylko o kresce. Moze byc słabiutka ledwo widoczna ale musi miec kolorek, nie wgłebienie białe w tym miejscu. Jak test jest biały to ciązy nie ma, niewazne czy jest wgłebienie czy nie. -
iwa2014 wrote:Ja nie pisałam o wgłebieniu kreski testowej tylko o kresce. Moze byc słabiutka ledwo widoczna ale musi miec kolorek, nie wgłebienie białe w tym miejscu. Jak test jest biały to ciązy nie ma, niewazne czy jest wgłebienie czy nie.
-
Eowena wrote:Martika, u mnie 15dpo był ledwo widoczny cień. Myślę, że w 14dpo nic by mi nie pokazało. Tym bardziej, że mówisz, że jednak coś tam było. Za to dzisiaj 16dpo i krecha już wyraźna
Morwa, Bergamota, a wy dzisiaj nie powinnaś być już po teście?
A poza tym jestem chyba trochę przewrażliwiona i zaczynam się stresować swoim przeziębieniem... Dzisiaj już zostałam w domu i leżę w łóżku, ale wczoraj i w środę normalnie byłam w pracy, gdzie trochę wymarzłam. Napiszcie mi proszę, że jestem przewrażliwiona i że wszystko będzie ok Wiecie jaką temperaturę uznaje się za zbyt wysoką u kobiet w ciąży? Wczoraj miałam 37,3 mierzone pod językiem i nie wiem czy to normalne czy jednak stan podgorączkowy.
Dziewczyny testujcie! Bardzo chciałabym się z wami spotkać po fioletowej stronie
No u mnie już po ptokach! O 5 nad ranem już na amen @ się rozkręciła...
Wieczorem idę na piwo. Wypiję za ten nowy cykl oby zakończył się pozytywnym testem O, a przed chwilą listonosz dostarczył mi testy które zamawiałam przez allegro
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny bez wyjątków!!!
A! i mam pytania. Rano postanowiłam zmierzyć sobie jeszcze tempkę. Utrzymuje się na takim samym poziomie, nie spadła ani trochę Nie kumam tego... powinna teoretycznie spaść, prawda? Zbadałam sobie szyjkę i nie sięgnęłam jej, jest tak wysoko... a powinna przy @ być nisko, twarda i otwarta prawda? Czy nie u każdej tak jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:16
SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualny
-
Hej jak myslicie mozna juz testowac? :/pozna owulacja a teraz nie wiem jak to sie przeniesie na @ i kiedy testowac --> help!(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-
kookana moim zdaniem jeszcze trochę za wcześnie na testowanie, może Ci nie wyjść.
Dziewczyny ja czekam na @ i chyba poproszę męża żeby mi zmienił hasło na owu, chyba już nie chcę tak planować i śledzić cyklu każdego dnia, bo jak widać u mnie to nie ma sensu, wykresy są piękne,a i tak nic z tego nie wychodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny