Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa, ty masz bardzo dobry poziom. prolaktyna poniżej normy jest już ok, ale powinna być jak najniższa. Ja miałam >35. Dostałam bromergon do zbicia i zadziałał
Apaulaa, Bloom, trzymam kciuki Ja piłam ziółka o. Sroki nr 3 - https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ziola-ojca-sroki-nr-3,1008,8.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:47
-
nick nieaktualnyNa mnie ziolka kompletnie nie dzialaly - pilam 4 miesiace i nic z tego na mnie najwyrazniej wspomagacze nie dzialaja troche przykre to bo oznacza ze nic mnie juz nie uratuje ...
Martika dla porownania w 21 dc progesteron mialam 25,32 a po 6 dniach w 27 dc 6,6 - miesiaczke dostalam wczoraj czyli cykl trwal 29 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyapaulaa wrote:Tylko czy mozliwa by byla ciaza skoro test AMIL rano negatywny? Tylko ze nie z pierwszego moczu tylko drugiego... dzisiaj jest 12 dzien po owu...
Wiesz już coś kochana?? Testy często kłamią nawet jeśli ma becie wychodzi wartość powyżej 25 a testy sikane zazwyczaj są od tylu . . . Trzymam wciąż kciuki za pozytywny wynik :-*
-
nick nieaktualnyJa mam bete 2,6 a kobieta ktora nie ma w ciazy ma mniej niz 1,2. Dzwonilam do znajomej poloznej i powiedziala ze musze powtorzyc bo to wyglada na dzien po zagniezdzeniu... ale pewnosci nie ma. Wiec czekam do poniedzialku:-(
Cigaretta, Eowena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Opu :-* nie myśl tak pesymistycznie . . . Uda się zobaczysz :-* :-*
Bardzi baaardzo dziekuje za wsparcie ja raczej w stosunku do siebie jestem negatywnie nastawiona
Lecz w stosunku do Was dziewczyny jestem pelna nadziei i szczerze sie ciesze z kazdej dobrej wiadomosci25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Na mnie ziolka kompletnie nie dzialaly - pilam 4 miesiace i nic z tego na mnie najwyrazniej wspomagacze nie dzialaja troche przykre to bo oznacza ze nic mnie juz nie uratuje ...
Martika dla porownania w 21 dc progesteron mialam 25,32 a po 6 dniach w 27 dc 6,6 - miesiaczke dostalam wczoraj czyli cykl trwal 29 dni
Dzięki Opu, a jak przy tym wyglądała temperatura?