Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartika wrote:Diewczyny, słuchajcie skoro mam niski progesteron 2,14 a wysoką temperaturę to nie jest coś nie tak? Bo jesli progesteron spadł, bo zaraz będzie @ to czemu temp nie spadła? A może on ciągle był taki niski?
Martiko temperatura może spaść nawetv2 dni po @... -
nick nieaktualnyjuwelka musisz być cierpliwa :* Życzę Ci abyś zobaczyła upragnione 2 kreski poczekaj sobie do Poniedziałku i zrób wtedy , może potrzebuje fasolka czasu żeby się zadomowić na dobre w Twoim brzuchu 12 dpo często patrząc na wykresy innych Dziewczyn były negatywne ... Ile zostało Ci dni do @ ??
-
nick nieaktualny
-
Witajcie ja wczoraj po południu testowalam i najpierw nic nie było więc oczywiście wkurzona wrzuciłam test do szuflady i poszłam do łóżka. Zasnelam i drzemalam sobie jak wstałam to zobaczyłam na ten test i była druga bardzo bardzo słaba kreseczka i niby nie powinno brać się tego pod uwagę ale mam taką cicha nadzieję że jednak coś z tego będzie. Na mój pech to był mój ostatni test więc go nie powtorztlam a dziś jestem jeszcze w pracy ... Ale po pracy idę kupić następny zapas i mam nadzieję że pojawi się druga gruba krecha !
-
ceska wrote:Ja tak teoretycznie powinnam dostac wczoraj , ale owulacja sie przesunela o 2 dni to i @ za 2 dni powinnam dostac no man nadzieje ze nie dostane ale z mc na mc jest zawsze to samo
A ty jak tam tesciorek jakis dzis robilaś?
No coś Ty ja już czekam na @ nie mam wątpliwości, że przyjdzie, niech się tylko pospieszy. -
Już nie liczę na niespodzianki, bo mam niski progesteron. Rano chwilę bolał mnie brzuch na @, a teraz cisza, niech ta małpa już przychodzi, bo chcę zacząć nowy cykl. Wysłałam męża po zioła ojca sroki i będziemy działać.
Myślisz, że te alegrowe testy są wiarygodne?