Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kingunia wrote:Nie mogę się pogodzić, że gówniary albo po prostu osoby które nie chcą dzieci bądź też nie nadają się do rodzicielstwa zachodzą w ciążę po jednym przypadku a osoby które chcą nie mogą zajść
Kingunia, ale Ty chyba pisałaś, że jeszcze do szkoły chodzisz i że się nie staracie długo, czy Cię z kimś pomyliłam, jeśli tak to przepraszam. -
Morwa wrote:Cati jakim termometrem mierzysz temperaturę , że Ci takie stałe schodki wychodzą ? Ładnie Ci się temperatura stale trzyma zero wahań ;] nie to co u innych masz jakiś magiczny termometr ??
A może magiczne miejsce pomiaru, albo magiczne hormony lub magiczny ośrodek termoregulacji?... zdradź nam swój sekret:D -
nick nieaktualnyMorwa jesteś najlepsza ja też miałam śmieszna sytuacje jako nastolatka w castoramie razem z moja przyjaciółka jako że miałam remont i chciałam kupić klamkę do drzwi taka jaka mi się spodoba i wybrałyśmy takową i podeszłyśmy do faceta zapytać czy to taka promocja że dwie klamki są w pudełku . mina faceta bez cenna próbując się nie śmiać tłumaczył nam że do drzwi zazwyczaj potrzebne są dwie . A wracając do takich jeszcze młodszych lat to pamiętam jak dostałam pierwszy okres o matko co za panika wybiegłam z łazienki płacząc że dostałam krwotoku i umieram . Co się moja mama uśmiała a jeszcze bardziej ja rozbawiłam przyklejając podpaske odwrotnie
Morwa, joka789, iwa2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:A może magiczne miejsce pomiaru, albo magiczne hormony lub magiczny ośrodek termoregulacji?... zdradź nam swój sekret:D
Magiczne miejsce w srodku , tam gdzie plemniczki buszuja -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Jeszcze jedna historia mi się przypomniała ;p jak byłam mała no nie wiem miałam chyba z 4 lata to chodziłam i pytałam wszystkie dzieci co mają w majkach bo ja mam oko
Morwa! Już nie mogę się śmiać, bo mi się jajnik chyba do brzucha przykleił, tak mnie boli przy śmiechu, że masakra:p25staraczka25, Morwa lubią tę wiadomość