Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy 2-3 październik :-)
Odpowiedz

Testujemy 2-3 październik :-)

Oceń ten wątek:
  • kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżeli rzeczywiście miałam tego dnia owulację co mi obliczyło to już 13 dni :)

• martika Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kingunia wrote:
    jeżeli rzeczywiście miałam tego dnia owulację co mi obliczyło to już 13 dni :)

Ooo to Ty już możesz spokojnie testować, nie chcesz udostępnić nam swojego wykresu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 16:49

• kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    często okresy mi się spóźniają, poczekam czy nie dostanę, nie chcę się znów rozczarować :) Ci powiem jestem tu od kilku dni jeszcze się nie łapię co i jak :)

• Agaja Ekspertka

Wysłany: 29 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziś kolosalny spadek temperatury :( Także czekam na @, pewnie do wieczora przyjdzie.

Tylko kurka, wtedy miałabym 9 dni fazy lutealnej, a zawsze miałam 11-12... trochę niepokojące...

A, no i poza tym zaczyna mnie brać jakieś przeziębienie, ogólnie d... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingunia podziwiam za cierpliwość , ja bym już pewnie robiła 5 testów :P :P
    Agaja a może to tylko taki jednorazowy spadek np. z powodu zagnieżdżania jeszcze się nie łam jesteś 10 dpo ... Trzymam kciuki mocno mocno :) :): ) :)

• kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może dlatego, że nie mam żadnych objawów, tylko dziś przez kilka minut ból podbrzusza i bolą mnie piersi do tego są większe, ale zawsze przed okresem mam pełniejsze piersi więc się nie nastawiam :) nie mam cierpliwości, chciałabym wszystko zaraz.. :)

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dziewczyny idzie wam oczekiwanie na testowanie ? u mnie kiepsko od trzech dni bardzo bola mnie piersi nie moge nawet na boku spać , ogólnie zawsze przed @ mam taki objaw ale chyba teraz jakoś bardziej mi dokuczają,hmm a może już wariuje ? :D i od czasu owulacji boli mnie delikatnie lewy jajnik i dziś podbrzusze, czy to co pisze może być objawem ciąży? bo jestem dopiero 8dpo ... Jak wariuje , sprowadżcie mnie na ziemię :)

ed3f69e54ae2194159f0f5a21b6d6aaa.png

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie też już jakiś czas wmawiałam, teraz już nie wierzę, że mogę być w ciąży, wróci jeśli nie dostanę okresu:)

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle Nas tu jest, musi się którejś udać!!! Bo jak nie my, to kto?

Agaja lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

Wysłany: 29 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest dopiero moj drugi cykl staran i w porownaniu do tamtego czuje sie inaczej ale tez w to nie wierzę żeby sie udalo to nie jest takie proste a po ostatnim rozczarowaniu boje sie następnego to jest takie przykre uczucie zobaczyc jedna kreskę i doszukiwać sie drugiej :( ale reszcie z was kibicuje z calego serca :) i wierzę że będą jakieś szczęściary :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna Nadziei, ja tutaj widzę, że jeśli jutro tempka ładnie odbije, to z Ciebie może być niezła szczęściara:D

Agaja! Może i Twoja odbije, 3mam kciuki, aby tak było:*

Wysłany: 29 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika oby :) czekam z niecierpliwością na testowanie :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja dzis kupie test to kaze zamknac na klucz mojemu abo niech gdzies schowa ( i tak znajde hahhahah ) :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupuje co jakiś czas przez internet zestawy testow owu i ciążowych :P i oczywiście ciążowe się skończyły :P ... na razie nie kupuje bo ja bym się nie powstrzymała tylko od razu :P :P Ogólnie podsumowując dzisiejszy dzień nie był najgorszy ale nie był też najlepszy ... kilka wahań nastroju ale to przez "piękną" angielską pogodę :/ teraz zamierzam zrobić sobie takie domowe spa żeby na chwilę przestać myśleć po tym mam zamiar zatopić się w książce aż do powrotu męża ... dzisiaj będzie na pewno późno koło 23:30 ... Życzę Wam dobrej nocy i do jutra :* :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:52

• cati Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka :D jak bym siebie widziala xD

Nie wytrzymam !!!!!:D
    http://i.ytimg.com/vi/iUPOoXxjmrs/maxresdefault.jpg rozumiecie to ? jeden test mowi ze nie a drugi ze tak? TO nie moj test ale straszna duza roznica...? ?
    cenowo tez sie roznia...

25staraczka25 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • martika Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na laptopie oba widać, że pozytywne:)

Wysłany: 29 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak potwierdzam zwariowałam :) w srode będę 10dpo i wiecie co planuje testować nie wytrzymam chyba juz ani jednego dnia dluzej naoglądałam sie i naczytalam ze cien cienia moze wykryc , już mi odbiło a tak dobrze się trzymałam :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie, jak ja odchylę ekran to też widzę, że oba pozytywne :) teraz będzie mnie korciło, a chcę poczekać jeszcze.. :D

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sądzę, że oba na plus.

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też widzę oba pozytywne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 20:09

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ