Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie dziś kolosalny spadek temperatury Także czekam na @, pewnie do wieczora przyjdzie.
Tylko kurka, wtedy miałabym 9 dni fazy lutealnej, a zawsze miałam 11-12... trochę niepokojące...
A, no i poza tym zaczyna mnie brać jakieś przeziębienie, ogólnie d... -
nick nieaktualny
-
Jak dziewczyny idzie wam oczekiwanie na testowanie ? u mnie kiepsko od trzech dni bardzo bola mnie piersi nie moge nawet na boku spać , ogólnie zawsze przed @ mam taki objaw ale chyba teraz jakoś bardziej mi dokuczają,hmm a może już wariuje ? i od czasu owulacji boli mnie delikatnie lewy jajnik i dziś podbrzusze, czy to co pisze może być objawem ciąży? bo jestem dopiero 8dpo ... Jak wariuje , sprowadżcie mnie na ziemię
-
to jest dopiero moj drugi cykl staran i w porownaniu do tamtego czuje sie inaczej ale tez w to nie wierzę żeby sie udalo to nie jest takie proste a po ostatnim rozczarowaniu boje sie następnego to jest takie przykre uczucie zobaczyc jedna kreskę i doszukiwać sie drugiej ale reszcie z was kibicuje z calego serca i wierzę że będą jakieś szczęściary
-
nick nieaktualnyja kupuje co jakiś czas przez internet zestawy testow owu i ciążowych i oczywiście ciążowe się skończyły ... na razie nie kupuje bo ja bym się nie powstrzymała tylko od razu Ogólnie podsumowując dzisiejszy dzień nie był najgorszy ale nie był też najlepszy ... kilka wahań nastroju ale to przez "piękną" angielską pogodę teraz zamierzam zrobić sobie takie domowe spa żeby na chwilę przestać myśleć po tym mam zamiar zatopić się w książce aż do powrotu męża ... dzisiaj będzie na pewno późno koło 23:30 ... Życzę Wam dobrej nocy i do jutra :* :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:52
-
staraczka jak bym siebie widziala xD
Nie wytrzymam !!!!!
http://i.ytimg.com/vi/iUPOoXxjmrs/maxresdefault.jpg rozumiecie to ? jeden test mowi ze nie a drugi ze tak? TO nie moj test ale straszna duza roznica...? ?
cenowo tez sie roznia...25staraczka25 lubi tę wiadomość