X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy 2-3 październik :-)
Odpowiedz

Testujemy 2-3 październik :-)

Oceń ten wątek:
  • kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżeli rzeczywiście miałam tego dnia owulację co mi obliczyło to już 13 dni :)

• martika Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kingunia wrote:
    jeżeli rzeczywiście miałam tego dnia owulację co mi obliczyło to już 13 dni :)

Ooo to Ty już możesz spokojnie testować, nie chcesz udostępnić nam swojego wykresu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 16:49

• kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    często okresy mi się spóźniają, poczekam czy nie dostanę, nie chcę się znów rozczarować :) Ci powiem jestem tu od kilku dni jeszcze się nie łapię co i jak :)

• Agaja Ekspertka

Wysłany: 29 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziś kolosalny spadek temperatury :( Także czekam na @, pewnie do wieczora przyjdzie.

Tylko kurka, wtedy miałabym 9 dni fazy lutealnej, a zawsze miałam 11-12... trochę niepokojące...

A, no i poza tym zaczyna mnie brać jakieś przeziębienie, ogólnie d... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingunia podziwiam za cierpliwość , ja bym już pewnie robiła 5 testów :P :P
    Agaja a może to tylko taki jednorazowy spadek np. z powodu zagnieżdżania jeszcze się nie łam jesteś 10 dpo ... Trzymam kciuki mocno mocno :) :): ) :)

• kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może dlatego, że nie mam żadnych objawów, tylko dziś przez kilka minut ból podbrzusza i bolą mnie piersi do tego są większe, ale zawsze przed okresem mam pełniejsze piersi więc się nie nastawiam :) nie mam cierpliwości, chciałabym wszystko zaraz.. :)

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dziewczyny idzie wam oczekiwanie na testowanie ? u mnie kiepsko od trzech dni bardzo bola mnie piersi nie moge nawet na boku spać , ogólnie zawsze przed @ mam taki objaw ale chyba teraz jakoś bardziej mi dokuczają,hmm a może już wariuje ? :D i od czasu owulacji boli mnie delikatnie lewy jajnik i dziś podbrzusze, czy to co pisze może być objawem ciąży? bo jestem dopiero 8dpo ... Jak wariuje , sprowadżcie mnie na ziemię :)

ed3f69e54ae2194159f0f5a21b6d6aaa.png

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie też już jakiś czas wmawiałam, teraz już nie wierzę, że mogę być w ciąży, wróci jeśli nie dostanę okresu:)

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle Nas tu jest, musi się którejś udać!!! Bo jak nie my, to kto?

Agaja lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

Wysłany: 29 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest dopiero moj drugi cykl staran i w porownaniu do tamtego czuje sie inaczej ale tez w to nie wierzę żeby sie udalo to nie jest takie proste a po ostatnim rozczarowaniu boje sie następnego to jest takie przykre uczucie zobaczyc jedna kreskę i doszukiwać sie drugiej :( ale reszcie z was kibicuje z calego serca :) i wierzę że będą jakieś szczęściary :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna Nadziei, ja tutaj widzę, że jeśli jutro tempka ładnie odbije, to z Ciebie może być niezła szczęściara:D

Agaja! Może i Twoja odbije, 3mam kciuki, aby tak było:*

Wysłany: 29 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika oby :) czekam z niecierpliwością na testowanie :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja dzis kupie test to kaze zamknac na klucz mojemu abo niech gdzies schowa ( i tak znajde hahhahah ) :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupuje co jakiś czas przez internet zestawy testow owu i ciążowych :P i oczywiście ciążowe się skończyły :P ... na razie nie kupuje bo ja bym się nie powstrzymała tylko od razu :P :P Ogólnie podsumowując dzisiejszy dzień nie był najgorszy ale nie był też najlepszy ... kilka wahań nastroju ale to przez "piękną" angielską pogodę :/ teraz zamierzam zrobić sobie takie domowe spa żeby na chwilę przestać myśleć po tym mam zamiar zatopić się w książce aż do powrotu męża ... dzisiaj będzie na pewno późno koło 23:30 ... Życzę Wam dobrej nocy i do jutra :* :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:52

• cati Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka :D jak bym siebie widziala xD

Nie wytrzymam !!!!!:D
    http://i.ytimg.com/vi/iUPOoXxjmrs/maxresdefault.jpg rozumiecie to ? jeden test mowi ze nie a drugi ze tak? TO nie moj test ale straszna duza roznica...? ?
    cenowo tez sie roznia...

25staraczka25 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • martika Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na laptopie oba widać, że pozytywne:)

Wysłany: 29 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak potwierdzam zwariowałam :) w srode będę 10dpo i wiecie co planuje testować nie wytrzymam chyba juz ani jednego dnia dluzej naoglądałam sie i naczytalam ze cien cienia moze wykryc , już mi odbiło a tak dobrze się trzymałam :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • kingunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie, jak ja odchylę ekran to też widzę, że oba pozytywne :) teraz będzie mnie korciło, a chcę poczekać jeszcze.. :D

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sądzę, że oba na plus.

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też widzę oba pozytywne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 20:09

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ