Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pamiętajcie, że dopóki nie ma @, jest nadzieja. Ja jakoś tak żyłam cierpliwie i bez spiny, ale jakoś już mi się dłuży to oczekiwanie, niby się nie nastawiam, ale przez to, że się nie nastawiam, to mam nadzieję, że jednak może się uda skoro się nie nastawiam i takie kółko, że i tak ciągle tylko o tym myślę:p Chyba próbuję się trochę oszukiwać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:16
25staraczka25, Eowena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApaulaa oj kusi i to bardzo . Ja robiłam nie wiem czemu 2 dni temu oczywiście negatyw ale niczego innego się nie spodziewałam . Mnie od dzisiaj kusi beta ale chyba wole poczekać im bliżej tego 2 tym gorzej . . . Udaje że jest okej ale nie jest już pisałam wyżej
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a żadna nie chce testować ze mną w sobotę? No chyba, że mnie wcześniej zaleje, dziś kupiłam podpaski, bo dwa dni pod rząd śnił mi się okres, ale może zadziała odwrotnie, bo w zeszłym miesiącu śniły mi się dwie kreski, a nici z tego:p
-
kahaśka wrote:Kochana mi się zawsze śni odwrotnie, także na twoim miejscu już bym testowała
Eee jeszcze za wcześnie na testowanie, toż mam dopiero 10dpo, nie chce rozczarowań, postanowiłam być cierpliwa i testować dopiero po terminie @, ale moja cierpliwość niestety dzisiaj jest na wykończeniu:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 16:41