Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja też testuję 2.10 o ile wcześniej nie pojawi się @.. mam taką huśtawkę nastroju, że chyba zwariuję! Mam niby jakieś symptomy ale już sama nie wiem czy sobie nie wkręcam.. z całego serca trzymam kciuki za Was wszystkie! nawet różańca poszukiwałam wczoraj, żeby się pomodlić aha no i oczywiście dziś nie wytrzymałam! zrobiłam test ale negatyw nie wiem co sobie myślałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 12:43
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyDokładnie dziewczyny musimy być cierpliwe . . . Choć wiem że to ciężko ja też chciałam wszystko wyprzedzić i zrobiłam test mimo że byłam pewna że wyjdzie negatym no i wyszedł musimy dać czas naszym organizmom niech się te fasolki zadomowia mój mąż juz też traci cierpliwość od wczoraj gada że w ciąży jestem że on to wie itd teraz zamiana ról ja go sprowadzam na ziemię damy rade!!!! :-* buziaki dla was i wspaniałej reszty niedzieli wam życzę
-
oj żeby mój tak mówił, fajnie, że Twój ma takie przeczucie mój to już ma dość, że na ovu siedzę cały czas i wpatruję się w wykres..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny ja też postanowiłam być cierpliwa, tym bardziej, że w tym miesiącu nie jestem już tak optymistycznie nastawiona, a raczej sceptycznie. Dzisiaj już się trochę małpowo zaczynam czuć, chociaż do terminu jeszcze sporo czasu.
Bloom, Michalina- Miśka, bardzo ładne imię
Dziewczyny kciuki za Was wszystkie, oby nasza cierpliwość się opłacała:)Bloom lubi tę wiadomość
-
Hej. I ja sie dopisze. Termin @ mam na jutro a testowac bede na 1 lub 2 jak nie przyjdzie. Mam przeczucie (czyt. straszną chęć) ze w tym cyklu się udało... jak sie rozczaruje to trudno, bedziemy dzialac dalej. Dziewczyny z calego serca wszystkim Wam tutaj zycze 2 kreseczek!!!
25staraczka25, Bloom lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny