Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to i ja dolacze , na 3 mam @ ale mysle ze zrobie tez 2 o ile nie przyjedzie tym swoim wozem domnie :<
Staraczka - ja to samo przestalam widziec ze jakies obiawy codziennie szukalam25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie załamujcie się wierze że się uda nam wszystkim. Dobrze że każda z nas jest w tym samym temacie nie musimy skrycie w domu nosić swoich emocji . A tutaj jest odpowiednie miejsce na wygadanie się TRZYMAM MOCNO KCIUKI ŻEBY SIĘ UDAŁO
( staram się nie pokazywać mężowi że przeżywam to wszystko , nie chcę go denerwować wystarczy mu stres w pracy) a na razie dobrej nocy dziewczyny :-*kahaśka, cati, Redhotka lubią tę wiadomość
-
ja tez chyba powinnam zaczac ukrywac swoje emocje to nic nie zmieni a moze tylko jeszcze pogorszyc ... macie racje tu bede swoje watpliwosci smutki i zale wylewac fajnie ze jest takie miejsce ... bo sciany nie odpowiadaja jak sie do siebie mowi...
trzymam mocno za was wszystkie kciuki !25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja też trzymam za Was kciuki, bardzo mocno. Nie wiem czy Wam to pomoże, mnie pomaga. Ostatnio często modlę się na różańcu: najpierw by potwierdziły się moje podejrzenia, później o zdrowie dla fasolki. Dzisiaj modliłam się o to, by wszystkie z Was, które tak pragną dziecka, mogły się wkrótce nim cieszyć.
Bardzo, bardzo Wam tego życzę.
P.S. Mam nadzieję, że spotkamy się w temacie dla czerwcowych mamuś 2015!kahaśka, Eowena, 25staraczka25, Agaja lubią tę wiadomość