Testujemy 2-3 październik :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lauda wrote:Dziewczyny, ja też trzymam za Was kciuki, bardzo mocno. Nie wiem czy Wam to pomoże, mnie pomaga. Ostatnio często modlę się na różańcu: najpierw by potwierdziły się moje podejrzenia, później o zdrowie dla fasolki. Dzisiaj modliłam się o to, by wszystkie z Was, które tak pragną dziecka, mogły się wkrótce nim cieszyć.
Bardzo, bardzo Wam tego życzę.
P.S. Mam nadzieję, że spotkamy się w temacie dla czerwcowych mamuś 2015!
Lauda dziekujemy za modlitwę, ze swojej strony obiecuję pomodlić się za Ciebie i Twoje maleństwo.
lauda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane wszystko bedzie tak jak sobie wymarzyłyśmy jestem tego pewna jak nie teraz to pozniej przecież o takie wyjatkowe malenstwa trzeba sie dobrze postarać prawda? bo nasze malenstwa będą wyjątkowe gdyby nie to forum zwariowala bym a swojemu mężcyznie nie mowie o tym wszystkim bo dla niego ,,jak bedzie to super jak nie to staramy sie dalej" jego slowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 12:32
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny Jak tam wam mija dzień ... Ja dzisiaj nic szczególnego nie robiłam , wolny dzień to posprzątałam całe mieszkanie na weekend ... Za nie długo mąż wraca z pracy . Pewnie pojedziemy do znajomych Na obiad zrobiłam dzisiaj rybę po grecku jak tylko weszłam do sklepu od razu miałam smak w ustach właśnie tego dania taka moja dzisiejsza zachciewajka Pozdrawiam Was wszystkie i miłego wieczorka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak dziewczyny minal dzien? ja jestem bardzo zadowolona wolny weekend jutro wesele u znajomych i dowiedzialam sie ze w pazdzierniku urlopuje sie cale 5 dni a to u mnie wyjatek wiec sie strasznie ciesze obym w pazdzierniku nie tylko z tego sie cieszyla
-
nick nieaktualnyz tego co wiem od mojej gin to ma to pewne znaczenie ale nie jest tak że prześpisz 5 godzin i już będzie diametralna zmiana bo generalnie temperaturę możesz mierzyć o każdej porze dnia byle by mieć spoczynku minimum 3 godziny Ja kilka dni tak dla swojego "ja" mierzyłam temperaturkę kilka razy dziennie i o każdej porze w tym samym miejscu wychodziła mi 37 ,2 - 37,5