X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy 2-3 październik :-)
Odpowiedz

Testujemy 2-3 październik :-)

Oceń ten wątek:
  • kahaśka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż mi się łezka w oku zakreciła ;) Ile ciepła i życzliwości można otrzymać od obcych ludzi.

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za nas wszystkie kciuki z calego serca:-) oby kazda miala dwie kreseczki:-)

• martika Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda wrote:
    Dziewczyny, ja też trzymam za Was kciuki, bardzo mocno. Nie wiem czy Wam to pomoże, mnie pomaga. Ostatnio często modlę się na różańcu: najpierw by potwierdziły się moje podejrzenia, później o zdrowie dla fasolki. Dzisiaj modliłam się o to, by wszystkie z Was, które tak pragną dziecka, mogły się wkrótce nim cieszyć.
    Bardzo, bardzo Wam tego życzę.
    P.S. Mam nadzieję, że spotkamy się w temacie dla czerwcowych mamuś 2015!

Lauda dziekujemy za modlitwę, ze swojej strony obiecuję pomodlić się za Ciebie i Twoje maleństwo.

lauda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mi się humor poprawia zaglądając tutaj :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda dziękujemy :) :) :)

• cati Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    az promienieje :) ja chyba tez zaczne modlitwy....

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wszystko bedzie tak jak sobie wymarzyłyśmy jestem tego pewna :) jak nie teraz to pozniej przecież o takie wyjatkowe malenstwa trzeba sie dobrze postarać prawda? bo nasze malenstwa będą wyjątkowe :) gdyby nie to forum zwariowala bym :) a swojemu mężcyznie nie mowie o tym wszystkim bo dla niego ,,jak bedzie to super jak nie to staramy sie dalej" jego slowa :)

ed3f69e54ae2194159f0f5a21b6d6aaa.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 12:32

25staraczka25 lubi tę wiadomość

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) Jak tam wam mija dzień ... Ja dzisiaj nic szczególnego nie robiłam , wolny dzień to posprzątałam całe mieszkanie na weekend ... Za nie długo mąż wraca z pracy . Pewnie pojedziemy do znajomych :) Na obiad zrobiłam dzisiaj rybę po grecku jak tylko weszłam do sklepu od razu miałam smak w ustach właśnie tego dania :D taka moja dzisiejsza zachciewajka :D Pozdrawiam Was wszystkie i miłego wieczorka :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja sie dopisze testuje 2-3.10 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    az promienieje :) ja chyba tez zaczne modlitwy....
    hej kochana gdzie znalazłas taki fajny suwaczek ;)

Wysłany: 26 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dziewczyny minal dzien? ja jestem bardzo zadowolona wolny weekend jutro wesele u znajomych i dowiedzialam sie ze w pazdzierniku urlopuje sie cale 5 dni :) a to u mnie wyjatek :) wiec sie strasznie ciesze obym w pazdzierniku nie tylko z tego sie cieszyla ;)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • Bloom Koleżanka

Wysłany: 26 września 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 17:00

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powstrzymałam się dziś rano, chyba nie chce się rozczarować ;) Biorę się za sprzątanie żeby nie myśleć o "objawach" cały czas. Miłego dzionka

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Morwa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:24

• gigsa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuję się i ja :) @ mam mieć 2, więc jeśli nie przyjdzie to zatestuje. Ale znając siebie pewnie zatestuję też przed @

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png

Wysłany: 27 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz nie moge sie doczekac tego 3 :) strasznie bola mnie piersi ale nie wkrecam sobie co miesiąc mam podobnie :) milego dnia :)

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co wiem od mojej gin to ma to pewne znaczenie ale nie jest tak że prześpisz 5 godzin i już będzie diametralna zmiana bo generalnie temperaturę możesz mierzyć o każdej porze dnia byle by mieć spoczynku minimum 3 godziny :) Ja kilka dni tak dla swojego "ja" mierzyłam temperaturkę kilka razy dziennie i o każdej porze w tym samym miejscu wychodziła mi 37 ,2 - 37,5 :)

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszło mnie jakieś zwątpienie. Ta owulacja jakaś taka niepewna. Niby czemu tym razem miałby się udać? Patrzę na super wykresy, które kończyły się @. Łapię jakiegoś doła :(

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• Morwa Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ