Testujemy 26-28 Październik
-
WIADOMOŚĆ
-
eM dziękuję Ci bardzo.
Tch anty coś tam nie robiłam robiłam tylko
Tsh 5,27
FT3 3,53
FT4 1,15
Prolaktyna 21,50 (tez nie powala, ale wynik mieści się w normie )
Progesteron 42,75
Progesteron badany w czasie brania lutki, więc się nie liczy, ale chciałam sprawdzić czy z luteiną jest wystarczający. Wyniki robione 8 dpo
Wszystkie mieszczą się w normach laboratorium oprócz nieszczęsnego tsh -
Właśnie jestem bardzo zła t bo już dawno mówiłam ginowi, że może powinnam badania zrobić, a on, że po co skoro wszystko w porządku. Ręce opadają teraz widzę jak ten porządek wygląda. Żebym badań na własną rękę nie zrobiła to nadal bym żyła w nieświadomości
Teraz zanim dostanę leki, zanim zaczną działać to minie parę miesięcy to kolejne cykle mogę sobie w dupę za przeproszeniem wsadzić -
ja po wizycie u gina. dostałam duphaston. brzuch boli coraz mocniej. dopóki ciąża jest tak wczesna nic nie da się powiedzieć nawet czy nie jest czasem pozamaciczna. strasznie się boję.
skoro mam tak silny ból brzucha to zastanawiam się czy brać ten duphaston. bo po 1 tabletce nic się nie poprawiło-boli bardzo. jak będę na siłę przedłużać to wszystko to jeszcze bardziej sobie zaszkodzę?
naczytałam się i ten silny ból brzucha pasuje mi do ciąży pozamacicznej -
Kochane niech mi ktos powie czy to jest negatyw czy pozytyw ?? zrobilam test jeszcze raz bo mnie cos jajniki ciagneły ....
cała sie trzęse... nie mowiac o tym ze sie poryczalam !! niech to bedzie prawdą!!! ?? ?? ? ?kahaśka, eM, ampoule lubią tę wiadomość
-
Ciesze sie ze to nie zbiorowe urojenia jutro powtórzę test i zobaczymy jak to tam bedzie wygladac.
Nie uwierzycie ale to test z popołudniowego moczu.
JEdna z dziewczyn podpowiedziala to na youtubie. Sobie mysle czemu nie ?
Trzymajcie jutro mocno kciuki ! bo ja za was kochane cały czas moccccnoooooooooo trzymam :*kahaśka, Magula, kleis lubią tę wiadomość
-
ja ze swoim słabym wzrokiem też widzę drugą krechę, GRATULACJE KOCHANA
kahaśka, cati lubią tę wiadomość
endometrioza, mięśniaki
laparoskopia 2010, laparotomia 2015
2015 - 2 IUI
IV 2016 - 1 IVF
X 2016 - 2 IVF
21 X 2017 crio
30 IV 2018 crio
konsultacje immonulogiczne
18.02.2019 crio
od 06.2019 konsultacje u naprotechnologa
14.10.2019 beta 453,4 ❤ -
gigsa wrote:Właśnie jestem bardzo zła t bo już dawno mówiłam ginowi, że może powinnam badania zrobić, a on, że po co skoro wszystko w porządku. Ręce opadają teraz widzę jak ten porządek wygląda. Żebym badań na własną rękę nie zrobiła to nadal bym żyła w nieświadomości
Teraz zanim dostanę leki, zanim zaczną działać to minie parę miesięcy to kolejne cykle mogę sobie w dupę za przeproszeniem wsadzić
Nie koniecznie Nie raz i z wysokim tsh zachodzą w ciąże, a powiem Ci że jak zaczniesz brać leki to powinno Ci dość szybko spaść trzymam kciuki i dobrze że sama to zbadałaś!
Cati gratulacje!cati lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
cati wrote:Kochane niech mi ktos powie czy to jest negatyw czy pozytyw ?? zrobilam test jeszcze raz bo mnie cos jajniki ciagneły ....
cała sie trzęse... nie mowiac o tym ze sie poryczalam !! niech to bedzie prawdą!!! ?? ?? ? ?
I ja widzę cień Gratuluję! -
JAk my ją widzimy na zdjęciu , to w rzeczywistym świetle jest ciemniejsza jeszcze. Po cichutku się ciesz i powtórz sobie test za jakieś dwa dni. Trzymam kciuki żeby wyszły dwie wyraźne, bez cienia wątpliwości.
-
hahaha kahaśka ja nawet nie sadzilam ze bede testowac wczesniej , zeby nie biedronka ktora sie zalamała to by nie bylo dzis testu bo ona zatestowala i sie poryczala , to ja jej chcialam pokazac ze u mnie tez negatyw 10 dpo po czym pozniej spojrzalam ze chyba cos widze
ale.ale - 25UmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 21:32
kahaśka, Magula lubią tę wiadomość