Testujemy 26-28 Październik
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla tych wszystkich nerwowych, jak ja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87e28118e2cd.jpg
Nerwowość to jeden z objawów ale oczywiście 'placebo is a bitch'! Ja już mam większość ciążowych objawów jak zresztą zwykle co miesiąc o tej porzecati, Magula lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnymikimiki25 wrote:ale ale może za wcześnie! temp jest wysoka. Trzymam kciuki żeby się udało i Tobie i reszcie staraczek :*
Kochane mam już bete- 47.79 mIU/ml. Co myślicie?
Beta ok, powtórz po 48 godzinachmikimiki25, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale.ale wrote:Hej Dziewczyny!
Zmierzyłam rano temperaturę, podekscytowałam się, że wzrosła i zrobiłam sikańca - no i zeszłam na ziemię, negatyw.
Teraz już będę czekać grzecznie do @
Kmb, Magula - cały czas jest nadzieja!gigsa lubi tę wiadomość
-
hej kobietki , ja dzis mialam okropną noc .... budzilam sie o 3, 5, 6 cos spac nie moglam . Pobolewal mnie brzuch ale moze to przez gazy ...
9dp, 10dpo , 11dpo ,12 dpo czasem nic niebedziecie miec na testach pustooooo
a wyskoczy na 13 lub 14 wiec nie ma sie co łamaćeM wrote:Dla tych wszystkich nerwowych, jak ja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87e28118e2cd.jpg
Nerwowość to jeden z objawów ale oczywiście 'placebo is a bitch'! Ja już mam większość ciążowych objawów jak zresztą zwykle co miesiąc o tej porze
ide spac jeszcze raz
Dobra beta !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 09:09
-
hej
dziś w nocy znowu tak mnie bolał brzuch, że już myślałam że ta @ przyjdzie. W końcu rano zrobiłam test i wyszły 2 kreski!!!! Nie mogę w to uwierzyć- to 12dpo. Ale pójdę zaraz go gina bo się boję, że jednak @ przyjdzie tak mnie ten brzuch ciągle boli. nospa nie pomaga. tylko nie wiem czy mi gin uwierzy, skoro jeszcze termin @ mam dopiero na 26-27.10
dodam że wczoraj mi temp spadła o 2 kreski i dziś jest taka sama czyli nie rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 09:23
mikimiki25, ale.ale, eM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymufinka wrote:hej
dziś w nocy znowu tak mnie bolał brzuch, że już myślałam że ta @ przyjdzie. W końcu rano zrobiłam test i wyszły 2 kreski!!!! Nie mogę w to uwierzyć- to 12dpo. Ale pójdę zaraz go gina bo się boję, że jednak @ przyjdzie tak mnie ten brzuch ciągle boli. nospa nie pomaga. tylko nie wiem czy mi gin uwierzy, skoro jeszcze termin @ mam dopiero na 26-27.10
dodam że wczoraj mi temp spadła o 2 kreski i dziś jest taka sama czyli nie rośnie
Gin wyśle Cię na bete. Sama idź zrób. I z wynikiem do ginagigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymufinka wrote:tylko, że gin przyjmuje tylko dziś a potem już w poniedziałek. A boję się że do poniedziałku coś się stanie
To idź do niego, może da Ci jakieś tabletki, wyśle Cię na bete i w poniedziałek wrócisz do niego albo i nie, bo pewnie każe CI przyjść za jakieś 2 tygodnie. -
MikiMiki gratulacje, ładna beta!
Mufinka, dla Ciebie też!
Sylwia, hmm, możliwe, choć jak mówię, wolę się nie nastawiać za bardzo. Dobrze przynajmniej, że mi się właśnie skończył testowy abonament Premium OF, to już nie siedzę i nie przeszukuję wykresów w galerii pod najróżniejszymi kątami -
nick nieaktualnyale.ale wrote:MikiMiki gratulacje, ładna beta!
Mufinka, dla Ciebie też!
Sylwia, hmm, możliwe, choć jak mówię, wolę się nie nastawiać za bardzo. Dobrze przynajmniej, że mi się właśnie skończył testowy abonament Premium OF, to już nie siedzę i nie przeszukuję wykresów w galerii pod najróżniejszymi kątami
I nie masz już punktów za objawy ciążowe Nie będziesz się tak nakręcaćale.ale lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny