Testujemy 26-28 Październik
-
WIADOMOŚĆ
-
eM wrote:2h znaczy 0.2stopnia czyli wychodziło by 36.89 więc jak patrze na twój wykres to skok i tak jest
hmm ma to sens , zobaczymy jutro jak to bedzie wyglądało , jesli chodzi o ten bół to pojawil sie on po "orgazmie" czesto tak mialam przed @ , dlatego tak to bralam pod uwage
ale.ale wrote:Ej, ej, miałyśmy się motywować, żeby wytrzymać do 26-28
Mi nawet nie chodzi o koszt testów, tylko się jakoś dołuję, jak widzę tę jedną kreskę…Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:42
ale.ale lubi tę wiadomość
-
ale.ale wrote:Ej, ej, miałyśmy się motywować, żeby wytrzymać do 26-28
Mi nawet nie chodzi o koszt testów, tylko się jakoś dołuję, jak widzę tę jedną kreskę…
Hehe ja mam właśnie odwrotnie 27-28 już powinno być u mnie coś widać na teście, ale ja się wolę z 2 dni wcześniej przygotować na negatyw bo tak z dnia na dzień szanse maleją ale nie tak jak w dniu @ że praktycznie do 0. Więc przyzwyczajam się powoli do myśli, że czeka nie kolejny miesiąc starań ... A tak jak czekam do min 12dpo to wkręcam się strasznie, widzę milion objawów i wyobrażam sobie 2 kreski, a potem jak jest jedna to mi smutno... taki strzał w pysioWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:50
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
mnei jajniki ciagle bolą , wiecie juz tam nie chce tylko jednego .. oby to nie byla torbiel bo w maju mialam laparoskopie i wiem ze bede ciagle na to chorowac ((
magula ja tez go mialam w 7 dpo ale minelo juz go nei widac;) teraz jest biały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 15:49
Magula lubi tę wiadomość
-
Ja w obu ciążach miałam dość dużo kremowego śluzu, ale z drugiej strony czasem zdarzało mi się mieć śluz kremowy w 2 fazie cyklu, ale tak jak by mniej. Może być też tak że jakaś delikatna infekcja się przyplątała i stąd ten śluz...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
cati wrote:mnei jajniki ciagle bolą , wiecie juz tam nie chce tylko jednego .. oby to nie byla torbiel bo w maju mialam laparoskopie i wiem ze bede ciagle na to chorowac ((
magula ja tez go mialam w 7 dpo ale minelo juz go nei widac;) teraz jest biały.
Jeju widząc ten dziwnego koloru śluz pomyślałam, że może w taki sposób @ się zapowiada a ból w podbrzuszu to tak właśnie raz jest, raz go nie ma -
Witajcie!
również chciałabym się przyłączyć do testowania. Przyjmiecie mnie? @ powinnam dostać 26-27.10. Owulację miałam ok. 11.10. Od kilku dni boli mnie dół brzucha jak na @, boli cały dzień ale @ nie przychodzi. Zaczynam się martwić czy to normalne. Zawsze ból jak na @ miałam godzinę przed @ a teraz już od kilku dni mnie męczy na tyle, ze muszę nospę brać. Temperatura dziś spadła ale do @ jeszcze 5 dni. Jestem zielona jeszcze w obserwacji cyklu bo to mój drugi obserwowany cykl a starania były dopiero w tym miesiącu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:42
-
Hmm a dużo Ci temp spadła? Zwykle duży spadek temp oznacza że @ już za rogiem. Ja zwykle mam tak dzień przed @. Jeżeli owu miałaś 11stego to @ może być wcześniej niż 27. A ból podbrzusza jeżeli udało Ci się zajść jest jednym z pierwszych objawów ciąży, ale może być równie dobrze objawem @...Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
ta moja temp po owulacji jest w ogóle skacze- miałam skok, potem spadek, potem skok i teraz znów spadek.teraz z 37 spadła na 36,8
O widzisz, nie pomyślałam o tym, że @ może przyjść wcześniej a przecież to możliwe bo w tamtym miesiącu miałam owulację 20 dc a teraz 15dc więc i @ może przyjść wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:06
ampoule lubi tę wiadomość
-
Musisz zwracać uwagę czy od owu do @ jest mniej więcej 14 dni, jeżeli nie to warto iść do gin i zbadać hormony. Ogólnie jeżeli cykle masz średnio regularne to możesz poprosić gin o sprawdzenie hormonów bo się starasz
Co do spadku w środku 2 fazy to może się zdarzyć że w trakcie zagnieżdżania temp jednorazowo spada i potem rośnie.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
eM wrote:Hehe ja mam właśnie odwrotnie 27-28 już powinno być u mnie coś widać na teście, ale ja się wolę z 2 dni wcześniej przygotować na negatyw bo tak z dnia na dzień szanse maleją ale nie tak jak w dniu @ że praktycznie do 0. Więc przyzwyczajam się powoli do myśli, że czeka nie kolejny miesiąc starań ... A tak jak czekam do min 12dpo to wkręcam się strasznie, widzę milion objawów i wyobrażam sobie 2 kreski, a potem jak jest jedna to mi smutno... taki strzał w pysio
Hm, coś jest w tym rozumowaniu... Zaczynam się łamać, czy nie zrobić jednak jutro rano testu, bo wyobraźnia już mi hula, mimo że objawów żadnych nie ma
Przeglądałaśnie w galerii wykresów te ciążowe, i w całkiem sporej ilości pojawia się zielony plusik już w 10-11dpo... Wiadomo, czasami pojawia się dopiero w 16, ale to trzeba mieć anielską cierpliwość -
Cześć wszystkim. Ja to odpadam raczej dobrych wieści wam nie przekaże. Moja nerwowość od kilku dni i ten wczorajszy ból krzyża do tego spadek temp. Napewno @ przyjdzie. Chociaż jak to mówią dopóki jej nie ma zawsze jest nadzieja. Trzymam za was kciuki.