Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowa_strzala wrote:Zatestowałam.
Mam cień cienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też w 11dpo miałam cień cienia
A tam beta Wystarczy poczekać na test z tłustą krechą, a potem ginWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:40
-
nick nieaktualny
-
annielica, norma tarczycy to 4940, a ja mam coś koło 6200. w pierwszej ciąży miałam 5900, więc możliwe, że tarczyca skoczyła przy zapłodnieniu. Ale na necie piszą, że nadczynność może wykazać fałszywie pozytywny wynik, więc we wtorek na usg i przy badaniu gin będę wiedzieć na 100% Zbysio już raz mi ciążę podtrzymał , więc wierzę, że z tą też da radę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mania masz racje, na mnie pora ale jeszcze dzień, dwa muszę poczekać. Nie wiem tylko kiedy liczy owulkę i tak w niedzielę będzie albo 10 albo 11 dpo. I tak najprawdopodobniej w poniedziałek pójdę na betę bo muszę miec 100% pewności Jeśli nie będę w ciąży to machina rusza i przygotowuję się przez tydzień do nowej pracy a żegnam ze starą
-
nick nieaktualnySówka nie ważne, ze taka sama - ważne, że wysoko Ja też nie mogę się doczekać testowania. Wcześniej myślałam, że niepowodzenia to wina męża, a teraz wiem, że to kwestia przypadku - i to napawa mnie nadzieją
Dziewczyny a jak jest z detektorem ciąży? Madziulek ile pkt pokazywał Ci detektor jak zaszłaś? -
Annielica u nas wszystkich to kwestia czasu
A co do detektora ciąży to ja tam na niego tak nie do końca liczę Ostatnio miałam prawie 100% na to, że w ciąży jestem i dupa W tym cyklu na razie mam 18% ale i objawów nie za wiele zaznaczam, tylko te pewniaki. Nie wmawiam sobie nic.