Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet nie wyobrażam sobie jaki strach czujesz. Z jednej strony nadzieja i radość a z drugiej niewiadoma.
Wiem, że to nie może być objaw ciążowy bo jest za wcześnie. Ale wczoraj i dziś wieczorem miałam mega mdłości. Dziś jak wyszłam z psami to wracając wbiegałam po schodach bo wymyślałam że zwymiotuję na klatce. Nie wiem czemu tylko wieczorem i tak sobie myślę, czy to może być spowodowane hormonami? nie jadłam nic co mogłoby zaszkodzić... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie wiem, może i nerwy. Teraz już się nie stresuję, ale przecież stres daje nam o sobie znać czasami nawet jak minie. A ja się znowu chorób doszukuje, tyle, ze tym razem u mnie No i nie mam apetytu ostatnio, może faktycznie powinnam wyluzować bardziej skoro z mężem jest ok. Poproszę dziś męża żeby zrobił mi masaż
Strzała no może i zacna, ale sama wiesz, że jeszcze jest wcześnie a potrafi się długo zacnie utrzymywać i jeszcze bardziej zacnie pierdzielnąć w dół jedna wielka niewiadoma - jak na loterii Chociaż gdybyśmy były w ciąży to i terminy miałybyśmy podobne ha ! -
nick nieaktualny
-
naczytałam się dziewczyny o tej tarczycy i mi słabo... wszędzie piszą, że w ciąży trzeba mieć maks do 2,5, ja w pierwszej na początku miała ok 6, pozniej zbiłam do 3 i było ok, dziecko urodziło się zdrowe. Teraz mam ponad 6 i do endokrynologa będę dzwonić w poniedziałek, żeby szybciutko wdrożyć leczenie...
Wiecie, że przez tarczycę dziecko może urodzić się niedorozwinięte umysłowo albo z wodogłowiem?! Już wiem dlaczego w pierwszej ciąży tak pilno im było robić mi badania prenatalne... -
nick nieaktualnyO matko Strzała to straszne co piszesz, ale nie piszmy od razu czarnych scenariuszy. Lekarz napewno zadba aby wszystko bylo ok. Nie martw się na zapas;)
U mnie duży spadek tempki dziś. Czyżby @ była blisko? Mam do niej jeszcze tydzień bo jak na implantację to chyba za duży spadek.. -
annielica, uspokoiło mnie to, że tarczycę należy zbić do 12 tygodnia, więc mam jeszcze dużo czasu
co do spadku, to czytałam, że nie można wykluczyć implantacji dopóki temperatura nie zejdzie pod tę czerwoną linię najważniejszy jest późniejszy wzrost -
nick nieaktualny
-
Hejka
Strzała potarzaj jak mantrę: Wszystko będzie dobrze, wszystko będzie dobrze Myśl pozytywnie Tym bardziej, ze dzisiaj bladzioch z wczoraj mocniejszy Jednak robisz jeszcze testy
Klaudia N nie masz kreseczki czerwonej bo temperatury nie mierzyłaś od początku cyklu, czyli nie wiadomo kiedy owulka była.
A ja mam dziś kolejne zmartwienie, nie wiem ile ich jeszcze zniosę Moja najlepsza przyjaciółka w 8 miesiącu ciąży już drugi raz w szpitalu jest i pewnie już do porodu będzie. A poród może by nawet w ciągu najbliższych godzin bo skurcze co 4 min Popołudniu do niej jadę, posiedzieć. Mąż jej jutro dopiero wraca z pracy.
Wszystko się zbiega w jednym czasie, jak przetrwam przyszły tydzień to będzie dobrze.
-
nick nieaktualny