Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja na odwrot, dopiero kuchnie posprzatalam bo gotowalam i musze sie zabrac za resztke porzadkow, a bol plecow mi nie ulatwia
do nas znajomi na wieczor przychodza:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:Ja chatke ogarnęłam, jedzonko przygotowane (z myślą o jutrzejszym dniu ) i ruszam na big party!! Czas na relaks Zamierzam tańczyć do białego rana Jeszcze rano ochota była mała ale teraz jestem podekscytowana
Mania a gdzie się wybierasz?
-
Sówka_83 wrote:Przyznam się, że testowałam wczoraj i dzisiaj i nawet cienia cienia nie ma. Ale to może być za wcześnie, no i testuję testami z allegro. Mam jeden test Pink zostawiony na jutro. W poniedziałek betę zrobię.
Czuję się dosłownie jakby zaraz miało mnie coś zalać
Trzymam kciuki
Mania, baw się dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 15:20
-
madziulek wrote:U mnie na testach z All były konkretniejsze krechy niż na Pink teście.
dobrze wiedziec, akurat z allegro mam kupione i czekam -
nick nieaktualnyJa mam testy z all ale oprócz tych paskowych tez kasetowe i bodajrze 2 bobo testy - łącznie 18;P tak sobie myślę co ja zrobię jeśli zajdę z takim zapasem;P no i testów owu jeszcze z 25sztuk. Pominę fakt że jeszcze 3 miesięczny zapas Fertilmanu dla męża za który prawie 2stówy dałam... A tu sperma ok i zonk. Na razie mu daję bo mi szkoda, ale jakby się udało to chyba sprzedam za niższą cenę;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:dobry pomysl:D
oj dziewczyny ratujcie, nie mam plecow, od rana bola a po gotowaniu i sprzataniu juz w ogole dopiero co skonczylam
Ja meza do pracy wyszykowalam ...poszedl teraz jestem sama nogi do gory i leze nic nie robie polecam
muriella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:Idziemy na 40 przyjaciela Nie było by w tym nic nadzwyczajnego ale imprezka jest świetnie zorganizowana z niespodziankami Czeka mnie jeszcze prasowanie koszuli... oj nie lubię
Wypije wasze zdrówko laseczki
Wypij zdrowko i milej zabawy
-
annielica wrote:Poproś męża o masaż;P kto wie może skończy się na serduszkowaniu?
predzej ja bede musiala go masowac, bo naprawia mi auto i bedzie skarzyl sie na to samo:D z reszta, u nas kazdy wieczor praktycznie konczy sie na z masazem czy bez:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja ostatnio nie mam apetytu. Tzn zjem ale nie czuję się głodna i praktycznie na nic nie mam ochoty:/ Wczoraj mąż zamówił pizzę bez mojej wiedzy to myślałam, że się popłaczę... mimo iż była to moja ulubiona pizza (a mi ciężko dogodzić bo za dużo pizzy w życiu zjadłam i trochę ją sobie obrzydziłam tym) jadłam ją z przymusu, w ogóle mi nie smakowała;( Kurczę niech mi apetyt wróci!! ja tak nie chcę, ja zawsze kochałam jeść...
-
nick nieaktualnyMania udanej zabawy na urodzinach
Ja tez KOCHAM jesc,ostatnio weszlam na wage i przytylam 3 kolo :0
Ale niestety nie moge jedzeniu odmowic, a najgorzej to pod wieczor
Teraz nawet jak o jedzeniu mysle to wciagnelabym kebaba, jestesmy juz stalymi klijentami hehe jest boski
A tak junior zaraz smiga do lozka a my siadzemy przy lapmce wino i jakis filmek . Milego wieczoru dziewczyny