Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna_121 wrote:A my w tym samym miesiacu, tylko rok wczesniej
29 czerwca 2013
czyli my 364 dni pozniej 28.06.14Katarzyna_121 lubi tę wiadomość
-
no swiezynki swiezynki czekam do pierwszej rocznicy, moja swiadkowa zrobila nam taki prezent: kazdej parze dawala taka karteczke z naszymi imionami i data slubu i kazdy mial napisac cos dla nas jakies zyczenia czy cos, dzieciom dala kredki i kartki i mieli nam cos narysowac, wszystko wlozyla do takiego drewnianego pudla i zamknela a kluczyk dala tesciowej i dostaniemy go wlasnie w pierwsza rocznice slubu fajny prezent niespodzianka:)
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyswiezynki, patrzac na twoja date slubu, to z moim mezem jeszcze sie nie znalismy dopiero od 2006 roku
Klaudia fajny pomysl
My tego roku bedziemy obchodzic druga rocznice..a wydaje mi sie jakby bylo to dawno dawno temu A ogolnie jestemy 8 lat razem, moze dlatego -
nick nieaktualnyDziewczynki a propo prezentow .. moi dziadkowie beda obchodzili w listopadzie (wiem wiem jeszcze duzo czasu) 60 lecie ślubu - to znaczy diamentowe jesli sie nie myle ? I nie mam zielonego pojecia co im kupic..oni w sumie niczego tak nie potrzebuja Mialybyscie jakis fajny pomysl ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
modne ostatnio jest odtwarzanie zdjec z mlodosci, czyli jak masz rodzenstwo i masz z nimi jakas fotke, to sie ubieracie w to samo i w tym samym miejscu te same miny i w ogole, mnie sie to podoba:)
-
Strzała, chyba w 2014 roku
Dziewczyny znów mam to dziwne plamienie (na razie jedno razowe, teraz cisza), podobne do tego z zeszłego cyklu. Tylko bez spadku implantacyjnego, chyba że miało ono miejsce 6 dpo. Czuję się jednak bardzo okresowo, ból brzucha, lekkie mdłości, tak jakby mnie lekko palił prawy jajnik.
-
nick nieaktualny
-
Przyznam się, że testowałam wczoraj i dzisiaj i nawet cienia cienia nie ma. Ale to może być za wcześnie, no i testuję testami z allegro. Mam jeden test Pink zostawiony na jutro. W poniedziałek betę zrobię.
Czuję się dosłownie jakby zaraz miało mnie coś zalać
-
no to czekamy na wyniki
strzala - bralas slub w moje urodziny tez nad tym myslalam, ale potem stwierdzilam ze bez sensu, wole miec wiecej okazji do swietowania a nie wszystko laczone, szczegolnie ze moj maz ma urodziny 2 dni wczesniej wiec i tak laczymy zawsze z moja siostra, ktora urodziny ma dzien przede mna:D czyli mamy 28, 29 i 30 urodzinowo:D -
nick nieaktualny