Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna_121 wrote:A my w tym samym miesiacu, tylko rok wczesniej
29 czerwca 2013
czyli my 364 dni pozniej28.06.14
Katarzyna_121 lubi tę wiadomość
-
no swiezynki swiezynki
czekam do pierwszej rocznicy, moja swiadkowa zrobila nam taki prezent: kazdej parze dawala taka karteczke z naszymi imionami i data slubu i kazdy mial napisac cos dla nas jakies zyczenia czy cos, dzieciom dala kredki i kartki i mieli nam cos narysowac, wszystko wlozyla do takiego drewnianego pudla i zamknela a kluczyk dala tesciowej i dostaniemy go wlasnie w pierwsza rocznice slubu
fajny prezent niespodzianka:)
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyswiezynki, patrzac na twoja date slubu, to z moim mezem jeszcze sie nie znalismy
dopiero od 2006 roku
Klaudia fajny pomysl
My tego roku bedziemy obchodzic druga rocznice..a wydaje mi sie jakby bylo to dawno dawno temuA ogolnie jestemy 8 lat razem, moze dlatego
-
nick nieaktualnyDziewczynki a propo prezentow .. moi dziadkowie beda obchodzili w listopadzie (wiem wiem jeszcze duzo czasu) 60 lecie ślubu - to znaczy diamentowe jesli sie nie myle ? I nie mam zielonego pojecia co im kupic..oni w sumie niczego tak nie potrzebuja
Mialybyscie jakis fajny pomysl ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
modne ostatnio jest odtwarzanie zdjec z mlodosci, czyli jak masz rodzenstwo i masz z nimi jakas fotke, to sie ubieracie w to samo i w tym samym miejscu te same miny i w ogole, mnie sie to podoba:)
-
Strzała, chyba w 2014 roku
Dziewczyny znów mam to dziwne plamienie (na razie jedno razowe, teraz cisza), podobne do tego z zeszłego cyklu. Tylko bez spadku implantacyjnego, chyba że miało ono miejsce 6 dpo. Czuję się jednak bardzo okresowo, ból brzucha, lekkie mdłości, tak jakby mnie lekko palił prawy jajnik.
-
nick nieaktualny
-
Przyznam się, że testowałam wczoraj i dzisiaj i nawet cienia cienia nie ma. Ale to może być za wcześnie, no i testuję testami z allegro. Mam jeden test Pink zostawiony na jutro. W poniedziałek betę zrobię.
Czuję się dosłownie jakby zaraz miało mnie coś zalać
-
no to czekamy na wyniki
strzala - bralas slub w moje urodzinytez nad tym myslalam, ale potem stwierdzilam ze bez sensu, wole miec wiecej okazji do swietowania a nie wszystko laczone, szczegolnie ze moj maz ma urodziny 2 dni wczesniej wiec i tak laczymy zawsze z moja siostra, ktora urodziny ma dzien przede mna:D czyli mamy 28, 29 i 30 urodzinowo:D
-
nick nieaktualny